Sinds 26 oktober 2010 speelt Naomi van Es de rol van Amy Kortenaer. Julia Batelaan had haar maximum aantal scènes al overschreden en moest verplicht afscheid nemen van Goede Tijden Slechte Tijden. Maar nu, na een jaar keert de actrice weer terug in de soap GTST.

Julia vertelt op Facebook dat ze weer opnames heeft voor Goede Tijden Slechte Tijden. Ze werd ook op de set gefotografeerd. Julia zal dan ook in januari weer in GTST te zien zijn als Amy Kortenaer.

32 comments on “Julia Batelaan terug in GTST

 1. ik vindt het leuk dat julia batelaan terug komt in gtst.
  ik hoop dat ze een vast contract krijgt in gtst.

  ze kan goed acteren.

  en jij bent een kanp meisje

 2. ik vindt het leuk dat julia batelaan terug komt in gtst.
  ik hoop dat ze een vast contract krijgt in gtst.

  ze kan goed acteren.

  en jij bent een knap meisje

 3. Jasses,Julia B (B staat voor b-figurant)als er een niet kan acteren is zij het wel!Wat een domme kop heeft dat kind.Alle goede acteurs/actrices hebben ze er uit gedaan, 6 stuks alweer.En dan die verhaallijn,tjonge jonge,vraag mij af waar ze mee bezig zijn bij GTST

 4. Leuk, ik kan niet wachten!

  Hoop dat de personage net zo knetter wordt gemaakt als haar moeder, maar dan wat gewiekster, zoals de vader.

 5. Ik ergerde me dood aan Naomi, de manier waarop ze acteert, brr…

  Julia vind ik veel beter bij de rol passen (ik weet het, het is al 1000x gezegd, maar ik zeg het lekker toch)

 6. Ach gut,Julia en der vriendinnen zijn weer met een hetze tegen Naomi begonnen.Wat zielig zeg.Zegt wel wat over hun geestelijke gesteldheid.Ga hulp bij een psychiater zoeken dombo,je kan duidelijk dit wereldje niet aan.

  1. Meriam, wie kan hier dit wereldje nou niet aan? Iedereen die ik ken die GTST kijkt is blij dat Julia Batelaan terug is als Amy. En dan beweren dat alle pro-Julia reacties van haar vriendinnen komen, daar maak je jezelf ook een beetje belachelijk mee. hetze tegen Naomi? Alleen omdat ze Julia beter vinden als Naomi? Spoor jij niet ofzo? Ik vind dat meer het soort van denken waar je misschien voor langs een psychiater moet, want heel erg gezond is het niet om zulke conclusies te trekken.

   Ik snap ook wel dat het voor Naomi van Es niet leuk is om dit soort reacties te lezen, maar het feit is dat deze rol al van Julia was, en van Es die rol alleen maar had door een contract foutje.

   Ik zal je eerlijk zeggen, ik vond die Naomi ook belachelijk in de rol van Amy. Toen Julia weg moest was Isabella net dood en had Ludo Maxime neer geschoten. Tijdens die hele verhaallijn speelde Julia Amy als een gevoelig getraumatiseerd meisje, maar toen Naomi de rol over nam was Amy ineens een compleet zorgeloze en een tikje te vrolijke flierefluiter.

   Het ene moment zegt een zeer droevige Amy in de gevangenis met tranen over haar wangen tegen Ludo dat ze hem nooit meer wil zien, en even later komt ze vrolijk bij Maxime op de bank knallen of er niks aan de hand is.

   Ja, dat Julia nog geen perfecte actrice is, dat is waar, maar ze is zeker meer dan voldoende voor GTST. Naomi van Es speelde het personage compleet verkeerd, en qua acteer talent kwam ze ernstig over alsof ze gewoon haar text woordje voor woordje van een kaart af aan het lezen was. In vergelijking met haar is het acteer talent van Julia Batelaan echt hemels.

  2. Jou reactie komt meer over als iemand die zelf niet in staat is de huidige situatie te accepteren zoals die is. Met je agressieve toon, vreemde argumenten, en valse beschuldigingen kom je zelf ook niet helemaal lekker over.

  1. De reactie van die Arno is idd wel wat extreem en overdreven, maar ik ben het met de conclusie wel redelijk eens. Julia Batelaan is idd wel een veel betere actrice en zeker ook een mooiere verschijning dan die Naomi van Es. Toen die Naomi in gtst verscheen was ik ook wel verbaast over hoe slecht ze speelde en in geen enkel opzicht op Amy leek.
   Eerlijk is eerlijk, ik denk dat het feit dat de gtst crew bij het schrijven van deze belangrijke verhaallijn over Amy terug is gegaan naar Julia in plaats van Naomi meer dan genoeg zegt.

   1. Ik vind Julia en Marly anders wel heel geloofwaardig als zusjes, en Julia heeft ook wel veel meer weg van Victoria Koblenko.

Geef een reactie