Maandag 17 oktober
Bing overdondert Sjors met een ingrijpend voorstel. Lorena probeert zonder gezichtsverlies onder een date uit te komen. Ludo is woest als hij hoort wat er met Janine aan de hand is. Edwin mist zijn vriend.

Dinsdag 18 oktober
Ludo weerhoudt Anton ervan om de politie in te schakelen. Charlie heeft geen zin om nog langer te doen of ze zwanger is en doet de nepbuik af. Sjors vraagt Janine om advies over het voorstel van Bing.

Woensdag 19 oktober
Tanya verrast Laura met een uitnodiging. Edwin doet iets te luchtig over zijn zorgen, merkt Ron. Rikki en Sjoerd worden geconfronteerd met de consequenties van hun keuze. Lorena weet een nieuwtje over Ron.

Donderdag 20 oktober
Rik laat zich door Nick uit de tent lokken. Ludo krijgt goed nieuws over Janine, maar liegt er tegen haar over. Tanya heeft een zenuwslopende ontmoeting met Laura en Jef. Edwin ergert zich aan Ron.

Vrijdag 21 oktober
Nina laat het er niet bij zitten als Noud een spoedklus moet doen. Jef en Laura ontdekken hoe Tanya echt over hun denkt. Charlie en Rikki shoppen voor positiekleding. Totdat bij Rik de bom barst.

68 comments on “Spoilers komende week

 1. waarschijnlijk adopteren Bing en Sjors het kind van Rikki, wat ik al had verwacht.
  Ik vind het wel dom, dan hadden Rik en Charlie gewoon zelf kunnen zorgen voor de baby

 2. ik ben onwijs benieuwd hoe de verhaallijn met Edwin precies gaat zijn. Hij is mijn favoriet en ik denk zelfs dat hij het aanlegt met Ron (In de shortie van maandag zie je waarom ;))

 3. ja idd dat kan je zien in de shortie….. helaas:( ik snap het wel, iedereen denkt dat lucas niet meer wakker wordt. maar hij komt vanaf volgende week toch weer terug. ik hoop het 🙂 maar ik denk dat het als volgt gaat, edwin mist lucas en heeft geen hoop meer uiteindelijk. hij kust met ron, en misschien een kleine affaire, en dan dat lucas in eens wakker wordt. en dat edwin dolblij is, en lucas alles nog weet, behalve het ongeluk en zo, maar nog wel weet dat hij met edwin is, uiteindelijk voelt edwin zich schuldig van de zoen en affaire met ron. en biecht het op. lucas vergeeft het uiteindelijk en dan komt hopelijk alles goed.

 4. ik hoop niet dat het hele verhaal met de baby van Rikki zo gaat verlopen want ik ben het hele Bing Baby gedoe zo verschrikkelijk moe en velen met ons.
  Bing zeikt al twee jaar iedere dag als hij in beeld is om een baby met zijn geniepige lachje.
  Kan die man er niet gewoon uit en de baby doodgeboren of zo want als Sjors en Bing de baby krijgen is het inderdaad te debiel en te goedkoop voor woorden en totaal ongeloofwaardig als verhaallijn net op het moment dat GTST het zo goed doet met verhaallijnen .

 5. Als dit nou gebeurd:

  Danny de Jong -> Halfbroer van Lorena (nieuwe hunk)
  Charlie de Jong -> ? (een nieuwe babe)
  Wiet van Houten -> Nieuwe arts (Marian Mudder)

  Recurring:
  Martine Hafkamp
  Helen Helmink
  Jongen rond de 12 jaar (klasgenoot van Amy)

  Ik wil graag zien:
  Ludo/Maxime vs Martine
  Martine vs Helen

 6. Danny de Jong -> Halfbroer van Lorena (nieuwe hunk)
  Charlie de Jong -> ? (een nieuwe babe)
  Wiet van Houten -> Nieuwe arts (Marian Mudder)

  Ja, mee eens! Met dat laatste stukje niet..
  Wie zou die nieuwe babe moeten worden?

 7. Ik denk dat Nick Rik ook wat aan gaat doen..
  En ik zou wel een nieuwe vrouw voor Rik willen als Charlie eruit gaat, maar dan iemand die nog niet in de serie speelt.

 8. Rik ontploft omdat Nick zegt dat hij met Charlie naar bed is geweest.

  Het wordt steeds duidelijker dat Nick zijn (oude) streken helemaal niet verleerd is.

 9. http://goedetijden.weblog.nl/

  YEAH hij doet het weer!

  spoilers komende weken,

  Charlie, Rik, Lorena, Nick
  Charlie begrijpt niets van Riks beslissing en kan zich er dus niet bij neerleggen. Lorena vraagt door bij Charlie over de zwangerschap totdat Charlie daar genoeg van heeft. Nick haalt Rik het bloed onder de nagels vandaan. Charlie neemt een emotioneel besluit als Nick haar een voorstel doet. Na een goed gesprek met Lorena gaat Rik aan zichzelf twijfelen. Charlie eist dat Nick de leugen rechtzet. Rik is bang dat hij Charlie nooit meer kan vertrouwen.

  Sjors, Bing
  Sjors wil Bings adoptievoorkeuren weten. Later: Bing krijgt vervelend nieuws. Hij komt voor een groot dilemma te staan.

  Lorena
  Lorena verveelt zich en flirt met de verkeerde man.

  Janine, Ludo, Maxime
  Janine is erg onzeker over haar gezondheid. Verder: Janine en Ludo zijn het oneens over hoe ze de schuldige van de moordaanslag gaan aanpakken. Maxime heeft een fijne verrassing voor Janine, maar die vertrouwt het niet.

  Jef, Laura, Tanya
  Jef schrikt zich rot als hij Laura samen ziet met Tanya.

  Rikki, Sjors, Bianca, Sjoerd
  Rikki probeert met een smoes Sjors om de tuin te leiden, maar of dat lukt… Sjors gaat haar vermoedens bij Rikki checken. Bianca onderzoekt of Sjoerd meer voelt voor het ongeboren kind dan hij wil toegeven. Sjoerd en Rikki proberen samen te beslissen over hoe nu verder.

  En…
  Edwin heeft het helemaal gehad met zijn vader als die hem een ongepast voorstel doet.

 10. dankjewel!
  nou het ziet er naar uit dat Rik en Charlie uit elkaar gaan..
  jammer,had ze nog wel even samen willen zien.
  En ik denk eigenlijk dat Lorena en Rik iets krijgen samen..
  Word spannend!

 11. Maandag 24 oktober
  Charlie begrijpt niets van Riks beslissing en kan zich er dus niet bij neerleggen. Lorena verveelt zich en flirt met de verkeerde man. Sjors wil Bings adoptievoorkeuren weten. Jef schrikt zich rot als hij Laura samen ziet met Tanya.

  Dinsdag 25 oktober
  Lorena vraagt door bij Charlie over de zwangerschap totdat Charlie daar genoeg van heeft. Nick haalt Rik het bloed onder de nagels vandaan. Rikki probeert met een smoes Sjors om de tuin te leiden, maar of dat lukt… Bing krijgt vervelend nieuws.

  Woensdag 26 oktober
  Janine is erg onzeker over haar gezondheid. Charlie neemt een emotioneel besluit als Nick haar een voorstel doet. Na een goed gesprek met Lorena gaat Rik aan zichzelf twijfelen. Edwin heeft het helemaal gehad met zijn vader als die hem een ongepast voorstel doet.

  Donderdag 27 oktober
  Charlie eist dat Nick de leugen rechtzet. Janine en Ludo zijn het oneens over hoe ze de schuldige van de moordaanslag gaan aanpakken. Maxime heeft een fijne verrassing voor Janine, maar die vertrouwt het niet. Rik is bang dat hij Charlie nooit meer kan vertrouwen.

  Vrijdag 28 oktober
  Sjors gaat haar vermoedens bij Rikki checken. Bianca onderzoekt of Sjoerd meer voelt voor het ongeboren kind dan hij wil toegeven. Bing komt voor een groot dilemma te staan. Sjoerd en Rikki proberen samen te beslissen over hoe nu verder.

  Maandag 31 oktober
  Sjors ontdekt een manier om sneller aan een kind te komen. Maxime probeert er via Nina achter te komen wat Ludo en Janine haar verwijten. Ludo raakt gefrustreerd als zijn onderzoek op niets uitloopt.

  Dinsdag 1 november
  Charlie bedenkt een truc om Nick een bekentenis te ontfutselen. Maar Nick is niet gek, dus daar komt gedonder van. Edwin schrikt als Ron komt logeren: kan hij zijn gevoelens onder controle houden?

  Woensdag 2 november
  Edwin probeert Ron te ontlopen. Ron probeert er bij Lorena achter te komen of, en wat Edwin voor hem voelt. Charlie wil voor haar huwelijk vechten, Rik twijfelt. Jef houdt een pleidooi om Rik op andere gedachten te brengen.

  Donderdag 3 november
  Rikki raakt van slag door Sjoerd, die vadergevoelens lijkt te ontwikkelen. Ludo wil Nick tot een uitspraak verleiden over zijn wraakgevoelens tegenover Maxime. Sjors en Bing proberen Rikki niet te pushen.

  Vrijdag 4 november
  Sjoerd ergert zich aan hoe Anton met Rikki’s zwangerschap omgaat. Nina wil niet dat de anderen de hoop opgeven dat de comateuze Lucas ooit ontwaakt. Ludo raakt in de war als Nick hem handig bespeelt.

  het is nick blijkbaar toch gelukt om rik en charlie uit elkaar te drijven!
  dom van Rik hoor..
  en Edwin heeft gevoelens voor Ron ..ik denk dat ze een relatie gaan beginnen en dat Lucas op dat moment wakker wordt..

 12. ik denk dat marianne mulder iets krijgt met Rik en Charlie weggaat om dat ze het niet meer aankan om Rik nog elke dag tegen te komen. of Charlie gaat met Nick en vertrekt met Nick en Valentijn naar een andere plaats.

 13. Ik denk dat Charlie dood gaat in de serie, misschien wordt ze wel vermoord door Nick. Zou ik bijzonder prettig vinden want dan gaat Nick tenminste ook weg, het lijkt er wel op dat Nick voorlopig niet weggaat dus wat dat betreft is het ook weer onlogisch dat Nick de dader wordt. Wat de baby van Rikki betreft, ik denk dat het een miskraam wordt, ik hoop in ieder geval dat die gluiperd van een Bing geen kind gaat krijgen, ik gun het hem niet. Sjors wel maar dat kan niet meer

 14. Charlie gaat sowieso niet dood.

  Nick wel denk ik. Christophe zei dat hij tijdelijk in gtst kwam omdat zijn rol nog niet ‘af’ was. Het lijkt er dus op dat hij dood gaat (vermoord door Ludo/Nick???) en dat ze er nooit achter komen wie het heeft gedaan???

 15. De kans is klein dat Charlie dood gaat,
  ik denk ook niet dat ze krijgt met Nick,
  ik denk gewoon dat ze vertrekt met Valentijn omdat ze Rik niet meer wil tegenkomen.

 16. Dat Barbara met Morris in seizoen 20 vertrok naar Curacao zou Charlie met hun mee gaan, omdat ze dacht dat het niks zou worden tussen haar en Rik.
  Rik verklaarde haar uiteindelijk de liefde en daarom bleef ze. Ze bleef voor Rik! niet voor Laura, niet voor Jef of voor de kapsalon die toen net open was.

  Het lijkt mij dan ook niet meer dan logisch dat Charlie samen met Valentijn na Curacao vertrekt. Of de rol wordt gerecast… Maar Lieke van Lexmond heeft nog 3 weken opnames dus dat lijkt me ook geen optie anders had dat nieuws al gekomen. Ze gaat ook niet met Nick weg, want Christophe had voor het laatst opnames in begin oktober, dat zei hij in een interview met RTL Boulevard.

 17. Waarom niet gewoon het meest logische. Het huwelijk met Rik gaat voorbij en Charlie gaat met Valentijn (en misschien wel met Nick) bij Barbara wonen in Curacao 🙂

 18. weet iemand eigenlijk waarom danny zo lang weg blijft? hij is nu toch nog niet uit de serie? en jack is ook al lang weg met die boot, mag ook eens terug komen

 19. Maandag:
  Als Ludo erachter wil komen wie er met Janines medicijnen heeft geknoeid, kan hij, tot zijn frustratie, niets anders doen dan afwachten. Rikki is bang dat Sjoerd het kind alleen wil opvoeden, terwijl zij andere toekomstdromen heeft. Door Nina krijgt Maxime weer hoop dat ze geloofd wordt.

  Dinsdag:
  Paniek in het ziekenhuis als alle apparatuur rond Lucas’ bed begint te piepen. Ludo probeert Nick uit te horen. Edwin trekt het niet als Ron wil dat hij eerlijk is over zijn gevoelens voor hem. Maxime raakt van slag als Nina bekent dat ze haar niet meer zomaar vertrouwt.

  Woensdag:
  Bing probeert Rikki, Sjoerd en Sjors om de tafel te krijgen om de ‘adoptie’ te bespreken. Sjors durft niet te hopen op een goede afloop. Edwin weet niet wat hij ziet in het ziekenhuis en voelt zich schuldig. Bianca ontdekt dat Rik niets afweet van Rikki’s adoptieplan.

  Donderdag:
  Sjoerd heeft het moeilijk met de mogelijke adoptie. Anton biedt hulp. Nick heeft een fijne verrassing voor Charlie. Edwin maakt een keuze die hem pijn in het hart doet. Bing probeert Rik te bespelen door hem de voordelen van adoptie voor te spiegelen.

  Vrijdag:
  Maxime bekent Ludo dat ze iets verschrikkelijks heeft gedaan. Lorena loopt een hunk tegen het lekkere lijf en heeft meteen een nieuw ‘project’. Toch is er iets waar ze zich overheen zal moeten zetten. Anton vindt dat Sjoerd de confontatie moet aangaan als hij niet wil dat er achter zijn rug om over zijn kind besloten wordt.

  Maandag 14 november:
  Het stoort Rik enorm hoe Sjors en (vooral ) Bing met de adoptieregeling willen omgaan. Rikki en Sjoerd moeten nadenken over hoe ze verder kunnen. Ludo heeft zo een idee over wie Janine in gevaar heeft gebracht.

  Dinsdag 15 november:
  Rikki is Bings opdringerigheid zat. En waar ze ook tegenop ziet: de komende bevalling. Sjoerd heeft het gevoel dat hij geen inbreng heeft in de beslissingen rond zijn kind. Anton wil weten hoe het zit tussen Ron en Edwin.

  woendag 16 november:
  Charlie denkt dat Rik haar via Valentijn probeert terug te winnen. Lorena probeert haar relatie met hunk Hugo op een intiemer niveau te krijgen. Lucas weet zeker dat er wat speelt tussen Ron en Edwin.

  donderdag 17 november:
  Maxime speelt open kaart tegen Lorena en vraagt haar hulp om Nick te ontmaskeren. Janine wil dat Ludo haar betrekt bij zijn riskante plan de verantwoordelijke te straffen. Ludo doet Nick een bijna onacceptabel voorstel.

  vrijdag 18 november:
  Alles en Iedereen is in rep en roer als Rikki’s bevalling begint. Nick krijgt iets in de schoot geworpen: de ultieme kans om met Maxime af te rekenen. Valentijn verklapt een geheimpje aan Nick.

  Yeah Ferry Doedens is baack<33

 20. Yeah! Lucas is bijgekomen, heb ookal de aflevering van morgen gekeken. Hij is bijgekomen, maar pas aan ’t einde! Dus woensdag zien we meer van Lucas I HOPE! 😀

 21. ja ik heb de shortie gezien…. maarre dat gaat niet helemaal geweldig, met edwin nu hoor. zo die zal ook shrikken denk ik, en zich enorm opgelaten voelen…. niet leuk..

 22. Nou, nou, niet leuk om te zien. Dat Edwin net zoent met Ron als Lucas bijkomt.
  Als dit zo door gaat kijk ik straks niet eens meer!

 23. oehh benieuwdxd Lucas bijgekomen en edwin die met ron zoent, ik denk dat die 2 wat krijgen en dat wel vertellen omdat edwin eerlijik is! en in de spoiles staat ook edwin maakt een keuze die hem moeilijk valt. zoiets staat er!!
  BEN ZO BENIEUW(a) gtstlove<333

 24. heb vanochtend gtst gezien. pfffff heavy. een aanrader kijk hem vanavond hoor 🙂 ik kon hem vanavond niet zien, dus kon nu niet wachten….
  maarre las net bij donderdag, edwin maakt een keuze wat hem pijn in het hart doet. hmm of hij maakt het uit met lucas, of hij vertelt lucas wat er is gebeurt, of hij zegt tegen ron dat hij hem niet meer wil zien…. whaaa dit is niet leuk meer

 25. op dat moment ja…. je hoorde ook lucas zeggen, heeft ie echt zijn leven stilgezet om bij mij bed te zitten? lucas vind het geloof k erg ongeloofwaardig.
  en volgende week, staat er bij spoilers, lucas weet dat er wat speelt tussen hun

Geef een reactie