• 10 december 2011
  • Redactie
  • 2

Gigi Ravelli is het zat dat mannen hun haar extreem in de gel zetten. Daarom ging zij samen met tientallen dames die hier ook een hekel aan hebben de straat op om te demonstreren. De demonstratie op het Binnenwegplein in Rotterdam was een initiatief van Axe.

Volgens het merk vindt 80% van de vrouwen hard van de gel omhoogstaand haar onaantrekkelijk. Ze willen zacht haar, waardoor je met je vingers kan woelen. “Helaas is het op haargebied vaak dramatisch gesteld met de Nederlandse man. Vrouwen willen zacht, verzorgd haar, maar de meeste mannen denken dat gel het antwoord op alles is. Helaas lopen er daarom teveel mannen rond met keihard, vet haar, die dus geen schijn van kans maken bij de dames.. echt een gemiste kans!” aldus Gigi Ravelli.

De grote groep vrouwen heeft ook een lijst samengesteld met de mannen met het meest onaantrekkelijke haar. Dries Roelvink voert de lijst aan met daaronder Jokertje, Johnny de Mol, Jan Jaap van der Wal en Spike. De mannen met het lekkerste haar zijn daarentegen met op nummer 1 zelfs een GTST’er, Jan Kooijman, Winston Gerschtanowitz, Jim Bakkum, Ruben Nicolai en Arie Boomsma.

2 comments on “Gigi Ravelli strijdt tegen kop met gel

  1. wat een onzin weer enneeeeee, Jim en Winston hebben bijna geen haar en ook die rare Arie is kaalgeschoren.
    Maar wel heel stereotype weer dat Dries de lijst aanvoert, echt origineel hoor…
    Trouwens , gaat Gigi nu zelf ook stoppen met alle haarproducten om haar veel te dunne blonde haren volume te geven ?, is denk ik net zo onaantrekkelijk.

Geef een reactie