Dat de baby van Sjoerd en Rikki snel zou komen, was te verwachten. Rikki was er namelijk achter dat ze al heel wat maanden in verwachting was. De geboorte zal morgen al plaatsvinden.

Met steun van Sjoerd, Sjors, Bing en de verloskundige zal Rikki bevallen van een zoontje. Sjoerd is helemaal in de wolken van de baby, maar Rikki wil er niks van weten. Ze is in tranen tijdens de geboorte.

Morgen vanaf 20.00 kunnen we genieten van de zoveelste geboorte in de soap Goede Tijden Slechte Tijden.

34 comments on “Baby Sjoerd en Rikki wordt morgen geboren!

 1. @christa wat is zijn echt naam
  en wat heeft u geluk met zoon prachtig kindje
  hij is zo cut
  geniet er maar van, hij is zeker nog niet zo oud?

 2. een jongen, ???? maar hij heeft dan apart kleurtje aan… of zitten ze ons nu voor de gek tehouden? nee ik las net al bij @christa, dat het haar zoon zou zijn die in gtst speelt? euuuuhhhh leg uit leg uit…

 3. sjoerd en rikki houden het kind wel

  want rikki gaat er toch naar kijken en dan vind zij het net zo lief als sjoerd en dan houden zij het kind toch

  !!!!!!!!!

 4. Bram is echt een leuke naam <3
  En dat boerse is juist leuk, past wel bij Sjoerd! Ik hoop echt dat Sjoerd en Rikki uiteindelijk toch zelf het kindje gaan opvoeden.:)

  En Ludo wtff ik snap er niks meer van xD Hij doet dus net alsof tegen Maxime?
  Of hij doet het wel echt, omdat hij zelf stiekem al weet dat Nick schuldig is… Ik weet het niet meer hoor :p
  Hoop in ieder geval dat Nick snel oprot.

 5. Maandag 28 November
  Rikki vindt het moeilijk om de baby te zien, maar haar moederinstinct speelt op. Charlie ontdekt dat Nick heeft gerommeld met de medicijnen van Janine. Edwin heeft een verrassing voor Lucas.

  Dinsdag 29 November
  Bing doet een schokkende ontdekking, zijn oplossing is het eisen van een straatverbod. Janine en Ludo worden het niet eens over de beste manier om Maxime te gronde te richten. Charlie pleegt digitaal diefstal.

  Woensdag 30 November
  Edwin raakt in de war van een bekentenis van Lucas en vindt steun bij Ron… Charlie ontdekt pikante details in Danny`s boek. Rik ontdekt dat Charlie iets voor hem verborgen houdt en gaat op onderzoek uit.

  Donderdag 1 December
  Janine intrueert een hacker om Maxime financieel aan te pakken. Bianca probeert Edwin te steunen, maar is geschokt als ze ziet wie er bij hem is blijven slapen. Ludo geniet van zijn conflict met Maxime.

  Vrijdag 2 December
  Charlie weet een oplossing voor de pijnlijke naweeèn van Rikki. Alles lijkt goed te gaan met Maxime: haar familie gelooft in haar onschuld (denkt ze) en haar financièle adviseur meldt een leuke investeringswinst.

  Rik en Charlie komen denk ik weer samen!
  Alleen Charliegaat de criminele kant op? HAHAHA.

 6. Bram Bouwhuis. Een prachtige baby. Ik hoop dat Rikki en Sjoers de baby gaan houden.
  Zijn die spoilers alweer van 28 november? Dat is pas over 1 week. Dat duurt lang. ):

 7. Echt raar dat de bezoekers weer de spoilers erop moeten zetten. Bij gtstsite.nl stonden de spoilers tot 2 december er gewoon al op, vind deze site niet echt leuk meer, en bij gtstsite kan je ook 2 kaartjes winterefteling winnen als je meepraat in de discussies van de dag.. Oftwel voor mij geen gtstfanclub meer

 8. Het kindje gaat Bram heten
  maar ik denk wel dat ze het kindje zelf zullen gaan houden!

  EN WAT NEEMT BING IN EENS EEN IDIOOTE HOUDING AAN ZEG
  GATVERDAMME,

  het kindje behoort aan rikkie en sjoerd niet aan een achtelijke Idioot zoals bing

 9. was inderdaad een ….. die bing. want toen sjoerd de baby in de armen had kwam bing er bij staan , en trots, mijn zoon. pardon…….. das dus echt niet zo

 10. Bah ik begin Bing echt te haten! Wat een rotpersonage!
  Sjors doet het wel leuk, en zij is ook echt een goede moeder!

  Yesss Charlie komt erachter dat Nick schuldig is, dan komen Ludo en Janine er ooit (duurt denk ik nog wel een tijdje) ook nog wel achter:) Ik hoop snel.
  En dat wraakplan is echt heeelll lullig Maxime denkt dat alles weer goed is, maar ze wordt keihard in de zeik genomen! Ze raakt zowel haar familie als haar geld kwijt.

  Ik vind Janine echt een bitch worden zo! Ze moet weer de oude Janine worden, die bezorgde… dan is ze veel leuker!

  Shit het gaat niet goed met Edwin en Lucas 🙁
  En jammerr dat Nina niet echt een grote verhaallijn heeft, en Noud

  Jef en Laura waar zijn die gebleven dan?!?!

  Ik hoop niet dat Rik en Charlie weer bij elkaar komen. Dat is dan toch maar van korte duur aangezien Charlie er bijna uit gaat.

  ps. Ik vind het wel leuk dat de spoilers erop komen:)

 11. ik vind dat ze het kind hadden moeten houden in iedergeval sjoert van ricky word ik al zaggie als ik zie hoe makkelijk ze een kind weg geeft 😉 en bing omdat hij zo simpel een kind afpakt van sjoert:O en vooral kwa die naam waar hij het niet mee eens is dat is wel het minste wat die goed moet vinden! tlijkt wel 1 grote jeugdzorg in gtst.. pfffff!

 12. hoi allemaal, ik ben het helemaal met jullie eens over dat van Bing, hij is te gemeen tegenover Sjoerd, en ik vind het al helemaal niet kunnen dat hij de naam ineens van het kereltje wil gaan veranderen in Stan. weten jullie wat de echte naam is van het eerste kindje wat nu in gtst is gekomen als de personage Bram Bouwhuis?

  vriendelijke groet van een gtst-fan

 13. IK DENK DAT SJOERT DE NAAM GEFT BRAM BOUWHUIS IK KIJK ER NIET NAAR
  HOOR EN IK VIND HET MAAR LEUK HOOR IK BEN ER TOEG MAAR ER GAAN KIJKEN HOOR

 14. ze moeten die baby houden en bing die moet zich niet als een lul gedragen want die baby is niet van hem 😛 hij heeft het er zelf na gezocht dat hij geen kind kan krijgen
  ik vind de baby echt schatig

 15. Ik hoop dat rikki de baby terug krijgt en bing doet echt zo egoistisch want oke rikki gaf bram borstvoeding maar dat is heel normaal als je moeder gevoelens hebt.en nu wilt hij dat ze een sukkelig straat verbod krijgt . en bing en sjors gingen naar rik en rikki en sjoerd mag de baby wel zien maar rikki niet , dat vindt ik zo dom van sjors en bing.
  en de baby is zo schattig , maar rikki krijgt de baby zeker wel terug.

  met vriendelijke groeten chantal

Geef een reactie