• 17 september 2011
 • Redactie
 • 20

Na de vorige poll van de GTST Fanclub, is vandaag een nieuwe poll verschenen. In de vorige poll vroegen we jullie mening over de zomercliffhanger. In totaal hebben ruim 4000 bezoekers hun stem achter gelaten. Zij lieten ons weten dat zij helemaal enthousiast waren over de zomercliffhanger van 2011, waarin we zagen hoe Wiet de bruiloft van Noud en Nina veranderde in een bloedbad.

Inmiddels is Rosa overleden, ligt Lucas in coma en is de toekomst van Janine ook dramatisch. Nu de schade goed zichtbaar is komt de straf van Wiet steeds dichterbij. Wat vinden jullie? Wat moet er met Wiet gebeuren? Laat je stem horen in de poll van de GTST Fanclub!

Wat moet er met Wiet gebeuren?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

20 comments on “Wat moet er met Wiet gebeuren?

 1. Ze had al op die avond van de moord zelfmoord moeten plegen. Maar het is ook een stunt als ze nu nog dood gaat. Inrichting helpt niet, daar heeft ze al ingezeten toch?

  1. dat is wel een beetje te drastisch, ze hoeft niet dood.
   maar ze moet wel tbs met dwangverpleging krijgen+ een fikse gevangenis straf.
   dat is al meer als genoeg, dan kom ze de eeste 20 jaar niet meer buiten.

 2. Hoezo is de toekomst van Janine ook dramatisch??? Volgens mij houdt zij er niks aan over hoor in de shortie van maandag praat ze gewoon weer.

 3. zou lauk zijn als ze zichzelf door haar hoofd zou schieten, das een mooi eind. of gewoon naar tbs en dan komt ze gwn nooit meer terug.

 4. Ik denk dat Wiet uiteindelijk zelfmoord gaat plegen. Aan de ene kant jammer, want Pip speelt het super, maar aan de andere kant past het wel bij het personage Wiet.

  Verder ben ik benieuwd wanneer Janine erachter komt wat er met Lucas en Rosa is gebeurt.

  Ik ben ook benieuwd naar die zwangerschapsverhaallijn charlie-rik-rikki-sjoerd.

  Vorig jaar en vroeger volgde ik gtst half/half, zo nu en dan een aflevering, maar nu blijf ik het steeds heel goed volgen, er zitten zoveel goede verhaallijnen in! Top!

 5. Ze moet de zwaarste straf krijgen die er is, ze is gestoord!!!

  nu iedereen ze zich zo inleefd betekend dus dat ze heel goed haar rol speelt!

 6. Waar zijn die andere fansites gebleven weet iemand dat?? Ik vind deze site ook goed, maar wel jammer dat er weinig updates zijn van nieuws enzo.

  Zoals de spoilers van volgende week???

  1. ik vind het wel spannend want ik weet niet hoe het met noud afoolpt maar als je in de tv gids kijkt en verder bladert dan kom je als het goed is een text tegen dat er weer iemand is overleden aan het virus maar dat is noch niet het enige ik denk wel dat noud doodt gaat maar dat hoop ik natuurlijk niet want het is dan wel jammer maar gelukkig is jack wel beter aan het worden maar word ook de begrafenis van ron uitgezonden het is wel jammer dat hij dood is gegaan maar dat mag niet gebeuren met de andere het bar meisje is ook al overledenp.s ik kijk het elke avond dus waarom zenden ze geen uur lang gtst of driekwartier want 20 min is wel heel erg kort

Geef een reactie