• 22 november 2011
 • Redactie
 • 172

Goede Tijden Slechte Tijden zal over twee maanden twee actrices rijker zijn. De 21-jarige Dilan Yurdakul en de 24-jarige Toprak Yalçiner zullen de rollen van de zusjes Aysen en Nuran Baydar spelen. Meerdijk zal dus multicultureel worden.

De twee zusjes zullen voor heel wat opschudding zorgen in het fictieve plaatsje. “Eigenlijk is Goede Tijden kleurloos in de verhaallijnen. Het gaat om liefde, bedrog, om emoties. Daarin verschilt het verhaal van de zusjes Baydar niet. Maar het zou onzin te zijn om te ontkennen dat ik blij ben dat ze Turks zijn. We hebben bewust gekozen voor meer kleur.” vertelt producent Kennard Bos.

“Elk personage in GTST heeft een duistere kant.” vertelt Dilan geheimzinnig over haar personage Aysen. Het is nog even wachten, maar eind januari zullen we de zusjes voor het eerst zien en zullen we te weten komen wat deze duistere kant is.

172 comments on “Dilan Yurdakul en Toprak Yalçiner nieuw in GTST

  1. Jeetje wat speelt die Dilan Yurdakul slecht zeg, zelden zoiets gezien. Wat een aanfluiting, als ik de producer was zou ik haar direct ontslaan, wat een onnatuurlijk acteerwerk. Het wordt echt een B-soapje zo!

 1. ik denk juist geen nieuwe liefde voor Rik, maar ik denk dat Sjors later met Rik gaat of Lorena…

  Verder hoop ik dat het tijdelijk is! Ik wil namelijk dat er 3 oudgediende terugkeren!!!

 2. Ik hoop echt dat dit tijdelijk is!!!
  Als dit de vervangers van Lieke en Jan worden ga ik janken:(

  Er moeten ook weer wat oudere mensen in. En dan gewoon Nederlanders graag.

   1. Doe eens even gewoon jij, mafkees. Wat een belachelijke reactie zeg: “En dan gewoon Nederlanders graag”. In case you haven’t notices; WE LIVE IN A MULTICULTURAL ENVIRONMENT. Beetje raar om zoiets te zeggen. Het zou juist heel onnatuurlijk zijn als er ALLEEN maar Nederlanders in de soap zouden zitten. Belachelijk dit.

  1. Hoezo Nederlanders? Het kan geen kwaad hoor met een beetje cultuur :)… `jullie doen alsof buitenlanders alles verpesten enzoo… Ik ken Toprak en ze doet haar best!

  2. Wat zijn we toch weer lekker racistisch bezig zeg! Alsof je geen Nederlander bent omdat je toevallig een andere huidskleur hebt :-S

  1. Wie heeft in god’s naam die naam van jou verzonnen??
   Een stel achtergebleven hippie’s zeker.
   HAAL DIE TURKEN ERUIT !!!!!!

 3. Ik denk inderdaad dat deze twee de nieuwe vervangers zijn van Charlie en Wiet.
  En een vervanger van Danny kom denk ik pas vlak voor de cliffhanger in de serie.

 4. Ik zie Lorena en Rik echt voor me haha..
  Sjors en Rik lijkt me best wel saai.
  En ik denk dat de kans erin zit dat een van deze 2 meiden van Rik wordt.
  en ik vind het juist leuk dat er eindelijk 2 meisjes van een andere afkomst komen!

 5. Voor de Turkse mensen hoeften de schrijvers ze niet toe te voegen die kijken toch via de schotel naar turkse zenders. Persoonlijk kijk ik zelf liever naar mensen van mijn eigen afkomst bovendien is het losbollerige wispelturige gedrag van de mensen in gtst toch echt heel taboe in hun cultuur ik heb zo’n gevoel dat we met hun van die eerwraak en ik mag niet zoenen voor het huwelijk verhaallijnen krijgen zit ik niet niet op te wachten

  1. Vreemde reactie.. Niet alle turken zijn streng gelovig. Neem nou de grote steden; genoeg moslima’s zonder hoofddoekjes etc.
   Je geeft aan dat je zelf liever naar mensen van je eigen afkomst kijkt, Nederland is een multicultureel land. Kijk even verder dan je neus lang is dan zal de keuze al snel verduidelijkt zijn.

   1. Sorry, maar ik ben niet streng gelovig ik draag geen hoofddoek enz.

    En de acteurs doen daar alles op script!

    En ik vind het leuk dat er een buitenlander in gtst komt zoiets heet variatie !

   2. Sorry hoor. Maar onze eigen afkomst is Nederlands. Nederlands = niet Afrikaans, Turks, Marokkaans etc. etc. NederLAND is jammer genoeg overspoelt met allochtonen waardoor het een zgn. multicultureel land is. Heel leuk en aardig, maar Nederlanders (échte) zijn gewoon blanke nederlands. Kijk even dan je neus lang is? Die van jou is dan wel erg lang als je dit niet weet?

    En naast dat, sorry hoor. Het is begonnen met Jef, Anita, Laura, Charlie.. wat wordt het over 10 jaar? Bilal, Achmed, Fatima, Hussein? En trouwens over Bilal. Lucas is 2x inelkaar geslagen en daar is het ook bij gebleven, komt er ene Bilal langs en begint meteen te haten? Fock dat man!

    Niets tegen buitenlanders hoor, maar GTST is iets waar heel veel Nederlanders zijn opgegroeid en iets wat jaren ook echt nederlands is gebleven. Als je multi culturele shit wilt kijk dan naar SpangaZ of die andere series.

 6. Persoonlijk ben ik wel voor meer kleur. Ze hadden voor mij ook wel iets donkerder mogen zijn. Ze mogen inderdaad ook wel iemand van in de 40 jaar nemen.
  En het hoeven niet perse nederlanders te zijn het mag ook wel een beetje multi culti worden in gtst het gaat tenslotte over het dagelijks leven en dat bestaat toch ook niet alleen maar uit nederlanders.
  Dus Kennard Bos misschien een tip

  1. Hallo MOONTJE (wat een naam!!???) Iets donkerder zeg jij?? we zullen vragen om een paar somaliërs oke? ga lekker in afrika wonen, achterlijke!!

 7. vond het wel raar uitgedrukt in rtl boulevard ‘eindelijk meer kleur in Meerdijk’ zijn ze Melvin, Fatima, vader van Fatima, Arthur, Bebe, Yasmin, Tony, Dorothea, Mathilde, Mohammad, Patricia en natuurlijk het irritantste personage Bing vergeten?

  Ze deden net alsof GTST nooit iemand van andere afgkomst in de serie had…

 8. waarom denkt iedereen dat een 21 of 24 jarige met een 40 + zou gaan? kom op als dat gebeurt ga ik echt niet meer kijken … ze komen gewoon als nieuw ‘gezin’ net als de familie huygens destijds en de familie bouwhuis nu 😉

 9. Ik heb me nooit gerealiseerd dat er zoveel domme racstische mensen naar dit programma kijken! Mensen zoals P19 en gtsterrrrr, haha jullie zijn een een belediging voor de mensheid, het type tokkie boerenkool met worst vreter! Ik denk niet dat de cast van gtst op jullie als fans zit te wachten!
  Ongeacht de afkomst van deze meiden lijken ze mij niet echt interessant maar goed we wachten af.

 10. eindelijk Turkse meiden zit meer pit in die Turkse soapas scoren zowizo beter in buitenland omdat ze beter kunnen acteren beter en knapper zijn dan die binnelanders en Haters schuif aan de kant.

 11. Jeetje mensen doe niet zo rasistisch! Het word waarschijnlijk hartstikke leuk met die meiden in de serie. Soms vergeten dat dit ook maar “nederlanders” zijn net als jullie? Kom op, je woont ik hetzelfde land maar praat toch zo over medelanders. :S

  Ik ben benieuwd naar hun personages verder! Volgens mij word het een leuke/spannende tijd in gtst

 12. Goed om te zien dat GTST ook een kans biedt voor Turkse acteurs. Uit de reacties blijkt dat sommige dit niet kunnen verkroppen. Zielig eigenlijk, maar goed. Ben trots op ze en het wordt vast leuk! :).

 13. Als ze een vaste rol krijgen denk ik dat dit de leader is:
  – Rik, Rikki, Noud, Laura, Jef, Lorena
  – Bouwhuisjes
  – Turkse zusjes
  De rest van de volgorde blijft hetzelfde

  Nieuwe foto’s
  Voor Rik, Laura, Sjors en Janine hoop ik

 14. Eigenlijk hoop ik allemaal nieuwe foto’s voor de personages die Foto’s die er in seizoen 20 of eerder er al tussen stonden (voor Danny hoeft het niet)

 15. Geweldig.
  De Nederlandse samenleving bestaat al heel lang niet meer uit alleen maar blanke hollanders, en turkse jonge mensen zie je overal wel. Op scholen, in winkels. Dus waarom niet in een Nederlandse soap.

  Goed dat ze deze rollen hebben bedacht.

  1. Omdat dit niks met acteren te maken heeft. Die ene denkt dat ze stoer is omdat ze bij de politie zit en die andere kan alleen maar JANKEN.
   Opzouten ermee!!!

 16. Ik denk eeerder dat een van de 2 een nieuwe liefde van Jack wordt. Wat leeftijd betreft iets logischer, dan met de veel oudere rick.

 17. Ze zitten ook overal!!

  Zal ons inderdaad niks verbazen als er straks een hele familie in zit..

  Aaaggghh tfoee we stoppen met kijken!

  1. Ze zullen inderdaat straks de hele familie wel over laten komen en die krijgen dan een huis en een televisie en een wasmachine en een droger en omdat ze geen nederlands kunnen word dat allemaal voor ze geregeld en doen ze er ook nog een schotelantenne en een paar uitkeringen bij.
   BAHHHH.

 18. Vanwege de reacties van sommige mensen schaam ik me bijna dat ik zelf blank ben.
  Wat een commentaar, en wat een racisme.
  Misschien moeten jullie er eens over nadenken dat ze niet voor niets in de serie komen, ze bezitten namelijk inlevingsvermogen in een andere persoon anders zouden ze nooit een rol kunnen spelen.
  Misschien als al jullie zielige racisten deze gave hadden dat jullie dan een plekje hadden kunnen innemen in de serie, dan bleef het misschien wat meer blank, maar die eigenschap bezitten jullie totaal niet.

  ZIELIG, ZIELIG, ZIELIG.
  En welkom Dilan en Toprak!

  1. ik schaam me dat ik Nederlands ben,wat ik hier allemaal lees ongelofelijk voor voor worden.maar gelukkig zijn niet alle nederlandse mensen zo..

 19. Pffff Mensen kom op denk je echt dat er in Turkse series ook Nederlands meisjes zitten????? Vast niet! Dus waarom wel in een Nederlandse serie. Laten ze zich dan ook
  maar Nederlands gedragen!

 20. omg ik schaam me echt voor zulke reacties hierboven als Nederlander.
  Deze turkse meiden kunnen toch gewoon een personage spelen die niet gelovig is! en ook al is het wel zo! NL is nou eenmal niet 100% blank dus is het raar dat er maar 1 iemand met een kleurtje in zit (Oke Lorena/Gigi is Itiliaan,s Rik/Ferry Hongaars maar dat ziet niemand als buitenlands)

  Ik hoop dat Charlies wordt overgenomen door Lorena en dat de nieuwe kapster gewoon daar werkt en het niet haar tent wordt. Ik denk dat de agent ook wel wat met Jack krijgt.

  Weet iemand mischien hoe het zit met Ron? hoelang blijft hij nog

 21. Aan Bekkie:

  In Turkije wonen niet erg veel Nederlanders, dus waarom?
  Een soapserie weerspiegelt de samenleving van een maatschappij.
  Ik ken zat Turkse jongeren die zich erg Hollands gedragen, en nog beter gedragen dan jij.
  Je moet je schamen!

 22. Toprak Yalciner was mijn lerares ENGELS!
  Is echt raar om dit zo te zien want, eerst was ze een gewone lerares en nu iemand in GTST
  XXXXXX-Niemand

 23. als die turken erin komen moet bing eruit anders word het zo een regenboog serie!
  binghater en noud gaat dood pak maar vast je tissues. ik heb contact met ruud en die heeft me dat verteld!
  ik hoop op de dood van bing!

 24. WAAROM ZIJN JULLIE ZO FUCKKING RACISTISCH BESIG MET DIE RARE OPMERKINGEN JEMIG…. ALSOF ER IN TURKIJE OR WHATEVER IN ANDERE LANDEN GEEN NEDERLANDERS ZIJN OF WONEN ! EN TENMINSTE WIJ TURKEN ZEUREN NIET TUFOOOOO

 25. Hallo… Niks mis met turkse mensen!!! Maar waarom in GTST… Wilt GTST de voeten volgen van ONDERWEG NAAR MORGEN???!!! Mij god, onderweg naar morgen is echt een flut geworden met al die slecht acterende turkse en marokkaanse jongeren..

 26. GTST wat doen jullie mennnnnnnnnnnnnnnn.

  Zet er gewiin niggers in en latinos … maar WAAROM HOOFDDOEK cultuur!!!

  En ALS je hoofddoekjes erin zet … zet er dan GEILE in en geen echte turkse lelijkerds mennnn

 27. Jeetje, wat zijn sommige mensen triest. Heb erg veel medelijden! Eerwraak??? Niet zoenen voor het huwelijk?? Ik woon zelf in Utrecht naar hier niet zo ver vandaan bijv. in Veenendaal zijn er gelovige Hollanders die geen tv in huis mogen hebben, niet naar muziek mogen luisteren, hun lichaam niet mogen scheren, geen sex voor het huwelijk (dus ook niet zoenen), lange jurken of rokken moeten dragen, dus absoluut geen broek, in de zomer niet in tshirt met te korte mouwen,etc, etc, en dit allemaal vanwege hun geloof, dus waar hebben jullie blanken het over….??? Kijk eerst naar je eigen gelovigen! Dilan en Yaprak zijn twee mooie meiden. En dat ze niet kunnen acteren??? Nee, Rikki kan acteren, zo kan ik er nog wel een paar noemen. En wat betreft geile meiden, zijn de blanke meiden in GTST zo geil dan…???? Als dat zo is ga ik meteen een bril laten aanmeten. Door die rare reacties zou ik bijna een hekel krijgen aan alle blanke mensen. Gelukkig weet ik diep in mijn hart dat ik niet alle blanken over een kam moet scheren!

 28. Wie zeg dat ik blank ben? En voor jou informatie is Gigi Ravelli uitgeroepen tot lekkerste babe van Nederland verleden jaar. Kun je van die turken niet zeggen. kk lelijk en triest zijn ze. En je hoeft niet te praten zoals hollands dit hollands dat die tijden zijn voorbij. Het gaat nu om europeanen, latinos, aziaten VS moslims. Dus hou die opmerkingen van Nederlanders voor je er zijn MEER CULTUEREN ANTI MOSLIM! Ga nu ff je snor scheren daarna mag je terug komen.

 29. hahah sommige mensen zijn zo raar he. Beter na denken open je ogen !
  is juist leuk turkse mensen in de serie. In de echte wereld zie je toch ook veel turkse mensen en er kijken ook veel turkse mensen naar de serie. Eindelijk wordt het een keer leuker;) SOMMIGE MENSEN KUNNEN ER GEWOON NIET TEGEN! DIE LACHEN WE KEI HARD UIT !

 30. Ook ik baal van die twee nieuwe meiden. Maar ja, het enige voordeel is dat ze hun rol heel erg goed en waarheidsgetrouw spelen. Want ze zijn niet alleen super irritant, maar ze dringen zich ook meteen overal op (in Toko), denken dat ze helemaal geweldig zijn (vallen Lorrena af als een “barbie”), hebben een grote bek (weten het beter dan Jack) en hebben allebei iets te verbergen. Nee, van mij mogen ze er snel weer uit!!!

 31. Inderdaad, ik keek ook altijd met veel plezier naar GTST maar nu Nick, Charlie en Edwin weg zijn is er veel minder aan. En nu ze ook nog eens met twee van die allochtonen aankomen zetten is voor mij de lol er vanaf 🙁

 32. vanmij mogen ze er nu al uit gewoon ze acteren niet goed en het is een saai verhaal lijntje gewoon. Zie ik nu al heel gtst wordt al saai en ja ik kijk nog alleen vanwege de anders acteurs sommige dan maar ik ben die babyverhaallijn nu ook al zat

  nick en edwin moesten er gewoon niet uitgeschreven worden en danney ( jan kooiman) moet er ook niet uit ookal is het zijn eigen keus en ik begrijp het wel hij had gehoord dat die van die saaie verhaallijnen kreeg of had geen zin meer omdat het stomme verhaallijnen worden en ze er iedereen zomaar uitschrijven. EN gewoon mensen aannemen die NIET EENS KUNNEN ACTEREN gewoon.

  Gtst verander het gewoon hoe het in okt was ofz..

 33. Vind het echt helemaal niks die twee nieuwe meiden in GTST!bah bah slecht acteerwerk,en ook gewoon ontzettend irritante bemoeizuchtige grietjes zijn het..
  Ik zeg weg ermeeee!!

 34. Wij zijn 2 gtst kijkers, die zich echt enorm storen aan die 2 nieuwe personages. Alles leuk en aardig, het heeft niets met racisme te maken, maar met de overkill waarmee nu weer zo nodig multi culti gedaan moet worden, zal gtst snel veranderen in hetgeen dat Onderweg naar morgen de das om heeft gedaan.

  Er is best ruimte voor meer kleur binnen de serie maar laat dat stereotype integreren lekker achterwege. Het hoofddoek dilemma en het taalgebruik alsof je door Kanaleneiland loopt is gewoon storend en werkt ons inziens vooroordelen alleen maar in de hand.

 35. Wat een irritante personages zeg en ook nog slecht geacteerd. Als ze er nog langer in blijven kijk ik over een tijdje helemaal niet meer. Begin me behoorlijk te irriteren

 36. Echt dom, dit is niet racistisch maar het is niet normaal dat er word gescholden in een Nederlandse serie in een andere taal… En dat er ook geen ondertiteling bij zit. Gaat nergens over!!

 37. Nou nu die meiden eenmaal in gtst zijn vind ik ze slecht spelen, gaat niet erom dat ze turks zijn maar gewoon puur om hun acteren. Ik vind ze niet leuk

 38. De serie holt achteruit. In een korte tijd zijn de volgende personen verdwenen: Charlie, Nick, Valentijn, Edwin, Ron en Danny.

  En die Turkse meiden zijn zeker geen aanwinst want laatst werd er zelfs nog in het Turks gevloekt in café “De Koning”. Ik heb geen idee wat er toen gezegd werd, en dat terwijl het een Nederlandse soap is. Ayse brengt een hele negatieve sfeer want ze is corrupt, brutaal, intimiderend enz. Ludo is ook geen lieverdje, maar die heeft ook zijn leuke en goede kanten. Van Ayse zie ik vanaf het begin af aan alleen maar negatieve dingen en dat begint te ergeren. Nuran is gelukkig anders want die laat gelukkig wel haar goede kanten zien. Ik hoop dus dat Ayse wordt opgepakt wegens moord op Danny en hierdoor in de cel (lees: uit de serie) verdwijnt!!

 39. Ik ben het helemaal met Kris eens! Die Ayse heeft vanaf het begin al een grote brutale bek tegen iedereen en dat begint mij mateloos te irriteren. Het wordt hoog tijd dat ze ophoepeld!!

 40. Laat die turkse er maar uit gaan of ophouden met schelden en die turkse muziek.. Dit slaat nergens op.. Had ik me er eindelijk bij neergelgd dat ze er in zaten ., krijg je ook nog schelden in het turks ( tegen danny ) en turkse muziek erin .. Srry maar het is een F*cking nederlandse soap .. Laat het DAARBIJ..!!!!

  1. Helemaal mee eens, het heeft totaal geen toegevoegde waarde en de meeste zitten er dan ook niet op te wachten. GTST wordt op deze manier neer de klote geholpen.

   ER UIT !!!

 41. Het maakt niet uit of er Turken in mee spelen, het enige waar ik zo moe van wordt
  Is dat er gelijk vanaf het begin al weer over een hoofddoek gezeken moet worden,want dat
  Zijn dus weer dingen die aangehaald worden zodat WIJ NEDERLANDERS als rascisten over komen het is gewoon provocatie.
  Draag gewoon geen hoofddoek in de serie, praat Nederlands,en draai geen Turkse muziek,en laat een Turk niet gelijk iemand afmaken in de serie, en ik mag geen mannen knippen voor mijn geloof. Hou eens op over dat geloof.

 42. OMG, hebben jullie het er nu nog STEEDS over? Zet je er over heen, ze zitten nou eenmaal in gtst.. En als je dat niet kan, dan kijk je lekker niet 😉 Heel simpel..

 43. jullie lijken wel Geert Wilders ondanks we van cultuur verschillen en van een ander land komen zijn we allemaal gewoon mensen van buiten zien we er anders uit maar van binnen zijn we precies hetzelfde. Ik vind Nuran wel een leuk personage ze is lief een beetje onzeker Aysen kan misschien ook later wel meevallen.

 44. Laat die Aysen die grote bek van haar lekker dicht houden en oprotten. Als ik tuken wil zien en horen ga ik wel naar turkijen op vakantie.

 45. Hmm jammer dat als ik sommige Nederlanders niet wil zien of horen, dat ik dan ook naar het buitenland moet gaan….Turkije bijv….oh nee de horror, daar zitten ze vaak ook in grote getale in de Turkse badplaatsen de irritante toerist uit te hangen!! En even voor de duidelijkheid: ik ben 100% Nederlandse en heb Nederlandse ouders.

  Wat als jij nou op vakantie bent in Turkije Marco, je zit lekker met 30 graden aan het strand, en de locale bewoners roepen opeens tegen jou “rot lekker op! als ik roodverbrande Nederlanders wil zien en Nederlands wil horen, dan ga ik wel naar Nederland op vakantie”??

  Mensen, denk eerst eens even na voordat je er iets uitflapt!

  En ja ook ik vind Aysen geen top personage, maar dat heeft niets met haar afkomst te maken!

  1. Als ze hier op vakantie komen heb ik met niemand problemen maar als er eerst twee komen kijken en vervolgens de hele familie over laten komen om vervolgens het hele land leeg zuigen en je ook nog hun gewoontes opdringen door bijvoorbeeld in een nederlandse soap je hele geloof op de buis te gooien en dan ook nog even te laten zien hoe temperamentvol dat we zijn door zo,n grote bek op te zetten en zonder pardon een onschuldig iemand te vermoorden dan zeg ik: OPROTTEN en HEEL GAUW!!!!!!!!!!

 46. Mee eens.Die Turkse politie agente is om te kotsen.Gooi haar uit de serie.Haar manier van optreden is abnormaal.Dat is natuurlijk de verantwoording van de schrijvers,maar toch.Volgens mij heeft die flut actrice er nog lol in ook.

 47. Als ik in Turkije op vakantie ga kom ik geld brengen, als Turken hier komen komen zij geld halen. En als ik als Nederlander geen geld meer breng naar Turkijen dan blijft er van Turkijen ook geen klote meer over. Klets jij maar lekker raak YVIE.
  MAAR EVEN IETS ANDER ik heb geen hekel aan Turken aan geen 1 buitenlander, zolang iedereen zich aanpast en netjes gedraagd en wat bijdraagt in deze maatschapij
  dan is er niets aan de hand.

 48. Mensen, mensen, mensen, wijk eens niet zo af van het onderwerp. Als je het nodig vind om over dit soort zaken te discussiëren; ga dan even lekker op een of ander forum een dergelijk onderwerp starten, maar niet hier! Wat een afknapper dat mensen niet meer ‘leuk’ over de soap kunnen discussiëren, maar een potje bekrompen, kortzichtig, racistisch en discriminerend lopen te doen. Schaam je!

  Als men zo’n moeite heeft met andere culteren, sluit jezelf dan maar lekker op in huis en kom vooral niet de deur uit. Kies je er voor om dit wel te doen: accepteer en respecteer dan ieder mens zoals hij/zij is, want buiten je voordeur heb je nou eenmaal te maken met ’the real life’. Leer d’r mee leven en ga anderen mensen niet lastig vallen met je tekortkomingen in denkwijzen. Sorry, kan me er echt aan irriteren, onintelligent gezeur.. 😉

 49. Wie er nu nog zegt dat die aysen (of hoe dat stuk secreet ook heet) een goede keus is in gtst, moet zichzelf eens na laten kijken door het pieter baan centrum. Wat denkt dat teringwijf wel niet, volgens mij speelt ze gewoon zichzelf want ze lijkt er erg van te genieten. Ik hoop dat er binnenkort een gewapende bankoverval gepleegt word en dat ze doorzeeft word door 100 kogels, eindelijk weer eens een begravenis.

 50. De soap word slechter met de intrede van die twee Turkse “sterren “.Trouwens het wordt ook tijd dat die Bing Mauritius eens de zeilen strijkt.Kan die ook niet eens ergens vanaf vallen of zo ?

 51. Waar gaat dit nou allemaal over?!? Die agente vind ik ook om te schieten maar alleen om de manier hoe ze doet, en ja daar kan zei niks aan oden dat is haar script. Ik kijk iedere avond gtst maar komop is het discusseren over of ze weg moet of niet nou werkelijk nodig. Het is maar een soap ´´life with that´´. Dus komop kap met discusseren en zoek een doel in je leven…. DAAAAAG gtst HATERS

 52. Ik heb altijd met plezier naar gtst gekeken maar sinds “politie agente” ayse erin is gekomen kijk ik niet zo graag meer! En mensen niet racistisch opvatten,want ben zelf ook buitenlander! De manier waarop zij mensen behandeld is ongezond ze doet alsof ze de koningin van gtst is en omdat ze van de politie is mag.en kan ze alles maken??!! Ookal was het een nederlandse had ik als nog het zelfde geschreven. Ik hoop dat ze eruit gaat want ik kan zo al voorspellen dat de kijk cijfers achteruit zullen gaan!

 53. Beter gaat die politie agente aysen eruit want elke avond fokt ze me op. Ze acteert zo slecht en als zij er nog lang in blijft ga ik geen gtst meer kijken.. kijk het al vanaf 1996 en zij haalt de kijkcijfers eruit. Dat andere turkse meisje mag erin blijven ze speelt goed maar die ayse verpest het echt opdonderen met haar.. Dat ze maar snel zelf in de cel beland en er een FATSOENDELIJKE ACTEUR-ACTRICE in de plaats komt !!!!

 54. Tja, het is er helaas niet leuker op geworden zo. Er zijn veels te veel doden gevallen in de laatste tijd (Rosa, Ron, Edwin, Danny) en een hoop goede acteurs (Nick, Charlie) vertrokken. En die twee turken verpesten de hele serrie. Wat een kutwijf is de Aysen!
  Ik hoop dat ze snel wordt opgepakt wegens de moord op Danny en voorgoed in de cel (lees: uit de serie) verdwijnt!!! Opbokken met dat wijf

 55. Ach, ach, acht wat een racisten. Bah! Gatver! Vieze vuile hypocrieten dat jullie zijn.
  Op internet een grote smoelwerk; althans die kaas stengel vingertjes die hier op internet wel iets durven te zeggen c.q. te type, maar als we voor jullie staan, dan is er soort van interesse (nep interesse) waar kom je vandaan, wat is afkomst en et cetera.
  Echte trieste doorgeslagen vieze vuile racisten. Maar wacht maar; Boontje komt om zijn loontje, door dit laagdrempelige, goedkope hypocriete gedrag

  1. Als jij voor mij stond dan kreeg je een klap in je smoel arrogante zak! Gelukkig is niet iedereen bang voor jullie. Rot op naar je geitenland!

 56. Aah ”Marco (NEDERLANDER)” wat een zielig kereltje bij jij zeg. Je woont zeker in zo’n idioten dorp hè Dorps idioot. Ze moeten jou voor de Leeuwen gooien! Eng jong dat je er bent.

 57. En mensen geloof is geloof. Heb daar fucking respect voor hè gevoelloze gefixeerde ram debielen dat jullie er zijn. Ach pfffff ENG VOLK en zéér DOM VOLK!

  1. Geloof? Iedereen die het woord geloof in zijn mond neemt denkt een monopoly op de waarheid te hebben. Geloof in jezelf, dat is het beste wat je kunt doen!

 58. Eng en dom volk ! Wat doe je hier dan nog in Nederland, als je ons zo’n eng volk vindt.
  En geloof is geloof inderdaad, het is alleen zo jammer dat sommige mensen met een bepaald geloof jou dat zelfde geloof door je strot proberen te douwen.

 59. Ik word echt helemaal gek van die irritante Aysen, waarom is ze niet net zo leuk als Nuran?
  hopelijk wordt ze ooit nog normaal.. zal niet zo zijn..:)
  Maarjaa.. het zal juist wel de bedoeling zijn, dat Aysen irritant is
  Maar jammer dat zij juist de vervanger is van Danny en Charlie, zij waren echt leuk!
  xx

 60. Na enkele weken het aangekeken te hebben met de turkse personages, wordt het er zeker niet beter op. Tot nu toe hoor ik om mij heen dan ook weinig positieve reacties hierover. Kortom; weg met die 2!!

 61. jammer van de laatste weken over de twee vrouwen .dat ze zo rot rol hebben.
  daar kunnen zij niets aan doen. maar ze spelen wel heel goed.maar zit mij wel aan
  aysen te ergen. zonde hoor. voor de rol als politie agente.

 62. De turkse die Fatima speelde in de jaren 90 had wel een vrij normale rol. Weten jullie nog, die meid die met Stan ging? Dat was een zoetsappige personage.
  Kennelijk willen de schrijvers de kijkers aan het denken zetten met deze 2 nieuwe banale rollen.

 63. Dit is voor Marco, die loser van een Nederlander; aan jouw posts te zien heb jij dringend een hoog aantal Nederlandse taallessen nodig, want spelling en grammatica zijn niet jouw sterkste vak. En het feit dat je je frustratie botviert op twee fictieve personages, alleen maar omdat ze van Turkse afkomst zijn, zegt heel wat over jouw bekrompen en kleingeestige personality. Bovendien, want volgens mij heb je het niet in de gaten, wordt het script geschreven door de regisseur, niet door de twee Turkse dames! Dus als het je niet bevalt wat je ziet, dan zet je je tv lekker uit. En voordat je jezelf nogmaals Nederlander noemt, neem dan eerst het 1e artikel van de Nederlandse grondwet in acht, dat ondanks afkomst of religie, iedereen die in Nederland woont gelijk is!!

  Reageer je persoonlijke problemen niet af op anderen. Zoek een psycholoog. Je bent namelijk een loser.

 64. Naaaahhh, ik vind die Dillan dus echt NIET kunnen acteren! Bahhh! Zij moet er echt uit, per direct!!!!! Verpest gewoon die hele serie joh en ik ben een trouwe fan dus ik weet waar ik het over heb… Irritant mokkel, lelijke uitstraling, slechte actrice en dan zwijg ik nog maar over de oerlelijke mannelijke stem… :S!!

  Nuran daarentegen is echt een kei!! Echt een aanwinst voor GTST.. Ga zo door meid!!!

  1. Niks tegen moslims, maar die Dylan moet echt opzouten !!

   Dacht dat het na een paar weken wel zal bijtrekken, maar haar acteerwerk is echt om te huilen !!

 65. Tuurlijk en Rick wil moslim worden, je ziet maar weer het moet en zal door onze strotten gedouwd worden nu ookal via een serie.
  Hou eens op met dat moslim gebeuren, het maakt.mij niet uit.waar je in geloofd maar hou het voor jezelf en laat een ander met rust.
  Alles draaid in de wereld ik nog om het moslim geloof.
  Er komt alleen maar haat en oorlog door hou er over op en laat de serie zoals hij was.

 66. Ja klopt Maria, spreek je wel weer als jij straks ook in Nederland een hoofddoek moet ! Dragen omdat een ander zijn geloof opdringt. Laat mij dan maar de zeikerd zijn.

 67. Nee Maria dat doet mij ook geen pijn en dat moet ook ieder voor zich weten,, het gaat mij erom dat overal waar je komt en kijkt gaat het over het Moslim geloof, nu dus ookal in een serie. En dat bedoel ik dus met dat het je wordt opgedrongen.

 68. En jij zegt laat iedereen in zijn eigenwaarde, daar heb je ook zeker gelijk in en dat doe ik ook, als de Moslims dat nou ook eens deden,want zeggen zelf dat alle ongelovigen van de aardbodem moeten verdwijnen. Aangezien ik niet gelovig ben wordt ik dus ook niet in mijn waarde gelaten.

  1. Ach
   er zullen vast moslims zijn die dat denken
   Maar ze zijn niet allemaal zo
   en aan je reacties te zien ben jij geen haar beter dan die moslims die zeggen dat alle ongelovigen moeten verdwijnen.
   Jij bent alleen het tegenovergestelde, met andere woorden zeg jij dat zij allemaal moeten verdwijnen van de aardbodem 🙂

 69. Ongelooflijk! Ik heb er echt nooit bij stil gestaan dat de haat tegen ” buitenlanders ” die gewoon in Nederland zijn geboren en getogen By the way zo extreem erg was. In mijn wereld merkte ik er niet echt veel van maar aan de reacties te lezen is het nog erger dan ik ooit heb durven denken.

  Ik vind die met die hoofddoek… Hmm die kan er nog meer door maar die agent :S Daar wil ik zelf wat aan doen. In 1 woord VRESELIJK!

  Maar helaas zoals meerdere mensen hierboven hebben geschreven… Die 2 Turken hebben de teksten niet zelf geschreven. Hun taak is acteren niet dat dat nou geweldig is maar goed.

  Snap ook niet zo goed waarom er zoveel haat is… er spelen toch meerdere buitenlanders in GTST wat is het probleem dan?

  Niemand heeft een mes op mijn keel of jou keel of zelfs niet van jou gezet. Wil je er naar kijken prima denk ik dan. Wil je er niet naar kijken dan zap je toch lekker weg!

  Daarnaast heeft het helemaal niks te maken met dat buitenlanders de boel willen overnemen… Nederland had mijn voooorouders in die tijd nodig dus blijven we mooi hier want nou hebben wij Nederland nodig!

  X Sohaila

 70. Maria kan niet zo goed lezen, en begrijpt geen hol van wat ik schrijf, ik laat iedereen in zijn eigenwaarde. Je moet zelf weten waar je in gelooft ! Maar laat een ander met rust hou het geloof voor jezelf.
  Het gaat elke dag over Moslims op de tv of waar je ook komt.
  Zo ben.er klaar mee en houden erover op.

  1. Jouw begripsvermogen is erg laag. Niemand dwingt jou om een geloof aan te nemen. En moslims hebben hier het recht om hun geloof uit te oefenen. Ze zijn hier nou eenmaal en toon een beetje respect zoals het hoort.
   En wat zeik je? 2 Turkse meisjes in GTST tegenover 30 Nederlandse rollen. Zeikerd eerste klas ben je. En jij laat duidelijk niemand in z’n eigen waarde, als ik zo lees hoe je over meiden met hoofddoeken praat.
   Het zijn over het algemeen zeer respectabele meiden. Laa tze gewoon met rust.

    1. Ben ik met je eens @wendy. Verschrikkelijk en pijnlijk. Plaatsvervangende schaamte treedt er bij mij op.

     Zou het toch wel op prijs stellen als de redactie van dit forum hierop zou letten. Want als je hier iets schrijft over de toekomst van GTST is het er in een mum van tijd af. Terecht overigens, maar dan ook met vervelende reacties.

     We zijn allemaal fans en mogen allemaal onze mening geven, maar grof of discriminerend worden is uit den boze.

  2. En dan gaat het ergens over moslims, ze zijn er nou eenmaal en je kunt ze hier niet uit je zicht bannen. Leef er maar mee, of zoek anders professioneel hulp als je er slecht mee kunt leven.

 71. Die vervelende rot turken moeten lekker in marokko in gtst spelen, maar niet in deze oud hollandse oer soap ze mogen alleen blijven wanneer ze de zwarte onbewust een slechte naam bezorgd.En Ping moet weer eens gek gaan doen bijv door een paar meisjes te verkrachten dat houdt het spannend. PZ OUT \mah NIKKers

 72. Dat bedoel ik Maria, je kan niet zo goed lezen. Geeft niet hoor jij moet waarschijnlijk ook je ei kwijt.
  Succes verder en ga maar snel een cursus begrijpend lezen volgen.

 73. Ik blijf erbij dat je traag van begrip bent. Succes met je leven. Helaas valt er weinig te verbeteren aan je begripsvermogen, dat zit in je hersenen.

  Groetjes

 74. Maria ik denk dat je jezelf bedoeld met traag van begrip, ik heb je namelijk al een paar x gezegd dat je.beter moet leren lezen.
  Geeft niet hoor, ik heb er wel BEGRIP voor en wil het je best nog een keer zeggen JE MOET BETER LEZEN !!!!! Hoop dat je het nu begrijpt. Zo niet ja dan wordt het hopeloos met je.

  1. Ik denk dat je zelf niet eens begrijpt wat je hebt geschreven haha. Met je gejank over Nuran met dr hoofddoekje, en dat ze heel het land dwingt om een hoofddoekje op te doen. pfffff
   Dat gejank en gegil van jou om 1 meisje met een hoofddoek! En naar aanleiding van de personage Nuran ga je janken dat je genoeg moslims ziet op straat en ze niet op tv wil zien. En dat we allemaal gedwongen worden een hoofddoek te dragen, en ik moet oppassen dat ik straks niet ook met een hoofddoek loop. pfff wat ben jij ziekelijk paranoïde zeg.
   pfff emigreer naar de noord-pool ofzo waar je de witte ijsberen als buren krijgt.

 75. Vooral Aysen vind ik leuk is m’n lievelings personage in GTST!! Zij maakt het spannend net zoals wiet vorig jaar!!

 76. Maria je bent niet goed bij je hoofd. Je bent een beetje gefrustreerd lijkt mij,je.maakt van een mug een olifant
  Heb er misschien 2 dingetjes over gezegd en daar jank jij maar over door, je zegt dingen die ik niet eens zo bewoord heb.
  Ben nu wel klaar met je gezeik, ik hou er over op, en als jij dat niet kan ga dan hulp.zoeken ofzo

 77. hahahha Spuit 11 geeft ook reactie hoor,
  Zeker nog geen hulp gevonden he ! Of is jonge met huidskleur je hulpje.
  Simpele zielen

 78. ik ben er klaar mee dat ze over buitenlanders zo negatief praten. kijk eerst in de spiegel en oordeel dan. en het is maar een serie waar maken jullie je druk om. echt zoooooooooooo zielig ik lach me werkelijk waar helemaal kapot nu op dit moment
  . groetjes wen

 79. Het kan absoluut geen kwaad dat er multiculturele personages in GTST voorkomen. Dit kan goed, zie Bing. Hij acteert wel netjes. Maar moet toegeven dat de twee Turkse zusjes niet goed acteren (vergeleken met de rest) en dat de kwaliteit van GTST minder maakt.

 80. ik vind het heel goed dat ze met verschillende culturen bezig zijn maar ze blazen het teveel op, ikj vind het stuk van dat nuran ruzie heeft met rik best saai worden :$ het duurt te lang

 81. en ga hier geen ruzie maken komop zeg we denken allemaal op onze eigen manier en dat die nuran en die zus niet goed kunnen acteren slaat ook nergens op want dat kunnen ze wel, en ik vind dat noud en nina bij elkaar moeten blijven. ze zijn zo’n leuk stel!!!

 82. dilan moet er trouwens wel echt uit hij is raar en acteerd minder goed dan derest. DAT WIL NIET ZEGGEN DAT HIJ SLECHT IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 83. Mijn god.. Na al deze reacties gelezen te hebben, begin ik echt te twijfelen aan wat voor een IQ mensen hebben, zo achterlijk en triest namelijk.
  Hoezo mensen kunnen gewoon niet accepteren dat er ‘gekleurde’ mensen acteren in GTST, wat voorheen ook gewoon gebeurde? Hoezo mensen kunnen niet hebben dat deze twee mooie dames toevallig een Turkse achtergrond hebben? Ja, ik herhaal: TURKSE ACHTERGROND. Zij zijn nog steeds Nederlanders hoor, misschien wel meer dan de meeste van jullie! En laten we eerlijk zijn: als er geen mensen met een buitenlandse achtergrond in Nederland waren geweest, dan hadden wij geen cultuur, dan hadden wij geen diversiteit en verschillende nationaliteiten gehad waar wij eigenlijk trots op moeten zijn.

  Peh, en dan zeuren dat er vast geen Nederlanders spelen in Turkse series. Mag ik diegenen de vraag stellen hoe vaak zij uberhaupt een Turkse serie hebben gekeken? En dan nog eens gezeur over het feit dat er geen Nederlanders wonen in Turkije. WHAHA hoezo ik heb geen verstand van zaken? Bel het Nederlandse Consulaat in Istanbul en stel je vraag maar hun, zij zullen je vast en zeker goed te woord staan 😉 Met feiten!

  Ow ja, mensen zeuren dat deze twee dames wazig acteren en bitchy of wat dan ook zijn. God o god, jullie zijn BITCHY door niet in te zien en te beseffen dat dit gewoon ‘een rol’ is welke is vastgesteld in een scriptie. Dan mag ik hopen dat jullie toch wel een beetje slim zijn om te begrijpen dat dit niet hun ware aard en karakter is:) Pff..

  Enige wat ik nog kan toevoegen is aan veel bekrompen mensen: Get a life, please:)
  Ik kom gewoon woorden te kort voor sommige mensen, zo waardeloos is het gewoon!
  Wat zeg ik dan: waardeloze mensen moet je gewoon in hun waarde laten 😉

 84. Dilan en toprak acteren heel goed! En of ze nou wit zijn of paars
  Wat maakt het uit. Als we bloeden, is het van iedereen rood.
  Ga zo door dames!
  Ik ben ook blij dat Bilal er in zit. Hartstikke leuk zo.
  Iedere keer die vervelende saaie verhaal lijnen met de eeuwig zelfde
  Acteurs is ook niks!

 85. @morco.

  Jammer hoor dat jij jezelf en je ‘cultuur’ zo superieur vind.
  De enige die van iedereen superioriteit afdwong was A. Hitler.
  Ik denk niet dat hij het eens zou zijn met al jou opvattingen.
  Hoewel je een aantal raakvlakken met hem hebt.
  Alleen had jij het in 40-45 niet gered. Dus denk na voordat je dingen gaat roepen.

Geef een reactie