Er lijkt weer vanalles te gebeuren in Meerdijk. Zo wordt de zwangerschap angstvallig geheim gehouden en volgt er een emotionele begrafenis van Rosa. Lees snel verder..

Maandag 12 september:
Rikki moet Rik een moeilijke bekentenis doen. Ludo heeft zijn hele gezin om zich heen nodig, dus ook Nina. Hoe reageert haar kersverse man Noud hierop? Ook laat Ludo weten dat hij niet zit te wachten op enig gezeur tussen Nick en Maxime.

Dinsdag 13 september:
Sjoerd kan zijn grote geheim niet langer verzwijgen. Lorena blijft Jack verdrietig weerstand bieden. Ook al blijft hij aandringen, ze zegt geen behoefte te hebben aan excuses of uitleg. Sjors windt zich op als ze ziet hoe Wiet eraan toe is. Nina vindt steun bij Noud.

Woensdag 14 september:
De begrafenis vindt plaats in kleine kring. Nina houdt het niet meer als zij antwoorden eist van passieve Wiet. Laura bekent aan Bing dat zij weet wie Tineke is en wat zij in het verleden heeft misdaan. Nick weet precies wat Charlie nodig heeft: een beetje vrolijkheid.

Donderdag 15 september:
Danny krijgt goed en slecht nieuws. Lorena liegt over de geheime ontmoeting die ze heeft gehad. Laura is zeer gefrustreerd als Tanya zwijgt tegen de politie. Dus confronteert ze Tanya zelf met haar criminele verleden. Na een hoopvol bericht krijgen Bing en Sjors een flinke teleurstelling te verwerken.

Vrijdag 16 september:
Maxime komt in een angstwekkende situatie terecht. Danny vertelt Charlie wat hij voor haar voelt en neemt een belangrijke beslissing. Laura is verbijsterd als ze van Tanya hoort wat er met Jef in de jungle gebeurd is. Ludo en Nina weten niet wat hen overkomt als zij aan Janines bed staan.

Maandag 19 september:
Na goed nieuws komen Nina en Ludo voor een lastig dilemma te staan. Sjoerd wordt onder druk gezet om na te denken over zijn toekomst. Rikki heeft geen zin in gezeur over de baby. Rik bedenkt een plan om Rikki’s zwangerschap geheim te houden.

Dinsdag 20 september:
Ludo weet met moeite te voorkomen dat Nina haar mond voorbij praat tegen Janine. Edwin verwijt Wiet dat Lucas er zo slecht aan toe is. Is Charlie sterk genoeg om nee te zeggen tegen Riks zwangerschapsplan?

Woensdag 21 september:
Ludo is woedend op Jack en doet hem een voorspelling. Slinkse Nick weet het zo te draaien dat Charlie aan Rik begint te twijfelen. Kan Sjoerd zijn geheim bewaren als Bianca door blijft vragen?

Donderdag 22 september:
Lorena wordt opgeroepen om een verklaring af te leggen in het onderzoek naar Jack. Sjors probeert Bings kinderwens te begrijpen. Janine schrikt als Maxime zegt dat zij weer in huize Sanders woont.

Vrijdag 23 september:
Jack doet een verbijsterende ontdekking over Ludo. Laura blijft hopen dat Jef nog leeft en kan er niet tegen als anderen deze hoop laten varen. Nick en Maxime doen alsof alles prima verloopt tussen hen, maar…

40 comments on “Spoilers: 12 september t/m 23 september

 1. Hmm er staan weer veel nieuwe verhaallijnen te wachten!
  -Heeft Janine blijvend letsel??
  -Nick die voor problemen zorgt: Bij Maxime/Ludo en Charlie/Rik
  -Rikki’s zwangerschap (Alleen Rik, Charlie en Sjoerd weten het, verder blijft het geheim).
  -De relatie tussen Ludo/Janine. Zal Maxime weer voor problemen zorgen aangezien Janine schrikt dat Maxime bij hen komt wonen.
  -Relatie Nina/Noud. Hoe zou de zich verder ontwikkelen.
  -Relatie Nina en haar ouders. Zal ze bij haar ouders gaan wonen of bij Noud? En wat mag Nina niet tegen Janine zeggen??
  -Lucas. Hoe zal het verdergaan met hem en Edwin die er kapot van is?
  -Wiet. Wat zal er met haar gebeuren en hoe reageren de mensen in Meerdijk erop
  -Jack/Lorena. Zal de relatie standhouden??
  -Jack/Sjors. Hoe gaan zij om met Wiet’s situatie?
  -Jack/Ludo. Neemt Ludo wraak op Jack
  -Laura/Jef/Tanya. Wat is er gebeurt met Jef en wat heeft Tanya daarmee te maken?
  -Wat gebeurt er met Danny die tijdelijk uit de serie gaat?? Ik denk dat het met Charlie te maken heeft, dat hij weer gevoelens voor haar heeft en daarom er een tijdje tussenuit gaat.
  -Anton, Bianca.. wanneer komen zij achter de zwangerschap??
  -Sjors/Bing. Hoe gaat het met hun relatie? (In deze verhaallijn heb ik dus echt geen zin.. ik heb het een beetje gehad met Bing).

  Heel veel spannende/mooie verhaallijnen dus. Ik verheug me echt op dit seizoen!!

 2. Over die zwangerschap: Waarschijnlijk is Rik van plan om te doen alsof het kind van hem en Charlie is. Vandaar de vraag of Charlie het wel aankan en dat Rik het geheim wil houden.
  Maar of dat zo is moeten we maar afwachten!:)

 3. ik weet bijna zeker dat sjors geen kinderen meer kan krijgen.. en dat ze daarom het kind van Rikkie krijgen! zo zijn er toch weer veel verschillende verhaallijnen te maken

 4. Nee,man ik denk het niet rikki gaat haar kind niet aan sjors weggeven hoezo? Sjora gaat geen kleinlind van rik en anita opvoeden Ze heeft genoeg aan haar 2 kinderen wiet en lana

 5. vet leuk dat maxime en nick ook weer bij ludo gaan wonen
  en dat nina ook weer terug komt
  alleen maxime vertrouwt nick niet maar ik denk dat er echt wel weer wat gebeuren

 6. op you tube zeggen heel veel mensen dat sil de vader van het kindje is, en dat sjoerd daarom zo raar doet op het eind. maar 25 week geleden zat hij al in de bak toch?

  ik hoop niet dat charlie bij rik weggaat, ook al weet ik dat ze er uiteindelijk wel uit gaat, maar anders is het zo zielig voor rik!

  ik hoop wel dat de baby gewoon bij Rikki, Rik en het liefst ook met sjoerd “gewoon” opgroeid!

  wat sjors vind ik ook een beetje vervelend worden, natuurlijk moet ze het voor haar zusje opnemen, maar door wiet is rosa wel dood.

  R.I.P Rosa!!!

  LOVE GTST!

 7. “Sjoerd kan zijn grote geheim niet langer verzwijgen.” Ik denk dat Edwin er op de een of andere manier als eerste van de familie Bouwhuis achterkomt dat Rikki zwanger is. Edwin is immers vaak in het ziekenhuis vanwege Lucas. Sjoerd vraagt aan Edwin om zijn mond hierover tegen iedereen te houden. Kan Edwin zijn moeder voorliegen, juist in de tijd dat zei hem zo steunt omdat Lucas in coma ligt?
  Ik denk dat er zoiets gaat gebeuren.

 8. Sil is zeker weten de vader van de baby. Door alle spanningen en emoties denken ze daar nu nog niet aan.
  Met Sjoerd gebruikte rikki de pil en condooms met sil alleen condooms.

  1. uhm, rikki zij deze week dat ze 26 weken zwanger was. 26 weken geleden zaten we in maart. Sil ging dan wel in januari de gevangenis al in (dus het kind kan niet van hem zijn). maar rikki&sjoerd kregen pas in april een relatie…
   dat weet ik héél zeker!

 9. volgens mij hadden sjoerd en rikki idd pas in april, maar sil was er al uit. beetje raar, maar er was iig niemand in de tussen tijd!..

  toch denk ik wel dat het gewoon van sjoerd is, het gaat bij gtst niet altijd helemaal gelijk met die tijden… rikki was ook oppeens veel ouder.

 10. bedankt heh Anna dat je het vertelt.. je zit dan wel op de spoilers maar dat is iets anders dan de shortie want in de shortie is het veel duidelijker.. en die spoilers zijn altijd nog wel misleidend.. maar nu weet ik het einde dus al..

 11. ehm als je niet wilt weten wat er gebeurt moet je geen spoilers lezen! Lees je ze wel staat er iets tussen wat je niet had willen lezen, jammer joh moet je dus geen spoilers lezen..

 12. De baby van Rikki is gewoon van Sjoerd…het heeft geen zin om terug te rekenenen…dat zou betekenen dat de gewonden van de bruiloft acht weken op de grond hebben gelegen vanwege de zomerstop! 😉

  Ik denk idd dat Rik voorstelt te doen of de baby van hem en Charlie is…

  Zou Charlie nog wat in Nick zien??? Hij is tenslotte de vader van haar kind! Leuk dat hij weer terug is.

 13. ik heb de aflevering een klein stukje gezien van vanavond. wel spannend.
  maar ik vraag me af hoe lang lucas nu in coma blijft,. en hoe lang edwin in zijn eentje moet spelen…. arme edwin…. ik hoop dat als lucas terug komt dat hij dan nog wel weet wie edwin is en dat ze nog steeds erg gelukkig zijn samen. ferry gaf aan in schock te zijn bij zijn verhaallijn maar dan hoop ik dat het een schok is dat hij hoort wat er gebeurt is met iedereen en dat rosa is overleden. en dat hij ook hoort dat edwin dag en nacht zowat bij hem is geweest :((((( snikkk.. wie weet hoe dit gaat aflopen… ik hoop datr edwin naar wiet gaat.. grrrr

 14. heey leuk die spanning tussen Nick en Maxime
  het zou leuk zijn als Amy daar ook een onderdeel van wordt
  en ik hoop dat janine snel bter wordt
  het was een spannende Cliffhanger ooit vond ik

  echt heel zielig die sterf scene van Rosa heb gejankt

 15. ben echt heel benieuwd wat er gaat gebeuren met de baby!

  en ook welke nieuwe liefde lorena krijgt!!

  en natuurlijk hoe het met jef gaat !!

  spannend!!!

 16. maxime gaat er niet uit. is later bekend gemaakt. met eigen bedrijf te maken. bing is er vorig jaar uitgeweest.
  nu alleen:
  lucas komt terug
  jack komt terug
  jef (komt bijna terug of hij gaat toch dood)
  danny (is papa)
  charlie jan/feb eruit
  wiet eruit
  rosa helaas eruit

 17. jammer dat charlie er uit gaat en ook jammer jack er effe uit moet, maar die komt weer terug. maar ik denk dat rikki haar kind wel weg geeft ter adoptie, dat is ook wat sjoerd wil, zal moeilijk worden, maar zou kunnen dat hun kind er later ook weer in terug komt hebben ze teminste weer een intersante verhaal lijn voor sjoerd en rikki.

  maar ja hoe het gaat lopen weet niemand dat bepalen de schrijvers van gtst en dat wordt altijd streng geheim gehouden.

 18. Mijn tante zei dat charlie in de laatste afleveringen al 2x ofzo had gezegt dat ze pijn in haar rug had, en gister aan rik een halve strip medicijnen liet zien ofzo dat ze dat al op had. Ik heb het zelf gemist maar misschien heeft charlie toch een klap gehad op die bruilofd en zit er iets niet goed in haar rug?

 19. ik ben echt benieuwd hoe charlie er uit gaat, vast niet dood, ik denk/hoop dat er nu de komende tijd even geen mensen meer dood gaan. Ik vind dat altijd zo zielig!

  ik hoop ook dat jef gewoon weer terug komt!

  en ‘de baby’, aan de ene kant wil ik dat hij bij rik en charlie blijft, maar aan de andere kant, het komt altijd uit, als ze tegen iedereen willen zeggen dat het hun kindje is, komt het alsnog uit. Krijg je daar weer heel veel voorspelbare drama over….
  maarja we zullen het wel zien!!

  (lovee GTST!)

Geef een reactie