• 12 november 2011
 • Redactie
 • 3

Vandaag is een groot deel van de cast van Goede Tijden Slechte Tijden neergestreken in De Efteling voor de opnames van de nieuwe winterpromo van RTL 4. De Efteling is sinds donderdag omgetoverd tot een winters landschap en dat is de ultieme omgeving om een spotje op te nemen voor op televisie.

In 2009 werd er ook al een spotje opgenomen in de Winterefteling. Toen werden de opnames vooral gemaakt in het sprookjesbos. De oudste en meest romantische plaatsen van de Efteling. Deze keer lijken de cast en crew ook neergestreken te zijn op het Vogel Rok-plein. Onder andere Ruud Feltkamp twitterde dat hij al een rondje had gemaakt in de achtbaan Vogel Rok.

Van de cast zijn in ieder geval Everon Jackson Hooi, Ruud Feltkamp, Marly van der Velden en Inge Schrama aanwezig. In Noord-Brabant is het met de lichte mist en het wolkendek een geweldig plaatje voor opnames.

Hieronder kunt u de promo van 2009 zien.

3 comments on “Opnames RTL-promo in De Efteling

 1. heey leuk filmpje voor het langlaufen was ik net te laat heeft iemand daar foto’s van en wil diegene ze sturen naar linda_smartgirl@hotmail.com
  ik was alleen bij Noud en Nina in het treintje maar dat zie je helemaal niet meer.. 🙁

  of weet iemand hier iets van ..?

  alvast bedankt..

  mvg

  Linda

Geef een reactie