• 12 november 2011
  • Redactie
  • 2

Gisteren speelde Lieke van Lexmond voor de laatste keer Charlie de Jong-Fischer in Goede Tijden Slechte Tijden. Vanaf maandag zal ze niet meer op de set te vinden zijn om in de huid van haar alter-ego te kruipen.

Lieke’s laatste draaidag mag dan heel emotioneel geweest zijn, bang om in het zogenaamde ‘zwarte gat’ te vallen is de actrice niet. Er staat haar een geweldige toekomst te wachten in The Ultimate Dance Battle en TV Makelaar en ze had zelfs nog een klein geheimpje. Lieke zal een programma gaan presenteren wat ze zelf helemaal geweldig vind.

Gisterenavond was er een afscheidsfeest ter ere van Lieke van Lexmond, waar Fajah Lourens de muziek draaide. Alle GTSTsterren zijn bij elkaar gekomen om haar een waardig afscheid te geven. Volgens Kennard  Bos is dit zeker gelukt.

Lieke van Lexmond twitterde zelf: “Wat een afscheid heb ik gekregen van mijn collega’s! Het was groots, intens en enorm liefdevol! Dank voor ALLES, voor altijd in mijn hart! X” Charlie zal nog tot januari 2012 te zien zijn in Goede Tijden Slechte Tijden.

2 comments on “Lieke van Lexmond voor de laatste keer Charlie

Geef een reactie