Enorme hoge kijkcijfers voor GTST  gisteravond. De vrijdagavond van RTL 4 scoort enorm met de Voice of Holland en GTST. De verhaallijnen rond de baby van Rikki en Sjoerd en de spanning rond de verwisselde medicijnen van Janine, waarbij Nick en Maxime verdacht zijn, wisten gisteravond 2 miljoen kijkers te boeien. 2 miljoen mensen stemden gisteravond af op GTST. Eerder deze week stond GTST al op nummer 1 in de Kijkcijfer Top 25, gisteren moesten zij het met een tweede plaats doen. De Voice of Holland, eveneens van RTL, stond namelijk op plaats 1.

12 comments on “2 miljoen kijkers voor GTST

 1. -Laatste draaiweek voor Lieke van Lexmond
  -Lucas ontwaakt uit coma
  -Team-GTST wint Fort Boyard
  enz.
  enz.

  Allemaal gtst nieuwtjes die niet op deze site vermeldt worden! Waarom is deze site zo dood geworden, kan iemand mij dat vertellen.
  Ik vind het zo jammer! Deze site was net zo leuk, met de nadruk op wás.

 2. Wat een vervelende stem heeft Nick, gewoon zijkerig door hem zou ik haast niet meer willen kijken. Schrijf hem er maar uit.

 3. Hmm qua opzet en layout zou dit een goeie site kunnen zijn om de oude Gtstcourant bezoekers hierheen te halen nu die site (blijkbaar) niet meer bestaat, maar helaas zijn de beheerders hier bij lange na niet zo actief als destijds bij Gtstcourant. Zonde hoor!
  Idd, veel nieuwtjes worden hier niet vermeld zoals GTST bij Fort Boyard.
  En 1 heel groot gemis, vind ik tenmiste, is het feit dat hier geen dagelijkse ‘uitzendingsdiscussie’ topics zijn. Ik vond het bij Gtstcourant juist zo fijn om dagelijks even m’n “ei kwijt te kunnen” over de aflevering van die dag!!
  Dus tip aan de beheerders van deze site: pak je kans en doe wat meer met deze site! Vooral nu de concurrentie weg is!!

 4. Pff wat is deze site saai aan het worden zeg! Staat nooit meer iets leuks op! In de zomervakantie keek ik er elke dag op en stond er ook elke dag iets leuks, maar nu echt helemaal niks meer! Doe er wat aan!!!

Geef een reactie