Sjoerd weet nog steeds niet wat hij met het aankomende kind aanmoet. Lorena doet er alles aan om Hugo aan de haak te slaan en de strijd tussen Maxime en Nick lijkt weer op te waaien. Lees snel verder..

Maandag 14 november:
Het stoort Rik enorm hoe Sjors en (vooral ) Bing met de adoptieregeling willen omgaan. Rikki en Sjoerd moeten nadenken over hoe ze verder kunnen. Ludo heeft zo een idee over wie Janine in gevaar heeft gebracht.

Dinsdag 15 november:
Rikki is Bings opdringerigheid zat. En waar ze ook tegenop ziet: de komende bevalling. Sjoerd heeft het gevoel dat hij geen inbreng heeft in de beslissingen rond zijn kind. Anton wil weten hoe het zit tussen Ron en Edwin.

Woendag 16 november:
Charlie denkt dat Rik haar via Valentijn probeert terug te winnen. Lorena probeert haar relatie met hunk Hugo op een intiemer niveau te krijgen. Lucas weet zeker dat er wat speelt tussen Ron en Edwin.

Donderdag 17 november:
Maxime speelt open kaart tegen Lorena en vraagt haar hulp om Nick te ontmaskeren. Janine wil dat Ludo haar betrekt bij zijn riskante plan de verantwoordelijke te straffen. Ludo doet Nick een bijna onacceptabel voorstel.

Vrijdag 18 november:
Alles en iedereen is in rep en roer als Rikki’s bevalling begint. Nick krijgt iets in de schoot geworpen: de ultieme kans om met Maxime af te rekenen. Valentijn verklapt een geheimpje aan Nick.

7 comments on “Spoilers komende week: De bevalling begint!

  1. oh oh edwin ….. poehhhhh lucas gaat het echt wel te horen krijgen, en eens zien of lucas hem kan vergeven…. of het gaat uit…. nieuwe spoilers op gtst .nl dus als iemand intresse heeft.

Geef een reactie