• 7 oktober 2011
 • Redactie
 • 42

Jan Kooijman zet een punt achter zijn carrière in de soap Goede Tijden Slechte Tijden. Vanaf maart 2012 is Danny de Jong verleden tijd. Voor de schrijvers van Goede Tijden Slechte Tijden een hele opgave om dit personage goed uit de serie te schrijven. Danny heeft namelijk ook nog dochtertje Lana, die hij niet zo snel zal verlaten.

Vanaf 23 december zitten Jan’s draaidagen erop. Naar eigen zeggen wil hij zich meer gaan concentreren op alle leuke andere dingen die hij momenteel mag doen voor RTL. “Aan het eind van dit jaar kom ik met een nieuw programma bij RTL 4.” vertelt de acteur. “Het gaat Sunday Nigt Fever heten. Daarnaast ben ik in gesprek over enkele formats, stel een leuke CD samen van jong talent en hoop in de nabije toekomst leuke en mooie rollen te kunnen spelen.” aldus Jan Kooijman.

42 comments on “Jan Kooijman stopt met Goede Tijden Slechte Tijden!

 1. Haha hij denkt het even te gaan maken als presentator van een grote show. Aan acteren komt hij ook niet meer toe.. hier horen we over een paar jaar niks meer van en dan wil hij snel weer in gtst. Hele slechte keuze van Jan om nu uit gtst te gaan, net als de serie zo goed loopt!

  Lieke gaat het wel maken met haar carriere, Jan niet.

  Overigens vind ik het niet erg dat het personage Danny eruit gaat. Was niet echt een nuttig personage. Alleen jammer dat Rik nu (behalve Rikki) geen familie meer heeft in de serie. Ik hoop dat Job (zoon van Rik) nu terugkomt!

 2. Jan heeft echt een super domme keuze gemaakt,zal me ook niet verbazen als hij na een jaar of 2/3 weer terug keert,zelfde geldt voor Lieke ook,na een tijdje denk ik echt wel weer dat ze terug komt bij GTST. En overigens vind ik het ook jammer voor Rik..

 3. Met Lieke zal het wel goed komen. Ik heb trouwens nog steeds een hekel aan het personage Bing, maar Everon Jackson Hooi is een goede acteur kijk naar doodeind

  1. Ja hy is egt goed hea die film!!
   Ik vind hem nog steeds leuk ookal is hij nederlands egt spannend joh
   En hy overleefde het hea

 4. Ik vind het jammer dat Danny uit GTST gaat! En nu maar hopen dat er wat oude bekenden terugkeren voor Rik! En zelfs ook Joke Bruijs de moeder van Rik!

 5. We zullen niet raar opkijken als Job de Jong terug keert naar gtst… lijkt me echt super!
  Of mischien gaan ze Danny wel recasten? Ik zou het niet weten…

  Ik denk dat Jan integendeel wel zal blijven, hij won niks voor niks te talentaward 2010! Lieke gaat het ook goed schoppen!

  1. Helemaal mee eens. Lucas is het beste personage ever 🙂 speelt ook steengoed btw. ik kan bing niet uitstaan en dat had ik ook met Danny dus ben blij dat hij er uit gaat!!

 6. Jan is volgens mij veel diverser dan Lieke hoor! Dus ook veel breder inzetbaar.

  Lieke heeft voornamelijk gepresenteerd en Jan doet veel meer dan dat… Ook theater, dans, coachen/jureren etc.

  Dus hij heeft ook veel meer mogelijkheden dan Lieke.

  Oh, en Lieke vind ik niet leuk presenteren. Beetje fake allemaal. Teveel haar best doen om aardig over te komen. Dat slijm-slijm-gedoe. Net als op Twitter, maar ook in Real Life. (Ik was ooit in Aalsmeer en toen destijds namen ze daar alles op).

  & ik vond Jan veel chiller/relaxter overkomen in real life. Die is meer ‘what you see is what you got’… Geen nep gedoe. En ik bewonder zijn doorzettingsvermogen en discipline, maar dat is natuurlijk een standaard eigenschap bij dansers 😉

  1. TJah, ik weet niet hoor maar Ik ben het totaaaaal niet met je eens. Jan kooijman is zo’n zelfingenomen sukkel, heeft misschien zn uiterlijk mee maar door die lege nietszeggende blik kan ik niet langer dan 1 minuut naar he kijken. ik ben echt blij dat hij er uit is 🙂 wel dom van hem want zo ver gaat ie ht niet meer schoppen dat weet ik 100% zeker.

   Goodbyee Jan kooijman 😀 YES

 7. Ferri Somogyi heeft aangegeven dat hij nog wel jaren in gtst wil spelen. Denk dat hij niet snel vertrekt.
  Datzelfde geldt voor Jette, Bartho, Erik, Caroline enzo. Zij komen heel moeilijk aan een andere rol omdat iedereen ze ziet als Laura, Jef, Ludo, Janine. Kleine rollen kan nog wel (zoals Bartho in die musical en Caroline in ‘Het geheim’. Maar ik zie ze niet meer een grote hoofdrol in een film/musical krijgen.

  En gtst is natuurlijk een warm bad en je hebt altijd zekerheid op werk.

 8. Erg jammer! Vind het zo leuk in GTST. Zeker als hij scenes heeft met Sjors en Lana. Hoe kan hij weggaan als hij Lana heeft, ben echt benieuwd hoe ze dat gaan oplossen.
  Vind Danny ook leuk met Rik en Rikki.
  Zal Jan wel missen in GTST, maar hoop dat hij genoeg werk heeft na GTST en dat hij ook leuke rollen kan spelen.

 9. Hij wordt niet de presentator van Sunday night fever (ja het programma heet SUNDAY night fever) Hij wordt binnen het programma coach/jury van de deelnemers

  Jammer dat hij weggaat, ben benieuwd hoe ze hem er uit schrijven. Overlijden zou nog het meest realistische worden. Lana verlaat hij niet zomaar.

 10. Ik ga hem niet echt missen in de serie want hoe de serie erop dit moment uitziet met alle acteurs en actrices mis ik hem niet echt. En over een paar jaar komt hij toch wel terug als hij geen werk meer heeft!

 11. … Sunday Night Fever…? Serieus, RTL? Serieus? Zeker WÉÉR een nieuw talentenjacht-programma. Gaap! Je ziet tegenwoordig echt niks anders meer op TV. Heb het daarom allang opgegeven en ik kijk alleen nog maar GTST. Via YouTube. xD

  1. Ja, het wordt een zoektocht naar de mannelijke hoofdrolspeler voor Saturday night fever…
   We zullen zien of dat ‘gaap’ wordt. Niemand heeft er nog iets van gezien dus lijkt me dat we daar nog niet over kunnen oordelen. 😉

 12. Ik weet het niet of bijvoorbeeld Bartho, Erik, Ferri S, Jette ect. snel aan een baan komen.
  Ik zie de acteur achter Simon Dekker ook nog steeds echt als Simon Dekker, en dat geld ook voor Linda, Dennis ect. Ik denk dat je altijd wel met een gevoel kijkt van bijvoorbeeld dat was Simon.

 13. Ik heb het gevoel dat er deze week of volgende week een update van de leader komt zonder Wiet erbij. Ik denk zelf dat ze weer naar 20 gaan met hopelijk een nieuwe foto voor Laura, Janine en Rik

 14. Nou ik vind het prima dat hij weg gaat want deze rol nam hele vreemde wendingen van een aardige romantische jongen die treurde om zijn grote liefde naar een valse broerbedriegende keiharde looser , heel ongeloofwaardig dus en irritant karakter.

  Bing mag van mij ook weg want ik kan niet meer tegen dat eeuwige gezeik om een kind van hem, welke man zeurt er als een kleuter iedere keer om een kind en dan die valse kop iedere keer van hem , lekker er uit schrijven dus want de rol is klaar.

  Maar helaas hebben we niets te vertellen over de personages en dat is maar goed ook want anders hadden we niets meer om ons over te ergeren hahahaha.
  Maar Danny weg… Hulde, goede keuze en verlost zijn we ervan hahaha.

 15. In een week niks nieuws op deze site?!

  Wat jammer dat het hier niet up to date is. Er is toch wel nieuws bijgekomen?
  Weet iemand een andere leuke gtst site? Dan ga ik daar wel heen, want dit is echt niks!

  De aflevering van morgen is heel spannend trouwens (heb net de shortie bekeken), kan nu al niet wachten tot maandag!

 16. Inderdaad,, deze site wordt helemaal niet bijgehouden.. Pip Pellens is nu uit GTST, daar zeggen ze niks over. Deze week is al bijna voorbij en heb hier nog niet eens spoilers gezien van deze week. Ik mis de gtstcourant:(

 17. goedeavond danny
  ik vindt je heel goed en blijf gewoon in gtst .
  je bent een lekker ding dus denk goed na wat je doet.
  verder je komt er wel hoor en zeker met jou uiterlijk en lichaam geen twijfel mogelijk,

  gr monique grote fan van julli allemaal

 18. Eigenlijk kan ik mij wel aansluiten bij Pien want Rik zijn rol slaat ook nergens meer op en ook hij is van de ene op de andere dag van een lieve man veranderd in een ongelooflijke egoïstische mafketel.
  En na vanavond vraag ik de schrijvers officieel: “mag Bing aub dood of mag het gezeik iedere dag om een kindje ophouden want ik zet al het geluid uit als hij in beeld komt omdat je alweer weet dat hij Sjors aan haar kop gaat zeuren om een baby (en dat al 2 jaar), weg met dat domme gedram graag want iedere man die zich zo psychotisch en obsessief gedraagt zat in het ware leven allang in een inrichting (in de meeste soaps ook trouwens haha).
  En trouwens, er zijn nu genoeg kleine kinderen in GTST die altijd bij vriendjes spelen, in de paardenstal zitten enz enz , het is gewoon ongeloofwaardig al die verdwenen kleuters in Meerdijk..

 19. Ik vind het zo erg dat Danny eruit gaat ! ik vond hem echt een leuk personage .
  Altijd vervelend als er mensen op welke manier dan ook weggaan uit gtst dan blijft er altijd een vervelende sfeer ik Meerdijk..

  ik zal Danny echt missen !

 20. Rik moeten ze er in laten, nooit er uit vind hem super goed!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ik hoop dat hij een relatie met Sjors krijgt die twee passen goed bij elkaar!!!
  En van Danny vind ik het ook wel jammer net als van Edwin.

 21. Jammer hoor dat DAnny de serie is uitgeschreven!
  Maar goed, Jan heeft nieuwe ambities en daar moet hij gewoon voor gaan!
  Het is natuurlijk maar een serie……
  Maar als er iemand de serie uitgeschreven moest worden: Bing!
  Ik vind hem helemaal geen sympatiek personage!
  Erg ergocentrisch!

Geef een reactie