• 23 november 2011
 • Redactie
 • 9

Dilan Yudakul en Toprak Yalçiner waren vandaag te gast bij RTL Boulevard. Hier vertelden ze hoe blij ze zijn met hun komst in Goede Tijden Slechte Tijden. Binnen twee weken waren de rollen verdeeld en Dilan en Toprak stonden niet veel later al op de set als de zusjes Aysen en Nuran Baydar.

De zusjes zullen de beroepen agente en kapster uit gaan oefenen. Aysen Baydar gaat samenwerken met Jack van Houten en de andere zus, Nuran Baydar komt terecht in Charlie’s of neemt misschien Charlie’s wel over na het vertrek van Lieke van Lexmond uit GTST.

De dames vertellen voor de camera dat het allemaal heel onwerkelijk is. “De set is absurt. Hij lijkt heel groot, maar is veel kleiner in het echt!” vertelt Dilan. “Het is heel onwerkelijk, maar het went gelukkig snel.”

Toprak’s vader was eerder ook al in Goede Tijden Slechte Tijden te zien. Hij speelde in seizoen 2 de rol van de vader van Fatima. “Nu ga jij het meemaken zei mijn vader al. Zijn dochter in GTST! Volgens mij zit het een beetje in de familie.” aldus Toprak.

9 comments on “Dilan en Toprak in RTL Boulevard

 1. de vader speelde niet in seizoen 2!
  fatima en haar vader verschenen pas in seizoen 4 dat seizoen is net uit op dvd en fatima opent daar samen met linda een kledingzaak.

 2. Ik vind het helemaal niet leuk dat er maar steeds nieuwe inkomen.Charlie en Nick en gaan eruit had liever gehad dat ze erin bleven.Maar ja wie weet word het met de 2 zussen ook wel spannend.

 3. ik hoop dat Bas Muijs nog een keer terugkomt!! Ik hoop in iedergeval dat een oud-gediende de plek van Jan Kooiman gaat vullen!! Zal mij benieuwen of Charlie’s, Charlie’s blijft heten wat Nuran’s klinkt niet of kapsalon Nuran ook niet!

  Ik hoop dat Lieke gewoon over 2 jaar weer terugkomt!!!

 4. Lieke keert toch volgend jaar weer terug? ik dacht dat ze tijdelijk ging stoppen net als Bartho toen vanwege een druk schema??

  En is Mark van Eeuwen nou ook gestopt met GTST!?

 5. nee man lieke stopt definitief. Misschien komt ze ooit nog terug, als haar presenteercarriere mislukt.
  Maar dat duurt nog wel even, voorlopig heeft zij wel werk met haar nieuwe contract bij rtl.

  Jack is er tijdelijk uit dus die komt wel weer terug.
  Danny zou er eerst tijdelijk uitgaan, hij komt in december terug, maar 1 februari maart gaat hij er definitief uit.

  Ik hoop echt dat er een oudgediende terugkeert!
  -Martine Hafkamp
  -Stefano Sanders
  Of iemand anders, kan er nu even niet opkomen.

  En anders moet er iemand komen van sowieso ouder dan 30, er zijn nu wel genoeg jongeren.

 6. Remco de zoon van Jeff , leuke rol en eindelijk weer eens echte naaste familie van Jeff in de serie , misschien dat hij dan eens iets meer kan doen dan edelfiguratie want dàt is wat de oude getrouwe acteurs alleen maar mogen doen tegenwoordig, jammer…

Geef een reactie