Rikki begint gevoelens te krijgen voor haar baby. Charlie pleegt online diefstal en Edwin slaapt met Ron. Lees snel verder..

Maandag 28 november
Rikki vindt het moeilijk om de baby te zien, maar haar moederinstinct speelt op. Charlie ontdekt dat Nick heeft gerommeld met de medicijnen van Janine. Edwin heeft een verrassing voor Lucas.

Dinsdag 29 november
Bing doet een schokkende ontdekking, zijn oplossing is het eisen van een straatverbod. Janine en Ludo worden het niet eens over de beste manier om Maxime te gronde te richten. Charlie pleegt digitaal diefstal.

Woensdag 30 november
Edwin raakt in de war van een bekentenis van Lucas en vindt steun bij Ron.. Charlie ontdekt pikante details in Danny`s boek. Rik ontdekt dat Charlie iets voor hem verborgen houdt en gaat op onderzoek uit.

Donderdag 1 december
Janine instrueert een hacker om Maxime financieel aan te pakken. Bianca probeert Edwin te steunen, maar is geschokt als ze ziet wie er bij hem is blijven slapen. Ludo geniet van zijn conflict met Maxime.

Vrijdag 2 december
Charlie weet een oplossing voor de pijnlijke naweeën van Rikki. Alles lijkt goed te gaan met Maxime: haar familie gelooft in haar onschuld (denkt ze) en haar financiele adviseur meldt een leuke investeringswinst.

41 comments on “Spoilers: 28 november t/m 2 december

 1. Inderdaad Bing haalt het bloed onder me nagels vandaan! gelukkig is het soap! En ik heb echt met Maxime te doen, wat sneu en naar voor der!!

 2. Kan die Bing er is uit? Met Dorothea erbij was het nog leuk maar nu. Je hoort de naam Rosemarijn in GTST kunnen ze haar er niet in doen om de gat van Wiet te vullen?

 3. Ik dacht even dat er stond: “Charlie ontdekt pikante details in Danny`s BROEK.” O.o Maar helaas, het is maar een boek. 😛

  En ik vind het echt ergerlijk hoe Bing doet! En Edwin’s overspel vind ik ook niks. >.>

 4. Volgens mij weet Ludo wel dat Nick de dader is, en is dit een slimme truck om van hem af te komen. Of zoiets.

  PS: Waar is Bing in godsnaam mee bezig? De baby heet Bram, en geen Stanley. Punt uit!

 5. Bing doet net of dat kind van hem zelf is vind ik vet stom hij denkt alleen maar aanzichzelf. ik wil graag dat sjoerd en rikki de baby op gaan voeden is veel leuker. kvind het vet zielig voor sjoerd dat hij de baby mist

 6. nou is ook wat
  willen ze 2 homo’s in gtst om ervoor te zorgen dat homo’s geaccepteerd worden, laten ze vervolgens 1 van de 2 vreemdgaan!
  tja……….. dan bereik je toch het tegenovergestelde.
  onbegrijpelijk!!!!

 7. Mijn wens voor de cliffhanger 2012 is een dodelijk soapeinde voor Bing want het is een vershrikkelijke rol gespeeld door een verschrikkelijk mannetje, bah wat een onzin allemaal.
  De rol van Bing is klaar en Sjors die maar in hem blijft geloven met haar eeuwige: “Lieffie” begint ook mijn strot uit te komen.

  Gelukkig hebben we de verhaallijn Maxime, Ludo en Nick nog (maar zal ook wel weer om zeep worden geholpen als het echt spannend gaat worden).

 8. @tooske jammer voor je. Maar je zou toch moeten weten, als je GTST echt goed volgt, dat Nick dit allemaal gedaan heeft. Dat zal ook uiteindelijk bewezen worden. Mede doordat ook Charlie hierin iets ontdekt en zal de bal gaan rollen.

  @susanne: ben ik niet met je eens. Vreemd gaan gebeurd in zowel hetero als homo relaties, zou niet goed zijn. Heeft dus niets te maken met het wel of niet accepteren van homo’s of het uit de kast komen van, ik denk dat je het des te meer accepteerd, daar het als ” normaal” wordt ervaren.

  Wat Bing betreft, is een egoistisch mannetje, als alles maar naar zijn zinnen gaat. Maar ik heb toch wel een sterk vermoeden dat Sjoerd en Rikki uiteindelijk zelf voor Bram gaan zorgen. Ze hebben nog drie maanden bedenktijd. En als Bing zo doorgaat jaagt hij de gehele familie Bouwhuis en de Jong tegen zich in het harnas.

 9. Ik hoorde van iemand die de afl van vanavond al vanochtend had gezien dat Maxime vergiftigd word wat is het toch een schoft zeg die Nick

 10. Ik wil dat Edwin & Lucas bij elkaar blijven, anders wil ik niet meer kijken.. Ik kijk wel weer als ze weer bij elkaar komen! <3 Ludwin 4ever

 11. Ik ben zestig jaar en volg “Goede tijden, slechte tijden” al jarenlang met mijn dochter. Knap staalte van de scriptwriters, ze doen niet onder voor “Desperate houswifes”! Soms kijk ik een poos niet omdat ik het te naar vind voordat het weer goed komt. Mijn complimenten voor de acteurs en actrices die je soms het gevoel geven dat het werkelijkheid is wat je aan het kijken bent.
  Hoop dat de baby, hoe dan ook, bij zijn echte moeder terecht komt, zij heeft genoeg mensen om haar heen om hen te helpen.

 12. Ik vind vind bing echt super irritant doen, laat hem lekker zelf moeite doen voor een kind!!
  En Edwin en ron passen echt niet bij elkaar, Lucas en Edwin horen gewoon bij elkaar.
  Hoop dat Bram gewoon bij rikki opgroeit en Sjoerd natuurlijk, veel leuker en veel beter. Rikki geeft er kennelijk wel gevoel voor dus dat is al een begin toch

 13. Spannend de shortie van maandag nu weet ik waarom Bing een straatverbod wil aanvragen hoop dat het niet lukt.Ben alweer benieuwd naar de shortie van dinsdag.Hoop dat Rikkie haar baby terug gaat nemen.

 14. Ik hoop ook heel erg dat Rikki en Sjoerd Bram zelf opvoeden. Vond het wel heel plastisch allemaal rond de bevalling enzo… Zij perst er een kind uit, het wordt opgevangen, 3 keer op en neer gewiegd door Sjoerd en afgevoerd door Bing en Sjors… Alsof ze net een nieuwe bank hebben gekocht en er nu blij mee naar huis gaan om te kijken of hij wel bij de salontafel past :S vooral bing zijn houding, grrrr!
  Ik zou het echt raar vinden als het Bing lukt om een straatverbod op te leggen aan Rikki, het is toch verdorie gewoon de moeder van Bram…
  Ik hoop dat Nick nog wel langer in de soap blijft spelen, ik vind zijn rol echt geweldig.

  Het maakt mij niet zo veel uit of Edwin nou bij Lucas terug komt of toch meer voelt voor Ron, voor de sjeu in het verhaal is het met Ron natuurlijk wel leuker, het romantische met Lucas hebben we nu al wel gezien

 15. Laat de schrijvers aub de absurde verhaallijn rond Bram en vooral BING stoppen.
  Bing moet er uit want de rol is klaar , de acteur is klaar , gewoon weg ermee , het personage ontwikkeld zich bijna als een kinder ontvoerder (alhoewel bijna?).
  Bing is al maanden een ongeloofwaardig figuur en ZEKER geen type waar Sjors alles van zou accepteren alsof ze een dom blondje is …..heel realistisch weer hoor deze verhaallijn.
  Hoppa, baby terug naar Rikki (in de echte wereld heeft ze daar het recht op als ze wil) en Bing wordt dan zo kwaad dat hij het niet meer aan kan en loopt onder een trein of zo, probleem opgelost en weer een leuke begrafenis op de Meerdijkse begraafplaats hahaha.
  Het is al heel lang duidelijk dat er veel fans de pest hebben aan het personage Bing, dus waarom doen de schrijvers daar niets mee?.
  Iedereen die leuk is/was wordt er uit geschreven en de irritante mafketels mogen nog jaren doorgaan met hun domme rol. ik snap het niet meer hoor.

 16. Lucas en edwin. is gewoon fucking harde liefde dat ze je gewoon. maar die fucking ron is geewoon een egoist hij had meedrijk al lang kunnen verlaten jezus die homo wil lucas en edwin echt uit elkaar ofzo hebben ej! kutRon tiev op leleijke pedo!

 17. nou zeg bing is gewoon iemand die zijn rol eigenlijk best goed speel, het is gewoon een soap hoor!!! hij moet de tekst oplezen als het ware dus doe aub niet zo moeilijk zeg…

  ewin en lucas moeten weer samen zijn!!!

 18. In eerste instantie vond ik het verhaal van rikki’s vergevorderde zwangerschap best onrealistisch.
  Ik heb zelf 2kinderen en snapte totaal niet hoe je in godsnaam niet door kunt hebben dat je al 6 maanden zwanger bent.
  En hoe ze daarna deed, pffff.
  Nu ben ik er 2 weken geleden achter gekomen dat ik zelf al 7 maanden zwanger ben, en mijn gevoel naar Rikki toe veranderde meteen.
  Je moet er inderdaad aan wennen, bij mij gebeurde dat gelukkig nog voor de bevalling, maar als je die blik in Rikki’s ogen gezien hebt zit dat gevoel bij haar ook wel goed.
  Hoe moeilijk het ook gelopen is Bram hoort bij zijn echte ouders, die kunnen dat prima redden. (Al is het met veel hulp)

  En wat de vervelende reacties over Bing, ik ben het er totaal mee eens, het is een enorme etter.
  Wat ik niet snap is dat mensen Everon (de acteur die Bing speelt) zo naar gaan neerzetten.
  De woorden die Bing uitspreekt in de serie worden geschreven door de tekstschrijvers, dus als jullie die irritant vinden: Blame it on them, but don’t shoot the messenger.
  Hoe verschrikkelijker wij hem vinden, hoe beter hij zijn rol speelt.

 19. bahbahbahbah! ik begin echt een hekel aan bing en sjors te krijgen. heb net een baby van 3 maanden en begrijp niet waarom rikkie hem weg gaf! maarja zoals iedereen zegt ; het is maar een soap. ik hoop wel dat ze de baby terug nemen.
  en over nick en maxime… ik heb een hekel aan maxime… dus ik hoop wel dat nick zich er onderuit weet te praten zodat ze tog maxime verdenken 😀

 20. Doordat Maxime de afgelopen tijd de lieve zus, schoonzus en tante speelde, vergeet je dat ze Amy op een vuile manier afhandig heeft gemaakt van Isabella en Ludo. En vergeet je ook bijna wat ze heeft gedaan om Nick zo gek te krijgen. En vergeet je bijna hoe ze in het begin Nina voor haar zelf wilde en Janine uit de weg wilde.

  Dus al met al ze verdient nu ook eens terug gepakt te worden voor al die daden. Jammer dat ze nu wel vals beschuldigd wordt. Hopelijk komt Ludo er ooit nog achter hoe ze de voogdij over Amy heeft gekregen. Dan heeft ze echt een probleem!!!

  Ik heb echt mijn buik vol van Bing! Die hele gezichtsuitdrukking van hem en de manier waarop hij praat is zo zwaar irritant! En wat een dominante eikel is hij zeg. Totaal geen empathie heeft hij. Hij verdient het niet om vader van Bram te zijn. Het is door zijn eigen dominante houding dat Sjors nu geen kinderen meer kan krijgen. Precies zoals hij de bazige vader voor Lana speelde in het begin speelt hij nu de bazige vader van Bram. Ik hoop dat Rikki en Sjoerd het kind weer op eisen!

 21. Ik kijk nu de GTST preview van vanavond 29-11.

  BING IS ECHT EEN ROTZAK ZEG!!!

  Wanneer besluiten Sjoers en Rikki nou om weer de voogdij te nemen? En waarom hebben Bianca en Anton er niet voor gekozen dat Bram daar komt wonen. Sjoerd wilde hem zo graag. En Bianca was tot voor kort toch al de eeuwige huisvrouw. Dus ze zouden het best redden.

  Over Maxime gesproken…. Vergeet niet dat ze Barbara ertoe heeft aangezet haar ziekte, borstkanker, te gebruiken om de aandacht van Martijn trekken om zo te stoken in zijn huwelijk!

 22. Jeetje die Bing is zo stom zeg! Echt een irritante personage in gtst.
  Hij had al lang zelf vader kunnen zijn. Een paar jaar geleden heeft hij Ronja gedwongen om een abortus te plegen en Sjors heeft een miskraam door hem gehad. En nu wil hij ineens een kind van een ander opvoeden?? Zo niet de werkelijkheid.

 23. @tosti: Nick is inderdaad Gé-wel-dig! Alleen gaat hij gtst binnenkort weer verlaten, omdat hij in de musical Zorro gaat spelen. Ik denk dat Ludo hem te grazen neemt voor zijn stunt met Janine.

 24. Mj..:……..Bing heeft ronja niet gedwongen met Abortus.
  Ronja wilde het zelf en was Bing zelfs een stap voor…Bing wilde het tegen houden ,maar het was al gebeurd……Bing heeft gewoon elke keer pech het zit hem niet mee…….

Geef een reactie