De baby van Rikki is geboren, maar Bing probeert de baby meteen bij de familie Bouwhuis weg te houden. Ludo en Janine hebben een plan en tussen Ron en Edwin lijkt het goed te gaan. Lees snel verder..

Maandag 21 November:
Ludo speelt een spelletje met Maxime en Nick. Rikki zit er helemaal doorheen en wil van niemand hulp. Bing wil het kind zo snel mogelijk mee naar huis nemen en gaat akkoord als Sjoerd het kind een naam geeft. Sjoerd gaat aangifte doen van de geboorte.

Dinsdag 22 November:
Nina wil weten hoe Lucas tegenover Edwins overspel staat. Bianca heeft het moeilijk bij het horen van goed nieuws. De hele wereld lijkt aan Lorena voorbij te gaan; ze heeft alleen maar oog voor Hugo. Bing wil het kind afsluiten voor de familie Bouwhuis.

Woensdag 23 November:
Edwin probeert Lucas uit te leggen hoe het tussen hen zit. Rikki raakt verward in haar eigen gedachtes. Ludo weet Nick over te halen om met zijn wraakplan mee te doen. Ludo en Janine besluiten Nina niet in te lichten over hun plan.

Donderdag 24 November:
Charlie wil weten waar ze aan toe is met Rik. Sjoerd vindt Rikki’s dagboek en leest hoe ze werkelijk tegenover haar kind staat. Lorena wordt overdonderd, verrast en teleurgesteld door Hugo.

Vrijdag 25 November:
Bing besluit dat hij het kind een andere naam gaat geven. Sjors is het daar niet mee eens. Bianca wil dolgraag haar kleinkind zien. Maxime vertrouwt Ludo, dan komt er slecht nieuws. Lorena wil dat Noud haar helpt om van Hugo af te komen. Nina ergert zich aan Edwin en Ron.

35 comments on “Spoilers volgende week!

 1. O nee he Ludo en Janine zijn weer slecht bezig, weer vanalles geheim houden voor Nina, leren ze het dan nooit?!
  Dik lullig Ludo Janine en Nick gaan samen dat wraakplan uitvoeren tegen Maxime. Ik ben benieuwd hoe dat afloopt!

  En het ziet ernaar uit dat Ludwin (sowieso even) uit elkaar gaan. jammer:(

 2. Hopelijk gaan Rikki en Sjoerd toch het kind opvoeden.
  Bing is zo egoïstisch. Zulke mensen gun ik geen kind en bovendien hebben ze Lana toch?

 3. Ze maken er nu wel een heel drama van dat Edwin is vreemdgegaan en Anton zegt tegen Nina dat het nu definitief voorbij is tussen Edwin & Ron. Maar Edwin en Ron hebben maar 1 keer gezoend op de dag dat Lucas bijkwam. Dus als Edwin dat gewoon gelijk tegen Lucas had gezegd was er waarschijnlijk niks aan de hand geweest. Ludwin 4ever! <3

 4. Bing moet zijn mond houden,
  hij mag het kind niet zomaar in 1 keer proberen om het kind aftepakken

  Sjoerd en Rikki moeten het samen opvoeden.

  <3

 5. Ik denk dat Rikki en Sjoerd er met het kindje vandoor gaan, zoals Gwen en Will toen deden in ATWT.
  Ook lekker dom van Ludo en Janine om weer alles achter Nina’s rug om te spelen.

  Ik hoop dat Maxime het niet meer toelaat dat Ludo, Amy mag zien!

 6. ja klopt, uiteindelijk in atwt gaat luke verder met reid, maarr voor wie atwt nog niet kijkt in amerikaanse afleveringen, loopt het niet heel goed af. en uiteindelijk toch weer met die andere. kijk ik denk dat het wel weer ooit goed komt, lucas wil niet meer denk ik na dat hij dit hoort, edwin gaat verder met ron, ron is tidjelijk die gaat er ook weer uit. edwin mist lucas en wil hem terug. zoiets denk ik

 7. Blijkbaar zijn Ludo en Janine vergeten dat Nick wel heel ver gaat om iemand uit de weg te ruimen…
  Het is em bijna 3 jaar geleden ook bij Jack gelukt met die huurmoordenaar

 8. ja is altijd, als er iets in atwt gebeurt, is t binnen paar maanden ook in gtst nu met lucas/edwin/ron zelfde als luke/noah/reid en idd gwen en will met hun baby en in gtst sjoerd en rikki en in atwt heeft damian meg gek gemaakt en maxime heeft da bij nick gedaan in gtst. volgens mij kijken de schrijvers van gtst gewoon naar atwt voor de verhaallijnen

 9. hallo mensen,

  iemand enig idee wie meneer beer is vanavond??

  oja en nog even dit: als ze er in de verhaallijn voor zorgen dat het uit gaat tussen edwin en lucas kijk ik niet meer naar gtst.
  zo das gezegt!

 10. Tja, beetje vreemde wending de Ron, Lucas en Edwin lijn, maar zal wel weer goed komen want Ron was toch een tijdelijke rol?.
  En aan de reacties te lezen ben ik niet de enige die van Bing af wil, wat een gluiperige rotrol/type is dat, zelfs als hij lacht kijkt hij nog alsof hij weer een vals plannetje verzint, weg met dat type dus.
  En ik wordt ook moe van al die baby’s in GTST die geboren worden en vervolgens worden die vastgebonden in de paardenstal of in bed of ik weet niet waar want je ziet ze nooit, iedere moeder wenst zich van die rustige kinderen hahaha.
  En als we het dan toch over kinderen hebben, het enige kind dat nu ineens in beeld komt kan helemaal niet acteren en is toch ECHT aan vervanging toe, dus Valentijn graag vervangen voor een kind met talent want dit begint echt heel irritant te worden , wat een verschrikking dat jong .
  Enneeeeeeeeeeeee zit Amy nou nog steeds opgesloten in de paardenstal of zo want , bij Ludo thuis is ze niet te zien, bij Maxime is ze ook al nooit…… misschien Jack maar inschakelen om dat kind te gaan zoeken hahahaha.

 11. Ik denk dat lucas ook verliefd wordt op Ron.
  Dat wordt ruzie !!!

  En Bing mag van mij ook weg, wat een naar irritant mannetje!!!
  Hoop dat Sjors weer bij Danny komt straks!!!

 12. Het is de bedoeling dat Bing een vervelend mannetje is die zijn zin door weet te drammen.Dit is zijn personage.Als jullie hem dus ook zo vervelend vinden. speelt hij zijn rol erg goed!
  Valentijn mag inderdaad vervangen worden.Wat moest dat mannetje lachen toen hij slapend van de bank getild werd. Dat moet beter kunnen.

  1. Dat klopt ook eigenlijk wel…
   Ik ben Bing ook echt helemaal zat. Al meer dan een jaar dat gejengel over een kind… en hoe hij reageert en doet met alles, gewoon misselijkmakend zulke mensen… maar hoe dan ook; wel goed geacteerd dus blijkbaar…

   Misschien zou het helpen als Sjoerd en Rikki het kind terug willen, dat het daardoor kapot gaat tussen Sjors en Bing, omdat Bing weer eens niet normaal kan reageren. Dan kan de rol van Bing misschien wat uitgediept worden met wat nieuws. Want dit gezanik maakt GTST er niet leuker op om naar te kijken. (vind ik)

 13. Er zijn heel wat jongetjes van een jaar of 7/8 met meer talent dan die jongen die Valentijn nu speelt..
  ik denk dat de schrijvers hem erin laten omdat hij al heel lang valentijn speelt..

  1. Hier ben ik ook erg benieuwd naar! S
   Ik denk dat ze stiekem aan het kind gehecht is geraakt en dat ze hem eigenlijk helemaal niet kwijt wil.

 14. Het is al bekend dat charlie en nick in janurai uit de serie gaan, dus dan lijkt me dat valentijn er automatisch ook uit gaat. Ze zullen voor die paar maanden echt niet nog iemand anders gaan zoeken voor die rol.

 15. lees op http://www.gtst.nl – forum – spoilers.
  28 nov -2 dec. daar staan vaak als eerste spoilers op. als iemand dat wil weten tenminste. nou ik las het en dacht achter af, had ik het maar niet gelezen, want dat is echt niet top… bah.

 16. wat is die bing een egoistisch ventje! rikki en sjoerd zullen het kind ooit wel tegen komen als het in meerdijk blijft. edwin moet blij zijn met iemand als lucas.. ron is niks voor hem.

Geef een reactie