• 14 oktober 2011
 • Redactie
 • 37

Jan Kooijman maakte bekend te willen vertrekken uit de soap, maar oud-GTST’ers waarschuwen hem. Over een paar jaar krijg je er spijt van en wil je terug in de soap. Ook Lieke van Lexmond zal de soap verlaten en verwacht dat dit erg emotioneel zal zijn.

Winston Post is één van de acteurs die terug wil in Goede Tijden Slechte Tijden. Als presentator van lifestyle-programma’s mist hij het acteren wel.  “Stiekem hoop ik dat de schrijvers weer met een leuke verhaallijn komen en me dan bellen.” aldus Winston Post. Helaas voor hem is zijn personage Benjamin Borges gestorven in GTST.

Ook Koert-Jan de Bruijn ziet terugkomen wel zitten. Zijn exit had te maken met zijn wil om andere programma’s te doen, maar dit loopt nog niet zo erg goed. Ook wilde hij meer tijd voor zijn dochtertjes Keetje Sofia en Fritzi Francisca. Koert-Jan kan echter wel terugkeren, maar of de schrijvers van GTST hierop zitten te wachten.

Waar de schrijvers absoluut niet op wachten is Bruni Heinke als Helen Helmink. Bruni geeft al jaren aan terug te willen keren, maar de schrijvers houden voet bij stuk en laten Bruni links liggen.

37 comments on “BN’ers willen terug in GTST

 1. Ik hoop nog steeds op een comeback van Babette van Veen als Linda Dekker en Koer-Jan de Bruyn als Dennis Alberts. Linda en Dennis als setje die tegen worden gewerkt door Dennis’ jaloerse moeder Laura!

 2. Nee, Inge Ipenburg (Martine Hafkamp dus) moet terugkeren! Maar Bruni Heinke (Helen Helmink) mag ook hoor, of Wilbert Gieske (Robert Alberts). Op de gestorven Benjamin Borges zit ik niet echt te wachten – dat wordt dan vast weer zo’n ongeloofwaardige tweelingbroer-verhaallijn, zoals toen met Frits (of eigenlijk Hans). Nee, Martine, Martine, Martine!!!

 3. Martine Hafkamp of Benjamin Borges.

  Ze kunnen bij Benjamin toch doen dat het verkoolde lichaam van iemand anders was, en dat hij na de brand vertrok naar een andere stad? En die geest eh. Tjaah//

 4. Martine Hafkamp of Benjamin Borges.

  Ze kunnen bij Benjamin toch doen dat het verkoolde lichaam van iemand anders was, en dat hij na de brand vertrok naar een andere stad? En die geest eh. Tjaah//

 5. Ik vind het heel logsch dat Bruni Heinke niet meer in de serie word geschreven. Ik hoop dat Benjamin nog wel terug komt, maar dan als iemand die op hem lijkt. -k denk niet dat Benjamin terug komt.-k denk als iemand terug komt dat dat dan Stefano, Dennis, Martine, Job een heel klein lansje, of Barbara en Morris tijdelijk zijn. Voor deze rollen hebben ze momenteel verhaallijn of een link naar familie.

 6. Mensen die van mij terug mogen keren zijn:

  Dennis Alberts (Koert-Jan de Bruijn): Leuk voor Noud dat zijn vader terugkomt en voor Laura zijn zoon.
  Robert Alberts (Wilbert Gieske): Leuke verhaallijnen voor Jef.
  Stefano Sanders (Bas Muijs): Zal geweldig zijn als hij terugkomt! En dat Nick er dan ook nog inblijft, dan heb je een grote Sanders familie (Nick, Stefano, Ludo, Maxime, Nina, Lucas) daar kun je echt mooie verhaallijnen bij verzinnen!

  Martine Hafkamp (Inge Ipenburg): Voor een spannende verhaallijnen met Ludo en Sjors heeft dan ook familie erbij
  Job Zonneveld (Teun Kuilboer): Leuk voor Rik.

  Op de Fischers zit ik zelf niet echt te wachten, tenzij er meerdere tegelijk komen. Na het vertrek van Charlie is er niemand meer van over dus dan moet er niet iemand in zijn eentje naar meerdijk komen.

 7. Mensen die van mij terug mogen keren zijn:

  Koert-Jan de Bruijn (Dennis Alberts): Leuk om er een Alberts bij te hebben en leuk voor Noud als zijn vader terugkomt. En voor Laura natuurlijk, heeft zij ook weer wat meer familie.

 8. Van mij mag Mickey Wel weer terug keren in de soap !!! Stan nijholt en linda dekker ook wel….

  Oja en marieke (Zusje van janinne) ook wel… Mark de moor,

  Job zonneveld.
  &
  Daniel

  Susanne mag ook wel weer terug keren in de soap…

 9. Tja Benjamin gaat niet, dat is gewoon te ongeloofwaardig.

  Koert Jan de Bruijn zou natuurlijk top zijn! Natuurlijk dan ook gelijk met Robert terug! Babette van Veen terug zou ook de serie nog beter doen. De schrijvers van toen hebben nu toch niks meer in de hand om Robert en Linda te verkloten:P
  Job Zonneveld zie ook wel zitten om het gat van Danny te vullen.

  Ik hoop dat er weer in elk geval iemand terugkeert na de soap dan alleen maar nieuwe!

 10. Benjamin kan best terug het kan gewoon gweest zijn dat alleen dorothea hem voor zich zag en dat dat allemaal helemaal niet zo was…vond benjamin altijd super!hij moet gwoon terug

 11. Tuurlijk willen ze allemaal wel terug. GTST is op dit moment succelvoller dan ooit, en velen hebben op dit moment nou niet de carriere wat ze ooit aan gedacht hebben en ook niet onbelangrijk /waarvoor ze destijds GTST als springplank hebben gebruikt.
  De enige die er eerlijk in is, is Koert-Jan de Bruijn

 12. Inge Ipenburg lijkt voor de hand liggend, om een leuke verhaallijn te maken met Bing/Sjors/Lana en Ludo/Maxime/Janine/(Nick?).

  Maar ik zie inderdaad ook graag iemand terug als Koert-Jan, Wilbert of Charlotte.
  Maar die laatste dat zou wel erg gek zijn om als vast personage terug te keren aangezien Charlie de soap gaat verlaten.

  Met Koert-Jan zou het wel leuk kunnen worden ook met relaties en de slechte verhoudingen met Dennis en Rik.

  Maar ik denk meer dat GTST nu meer zit te wachten op een mooi vervangend personage à la Charlie.

 13. Absoluut Martine (en dan leuk de strijd aangaan met maxine).

  Remco Alberts en inderdaad Marieke het zusje van janine en Morris Fisher om even een leuke verhaallijn te creëren tussen Nina, Noud en Morris (wordt Ludo ook weer pissig haha)

  ABSOLUUT NIET VOOR MIJ : DENNIS, verschrikkelijke herhaling van de rol van robert met z’n drankproblemen etc etc en bovendien een heel slecht acteur en dat valt op in een cast die steeds sterker wordt de laatste jaren.

  Van mij mag tania/Tineke wel een tijdje blijven want wat een goede actrice en wat een heerlijke idiote rol, kan nog veel vuurwerk geven dat vrouwtje hahahaha.

 14. Van mij mag Florien wel terug keren en Fos! En Vicky, ze moeten weer wat meer jongeren krijgen.
  Verder lijkt het me ook leuk als Dorothea, of inderdaad Benjamin terug keren. Verder vond ik Pascalle en Bowien leuke personages! Deze kunnen helaas niet meer terug keren 🙁 Ook Martine mag van mij terug komen 😀

  Ik vind Tanya helemaal geen leuk personage, ik vind het nog steeds maar allemaal vaag, dat met jeff.
  Ik heb er trouwens echt zin in als Lucas weer terug komt. En vind het jammer dat Charlie en Danny weg gaan!

 15. Maar Benjamin en Dorothea zijn voor onze ogen gestorven dus kunnen ook niet terug komen hoor.
  En Tanya is juist zo leuk omdat ze zo vaag is , dus is er heel veel uit te halen uit deze rol.

  Enneeeeeeeee, hoeveel jongeren moeten er nòg bij komen?, er zijn al zoveel pubers en jong volwassenen , die zorgen alleen maar voor ongeloofwaardige verhaallijnen, nee de balans jong/oud is precies goed zo.

 16. dennis mag van mij el terug komen, als hij die losse handjes maar in bedwang houd. ook leuk voor noud en laura trouwens.

  ook benjamin mag wat mij betrefd wel terug komen. ze kunnen toch zo iets verzinnen als dat er iemand anders in de brand is omgekomen. misschien dat benjamin na de brand is vertrokken, omdat hij tijd nodig had om het te verwerken. en misschien liet hij dorothea wel denken dat hij een geest was, omdat hij niet wilde dat iemand wist dat hij nog leefde. toen het verwerkingsproces voltooid was, besloot hij toch maar niet meer terug te gaan naar meerdijk, omdat hij zich wel goed vermaakte op de plek war hij toen zat.

  dat zal best een goeie verhaallijn zijn toch?

  ook linda dekker, daniël daniël en suzzane balk zal ik graag weer terug zien in de serie.

 17. haha benjamin terug XD dat zou echt de meest slappe verhaallijn ooit worden…hij moet namelijk wel dood zijn gegaan omdat toen hij als geest in de serie was bij dorothea, liep hij door de deur van een lift…dat maakte bij mij heel veel indruk omdat gtst normaal nooit dat soort special effects heeft XD

  dat dennis terug zou komen hoeft voor mij ook niet echt, die alcoholist kan voor mij een part in new york blijven,,,

  voor mij zou martine hafkamp nog steeds terug mogen komen, vond haar altijd heel sterk tegen ludo en heel lief voor sjors!!

  ook morris en barbara moeten snel weer iets van zich laten horen !!!

 18. Martine lijkt me opzich wel leuk. En Frits van Houten. Hier was al meer over gesproken, vooral op twitter ging dat zijn rondje.

  Lijkt me opzich wel wat. (: De rest .. ach die boeien me niet veel. (:

 19. weet je wie dr trug moet SIL! Das ook leuk voor laura mrja,
  kdenk niet dat die komt!
  charlie magg niej weeggg!:'(

  als mark en ferry dr uit gaan ga ik niet meer kyke oor dat zijn 2 mega hotties!
  jan kooijman is een fucking mogool!

  xx(L):winkkiss:

 20. Ja dit is echt wel een beetje jammer, alle knappe mensen vertrekken :s
  Das minder kijkplezier vind je niet?
  Kvind echt jammer dat Lieke weggaat :(.
  Ben echt benieuwd hoe ze haar eruit schrijven, maar geen overlijden denk ik.

 21. het zou me echt leuk lijken als florien.vicky,dennis,stefano,robert, ofzoiets terugkomen, ik zie liever een oud gezicht terug komen, dan steeds van die nieuwe mensen zoals die ron bos enso erin komen!

 22. doe maar Kim de geadopteerde dochter van Jeff die naar Amerika ging toen is dan daar getrouwd met lekker ventje ,komt terug dan ziet lorena hem en hoppa er komt een ruzie en klaar is je verhaallijn

 23. Wat mij wel geinig lijkt is dat Rien van Houten terug komt en dan tegelijkertijd Martine Hafkamp. Of uhm…. hoe heette ze in de serie ook al weer(?) Isa Hoes.

 24. ik zou heel graag willen dat de volgende personages terugkeren: martine, stefano, dennis, robert, marcus. Wat ook wel leuk zou zijn is om een overleden personage uit seizoen 1 t/m 10 terug te laten keren als geest. dat zou mij heel gaaf lijken! ik heb ook op wikipedia gelezen dat martine in april/mei 2012 terugkeert. aflevering 4500 is op 1 juni heb ik even uitgezocht. dus mischien dat er dan weer een soort van cliffhanger komt netzoals bij aflevering 4000.

 25. Ik hoop dat Robert (Wilbert Gieske) terug keert, vooral voor Sil, Noud en Laura maar zijn verhaallijnen met Jef waren ook altijd wel sterk! Verder zie ik natuurlijk graag Martine terug, Linda, Marieke, Suzanne en Daniël. Lijkt me echt super, beetje van die acteurs/actrices van ’t begin terug.

 26. en als winston post terug keert als de tweeling broer van benjamin met robin dat zou echt tegek zijn dat.hij benjamin wil bezoeken.maar dan hoort die dat hij dood is en dan.krijgt hij een relatie met iemand en.blijft er wonen

Geef een reactie