In Meerdijk staat de boel op stelten. Zo is Noud het zat bij de familie Sanders en wil Nina niet mee verhuizen met hem. Nick is bezig met een plan en Rikki raakt steeds verder in de put door de baby..

Maandag 26 september
Bij Lorena en Jack vliegt het servies in het rond. Anton zet Ludo onder druk om Janine het slechte nieuws over Lucas te vertellen. Nick werkt aan een plan om Maxime in diskrediet te brengen. Jef is zwak en eenzaam en kan zich niet verstaanbaar maken.

Dinsdag 27 september
Jack en Sjors staan lijnrecht tegenover elkaar over wat het beste is voor Wiet. Charlie wordt in verlegenheid gebracht als Rik plotseling openbaar maakt dat zij zwanger is. Liegt Charlie met hem mee? Rikki vraagt Sjoerd om hulp als zij een echo moet laten maken.

Woensdag 28 september
Nina is getuige van een ernstig meningsverschil tussen Janine en Maxime. Sjoerd vindt dat Edwin zich niet met zijn zaken moet bemoeien. Charlie is verbijsterd na een te intieme actie van Nick. Rikki wordt door Anton betrapt bij gynaecologie.

Donderdag 29 september
Rikki wordt er vreselijk ongelukkig van dat heel haar leven draait om een kind wat ze niet wil. Ludo breekt brutaal in tijdens de rechtszaak tegen Wiet. Een intiem moment tussen Sjors en Bing wordt wreed verstoord. Laura doet een ontdekking waar ze erg gelukkig van wordt.

Vrijdag 30 september
Jack kan Ludo’s bloed wel drinken, maar moet zich inhouden. Kan Nick zich eruit redden als hij wordt betrapt door Maxime? Een sympathieke actie van Bing wordt door Sjors verkeerd begrepen. Edwin vindt het moeilijk hoopvol te blijven over een positieve afloop wat betreft Lucas.

Maandag 3 oktober
Janine houdt zich groot voor haar gezin. Ook Sjors forceert een gezondheidsgrens. Rikki vindt het verschrikkelijk dat iedereen zich met haar baby bemoeit. Noud beseft dat hij het eigenlijk helemaal niet zo leuk heeft bij de familie Sanders thuis.

Dinsdag 4 oktober
Nick zet een nieuwe stap in zijn plan om Maxime in diskrediet te brengen. Lorena krijgt eindelijk eens positief nieuws te horen. Sjors en Bing gaan door een emotioneel dal, maar het kan nog erger..

Woensdag 5 oktober
Voor Rikki wordt de zwangerschap steeds tastbaarder. Rik wil Charlie een beslissing laten nemen, die invloed zal hebben op de rest van haar leven. Bing wil zich niet neerleggen bij de uitslag van Sjors’ onderzoek.

Donderdag 6 oktober
Nick probeert Nina ertoe te verleiden om weer bij Noud te gaan wonen, dan heeft hij vrij spel met Maxime. Jack is er heilig van overtuigd dat Wiet de verkeerde keuze maakt in haar rechtszaak.

Vrijdag 7 oktober
Rikki is het gezeur over haar baby helemaal zat en neemt een drastisch besluit. Jack raakt zeer teleurgesteld in het rechtssysteem. Nina mist Noud, maar durft haar moeder niet alleen te laten.

36 comments on “Spoilers: 26 september t/m 7 oktober

 1. Ik hoop niet dat Sjors onvruchtbaar wordt:(
  Die baby van Rikki komt er waarschijnlijk toch niet ofzo
  Wel spannend ben echt benieuwd naar de verhaallijn van Jef!!!

 2. als hij Maxime vermoord wordt Amy weer wees, dat zou niet erg leuk izijn en trouwens die spanning tussen nick en maxime is toch wel leuk om te zien

 3. Maxime moet 3 maanden de serie ivm flexwet dus er zal ongetwijfelt iets gebeuren 🙂 ach zo blijft het spannend 🙂 lucas komt eind okt weer terug moest er ook tijdelijk uit

 4. en die nieuwe arts dan. kevin. die komt vrijddag a.s in beeld. maar die gaat het leven van lorena en jack om blazen maar ik hoorde ook dat ie een grote rol krijgt samen met edwin… dus misschien wel een nieuweling die ook op jongens valt. das lullig voor lucas dan… maar dat maakt het wel spannender dan als hij toch weer bijkomt uit coma…

 5. Als MAxime eruit gaat,komt het soweiso door Nick.
  En ik denk dat die nieuwe arts iets krijgt met Edwin en dat Lorena gewoon met hem zoent maar dat het daarbij blijft en dat Jack en Lorena uiteindelijkw eer samen komen.

 6. ik ben ook heel benieuwd wat anton gaat zeggen, en of rikkie zich eruit luld.
  ik vindt gewoon dat nick uit de serie weer mag verdwijnen.
  en hoop dat lorena en jack weer bij elkaar komen.
  en ik denk ook dat rikkie dr kind afstaat aan sjors.

 7. gok dat nick de medicinen van janine vervangt voor neppers, maxime dient die toe dus als er wat mis gaat krijgt zij de schuld en hij wil ook Ludo terug pakken omdat die mee heeft geholpen hem op te laten sluiten dus op die manier 2 vliegen in 1 klap omdat janine het belangrijkste voor hem is.
  En riki die zal besluiten het kind toch zelf te houden zodat mensen niet meer aan d’r zulen trekken met wat ze moet doen.

 8. gtst is echt geweldig!

  maar ik denk idd ook dat sjors voor rikki’s kindje gaat zorgen, maar ik wil liever gewoon dat rikki en sjoerd dat samen doen, met hulp van hun ouders!

  en ik vind het goed hoe wiet reageerd op jack!!!

 9. ‘Rikki is het gezeur over haar baby helemaal zat en neemt een drastisch besluit.’

  misschien loopt ze wel weg, en gebeurd er iets, of wil ze zich zelf iets aan doen ofzo. Er is voor zo ver ik weet niet bekend dat rikki er uit gaat toch? dat hoop ik ook niet, ik vind haar een van de leukste personages, voral nu ze zwanger is, maar dan moet het wel GOED aflopen!!!!!!!

  gtst is TOP! (L)

 10. Donderdag 13 oktober:
  Sjoerd en Rikki hebben een besluit genomen over de toekomst van hun kind. Hoe gaan de families De Jong en Bouwhuis reageren? Jack voelt zich onbegrepen en heeft tijd nodig voor zichzelf. Als Bing hun relatie probeert te redden, houdt Sjors af. Nick wil weten wat Charlie voor hem voelt. Dit brengt haar in verwarring.

  Vrijdag 14 oktober:
  Edwin weet niet wat hem overkomt als hij de nieuwe co-assistent van zijn vader ontmoet. Maxime geeft Janine haar laatste injectie. Tanya heeft een (onaangename) verrassing voor Jef. Lorena reageert haar teleurstelling af en dus is er geen man meer veilig.

  Maandag 17 oktober :
  Bing overdondert Sjors Met een ingrijpend voorstel. Lorena probeert zonder gezichtsverlies onder een date uit te komen.Ludo is woest als hij hoort wat er met Janine aan de hand is. Edwin mist zijn vriend.

  Dinsdag 18 oktober:
  Ludo weerhoudt Anton ervan om de politie in te schakelen. Charlie heeft geen zin om nog langer te doen of ze zwanger is en doet de nepbuik af. Sjors vraagt Janine om advies over het voorstel van Bing.

  Woensdag 19 oktober:
  Tanya verrast Laura met een uitnodiging. Edwin doet iets te luchtig over zijn zorgen, merkt Ron. Rikki en Sjoerd worden geconfronteerd met de consequenties van hun keuze. Lorena weet een nieuwtje over Ron.

  Donderdag 20 oktober:
  Rik laat zich door Nick uit de tent lokken. Ludo krijgt goed nieuws over Janine, maar liegt er tegen haar over. Tanya heeft een zenuwslopende ontmoeting met Laura en Jef. Edwin ergert zich aan Ron.

  Vrijdag 21 oktober:
  Nina laat het er niet bij zitten als Noud een spoedklus moet doen. Jef en Laura ontdekken hoe Tanya echt over hun denkt. Charlie en Rikkie shoppen voor positiekleding. Totdat bij Rik de bom barst.

Geef een reactie