Vanavond komt Sjoerd erachter dat Rikki zwanger is. Hij oppert meteen een abortus, maar daar is het al te laat voor. Rikki is al ruim 25 weken zwanger en Sjoerd vindt het maar wat raar dat Rikki die 25 weken niks gevoeld heeft.

In de aflevering van vandaag zal ook te zien zijn dat Sjoerd Rikki wil blijven steunen en dat hij nog altijd veel van haar houdt. Dat de relatie en vriendschap tussen Sjoerd en Rikki nog lang stand zal houden was vandaag te lezen op Twitter. Robin Martens, Ferri Somogyi en Guido Spek twitterden over een scène die ze samen gingen repeteren. Hiermee wordt wel duidelijk dat Robin en Guido nog steeds scènes met elkaar spelen en Sjoerd en Rikki in de soap dus nog steeds steun vinden bij elkaar.

13 comments on “SPOILER: Sjoerd blijft Rikki steunen tijdens zwangerschap

 1. Ik vind ze ook wel leuk – al is Sjoerd soms iets te opstanding, naar mijn mening. Ik vind Rikki sowieso een erg leuk personage, maar vond haar met Sil nog veel leuker dan met Sjoerd.

 2. Ik vind sjoerd en Rikki een harstikke leuk koppel.
  Dat alles goed met hun mag aflopen met of zonder baby.
  Ik vind trouwens Sjoerd bet bij Rikkki past als Sil.
  Groeten van Marie_Therese.

 3. Even weer een vraag wat ik al een tijd heb gemaild naar jullie.
  Ik hoop tot ik antwoord krijg wat ik weer eens aan jullie vraag en daarbij wil ik niet vervelend overkomen.
  Klopt dat de assisent producer WESLEY DE GROOT is overleden?
  Ik hoop dat ik van jullie op mijn e_mail adres antwoord krijg.
  Groeten van Marie_Therese.

 4. Dat Guido en Robin nog scènes samen hebben hoeft niet te betekenen dat ze nog steeds steun vinden bij elkaar. Lieke en Ferri hadden vorig seizoen natuurlijk ook een hoop scènes samen en dat was niet altijd even gezellig… 😛

 5. Ik hoop echt dat Rikki & Sjoerd bij elkaar blijven, en dat het kind van Sjoerd is. Want Sil kan ik niet uitstaan.. (Sorry, voor de mensen die hem wel leuk vinden!)

 6. Dat kind kan helemaal niet van Sil zijn, Rikki is 25 weken zwanger, in die tijd zit Sil allang al vast in de gevangenis. Zo te zien wilt Sjoerd dat kind niet.

Geef een reactie