• 25 november 2011
  • Redactie
  • 1

Lieke van Lexmond zal volgens RTL Boulevard de nieuwe presentatrice worden van Het Zesde Zintuig: Plaats Delict. Hiermee volgt ze Beau van Erven Dorens en Robert ten Brink op.

Na haar stop bij Goede Tijden Slechte Tijden was Lieke van Lexmond alleen nog maar benaderd voor The Ultimate Dance Battle en TV Makelaar, maar met deze klus staat er een derde opdracht op de planning. Het nieuwe seizoen van Het Zesde Zintuig: Plaats Delict start in januari.

Tot eind januari is Lieke nog in GTST te zien en dan zullen we van haar kunnen genieten in het nieuwe programma. In Het Zesde Zintuig: Plaats Delict worden paragnosten begeleidt naar de plaats waar een misdrijf is gepleegd om te proberen het misdrijf op te lossen.

1 comment on “Lieke van Lexmond presenteert Het Zesde Zintuig

Geef een reactie