• 15 december 2011
  • Redactie
  • 4

GTST-schrijfster Olga Madsen is overleden op 64-jarige leeftijd, dat werd vandaag bekendgemaakt. Olga overleed aan een chronische longziekte. De schrijfster was al lang ziek en wist dan ook dat haar einde eerder zou komen dan ze wou.

Olga Madsen wordt ook wel de grondlegger van Goede Tijden Slechte Tijden genoemd. Zij was degene die helemaal aan het begin stond van de soap. Ze schreef jarenlang de scripts voor GTST. Ook was zij de ontdekker van Antonie Kamerling, die in de beginjaren de hunk van Goede Tijden Slechte Tijden was.

Na GTST werkte ze ook mee aan soaps Onderweg Naar Morgen en Goudkust. Later liet ze haar creatieve gedachtens ook los op films, waaronder De Storm, De Tweeling en Bride Flight.

4 comments on “GTST-schrijfster Olga Madsen overleden

  1. Heel veel sterkte voor de familie van Olga Madsen.
    Veel te jong om dood te gaan.
    Ook voor haar vrienden en bekende allemaal veel sterkte in deze moeilijke tijd.
    Marie _Therese van Deijl Duchateau.

Geef een reactie