• 25 november 2011
  • Redactie
  • 21

Personage Maxime Sanders is in Goede Tijden Slechte Tijden alweer een tijdje vrijgezel. Na een korte affaire met toyboy Danny de Jong, is het personage niks anders gewend dan een vrijgezellenbestaan. Maar daar lijkt verandering in te komen.

Actrice Marjolein Keuning heeft vandaag een zoenscène gehad, twitterde ze vanavond. Dit lijkt erop dat Maxime een nieuwe liefde of affaire krijgt? Wie zal haar nieuwe liefde zijn? Er zijn namelijk maar een paar personages vrijgezel. Of zal Maxime gaan stoken in een relatie? De kans is er natuurlijk ook dat Maxime toch nog een snelle flirt met Danny zal hebben voor zijn vertrek.

Met wie Maxime gezoend heeft blijft een raadsel. Wij wachten af tot over twee maanden wanneer de aflevering wordt uitgezonden.

21 comments on “Nieuwe liefde voor Maxime Sanders?

    1. Zou dat niet diegene zijn die Janine gaat inschakelen??? Die bevriende journalist, die de PC van Maxime ” moet” hacken, of die haar digitale handtekening moet gaan bemachtigen.

  1. Idd. Dit bericht was op 25 november geplaatst en daar vertelde ze in dat er over twee maanden een zoen scéne kwam met Maxime. Dan is dat dus met Anton.

Geef een reactie