• 7 oktober 2011
 • Redactie
 • 14

Actrice Marianne Mudder gaat een rol spelen in Goede Tijden Slechte Tijden. Wat de rol precies inhoudt wil RTL Nederland nog niet bekend maken. Wel lichten ze een tipje van de sluier op.

De gastrol die Marianne Mudder gaat spelen zal zich vooral bevinden in en om het ziekenhuis van Meerdijk. Marianne Mudder is weer een grote naam die zich verbindt aan de soap. Eerder was de actrice al te zien in Baantjer, waar ze de rol van Vera Prins speelde.

14 comments on “Marianne Mudder krijgt rol in GTST

 1. Er is nu bekend dat er twee vaste rollen zullen vertrekken. Twee rollen die zeer veel hebben toegevooegd aan de serie. Het personage Charlie wat al zeer veel jaren in de serie zit en het personage Danny door de acteur die hem heel goed heeft neergezet. Ik zou Danny wel erg gaan misen.

  Maar wat mij opvalt, er komen bijna nooit vaste rollen bij, Frederik, Tanya, Ron, de gastrol van Marianne Mudder enzovoorts.

  Terwijl ik Frederik wel een goede vond voor een vaste rol.

 2. Miss gaat ze wel met Jackk? Ikhopp nie ik hoop dat jack en lorena nooit meer bij elkaar komen ze zijn voor elkaar gemaakt JACK<3LORENA

 3. HUh Jack en Lorena nooit meer bij elkaar en daarna ze zijn voor elkaar gemaakt.. Zeker een foutje.. achjoh het is laat het is je vergeven..

 4. Misschien trouwt ze met de zoon van Jef, Remco. En komen ze naar Nederland en hebben ze ook nog een kind. Dat zou geweldig zijn! <3

 5. @ Anke, Ja inderdaad daar heb je helemaal gelijk in!

  Ik denk dat ze met rik gaat en dat ze de moeder van Ron is zou ook nog wel eens kunnen!

 6. DOE EVEN NORMAAL ZEG! hahaha, zij en Rik! NO-WAY.
  Die gaat gewoon met Anton joh..
  dan krijg je weer gedoe bij de bouwhuisjes.
  Ik hou het nogsteeds op Rik en Lorena als Charlie weg is hoor..

Geef een reactie