• 13 december 2011
 • Redactie
 • 10

In april 2011 waren alle verhaallijnen voor de soap al geschreven toen het drama in Alphen aan de Rijn zich afspeelde. In een winkelcentrum schoot Tristan van der Vlis mensen dood en daarvoor geldt een zware straf in Nederland. Tristan beroofde zichzelf van het leven en heeft dus niks te maken gehad met deze straf, maar de schrijvers van GTST zaten met hun handen in het haar.

Ze hadden net een verhaallijn geschreven waarin Wiet mensen zou vermoorden en waarin zij uiteindelijk vrij rond bleef lopen. Pip Pellens had net te horen gekregen dat ze graag met haar verder wilden in het nieuwe seizoen. Na het drama dachten de schrijvers hier heel anders over. Wiet moest gestraft worden.

De verhaallijnen werden snel anders geschreven en dat zorgde ervoor dat Pip Pellens afscheid moest nemen van GTST. “Ik had nog graag doorgegaan in de soap, maar helaas moest ik stoppen!” vertelt de actrice. Zo maakte de actualiteit dus een einde aan de GTST-carrière van Pip Pellens.

10 comments on “Drama Alphen aan de Rijn eindigde carrière Pip Pellens

 1. wat een onzin dat ze moest stoppen , jullie halen toch ook doden terug ? dus haal haar uit de gevangenis
  pfff wat een onzin nieuws weer

 2. Echt zonde dat ze haar karakter hebben op geofferd, ze was super interessant veel beter dan sommige karakters die er nu in zitten ze bracht leven in brouwerij. Je mist toch iets echt. Stomme zet van de schrijvers ook dat ze Rosa hebben laten dood gaan.

 3. ik hoop dat wiet snel terug komt door misschien goed gedrag ofzoxd ze maakte juist net het beetje extra aan gtst, altijd vrolijk enzo!!

 4. En waar komt dit verhaal nou weer vandaan?? Nog nooit van bronvermelding gehoord hier zeker!
  Klinkt als een onzinverhaal uit de Telegraaf of 1 of ander roddelblad!

 5. Pip is een hele goeie actrise, wat die heeft gezet als 17 jarige is gewoon te gek! Beter verzinnen ze iets dat ze weer terug kan komen. Dat er iets niet goed in de rechtzaak was ofzo, dat er een nieuwe zaak moet komen, dan komt wiet na verloop van tijd weer terug. Dat kan Ludo niet hebben en Nina al helemaal niet.

 6. Haar karakter moet snel terug komen!! Kunnen ze niet een verhaallijn maken dat het niet Wiet was die geschoten heeft maar iemand anders

Geef een reactie