• 12 november 2011
 • Redactie
 • 10

Naast Lieke van Lexmond nam ook Christophe Haddad gisteren afscheid van Goede Tijden Slechte Tijden. Dat betekent dat de rol van Nick Sanders tegelijkertijd ten einde komt als de rol van Charlie Fischer. De kans is dus heel groot dat Nick en  Charlie samen Meerdijk zullen verlaten, samen met hun zoon Valentijn Sanders.

Christophe Haddad twitterde gisteren dat hij enorm ging genieten van de laatste draaidag. De rol van Nick Sanders loopt af in januari 2012 en dit doet de geruchten nog sterker maken. Of we ook daadwerkelijk afscheid zullen nemen van beide personages in één scène moeten we natuurlijk nog afwachten tot januari 2012. Zoals het er nu naar uitziet zit die kans er dik in.

10 comments on “Ook Christophe Haddad nam gisteren afscheid

   1. Ik vind JOU reactie belachelijk… en vooral ongegrond. Als je iets vind is het misschien wel zo aardig om er bij te vermelden WAAROM je iets vind. Dit was echt kort door de bocht.

    Anyway… Ik had graag gezien dat Charley door die vervangster zou worden overgenomen, ben even kwijt hoe ze heet, maar ze speelde in ONM en heeft de laatste keer Lieke vervangen. Dan had Valentijn groot kunnen worden enzo… Nick zie ik het liefst in die kliniek verdwijnen (liefst voor altijd). Ik vind Christophe Haddad een goede acteur, begrijp me niet verkeerd, maar ik vind het personage Nick gewoon niks meer voor GTST en zowiso is het ongeloofwaardig dat hij in huize Sanders woont, gezien het verleden… En dat hij Janine iets aandoet is ook vrij ver gezocht… Ik begrijp waarom ie terug is, maar het had wel wat beter in elkaar gezet kunnen worden.

 1. Ik heb het gevoel dat Nick samen met Charlie en Valentijn gaan vertrekken omdat ze opnieuw willen beginnen. Vanwege Maxime. Nick wordt dus niet beschuldigd voor het vergiftigen van Janine. Dus Maxime zit denk ik tijdelijk in de bak maar de rechter beslist dat ze onschuldig is, omdat er geen bewijs is.

 2. Nick en Charlie zullen nu wel weer om elkaar heen draaien,en ik denk dat Rik en Charlie weer vrienden worden net als eerst,jammer trouwens.

Geef een reactie