Rikki de Jong zal zwanger zijn in het nieuwe seizoen. Dit wordt al bekend in de tweede aflevering van Goede Tijden Slechte Tijden. Rikki is licht gewond na het in chaos uitlopende huwelijksfeest van Nina en Noud, maar in het ziekenhuis krijgt zij toch een schokkende mededeling; ze is zwanger van Sjoerd.

De weken voor de cliffhanger begon Rikki ineens met een dieet. Rik deed mee met zijn dochter, maar Charlie waarschuwde hem. Zij dacht meteen aan haar anorexia verleden en wou Rikki absoluut niet zo ver zien gaan. Het moge wel duidelijk zijn waarom Rikki ineens ging lijnen. Haar buikje werd wel degelijk dikker en dit kwam niet door de pil of dat ze te veel zou hebben gegeten. In haar buik groeit namelijk een baby.

Kennard Bos verklapte ons al dat het nieuwe seizoen in het teken zou staan van een zwangerschap van één van de hoofdrolspelers. Dat het om een tienerzwangerschap zou gaan was nog niet bekend. In het nieuwe seizoen kunnen we zien hoe Rik en Charlie op de zwangerschap gaan reageren en hoe Sjoerd met het aanstaande vaderschap om zal gaan.

51 comments on “PRIMEUR: Rikki de Jong is zwanger!

 1. Gaaf!! toch een tiener/jongvolwassenzwangerschap…
  Besef nu ook ineens als rik en charlie nog bij elkaar zijn en rikki moet bevallen dat charlie ‘stief’oma gaat worden wel lachen…

  1. Als je een ‘maximelover’ bent. Zou je toch echt wel moeten weten, dat Maxime geen kinderen kan krijgen. (doorLudo)

 2. Ik dacht het al toen ik hoorde dat iemand zwanger zou zijn in het nieuwe seizoen, geen verrassing dus. Maar lijkt me een interessante verhaallijn, leuk!

 3. Fijn dat alle taboe’s best wel uit NL word gehaald.. en ook hier zal wss weer een ophef over komen zoals bij die homo zoen.. Maar misschien word er dmv deze serie wel duidelijk dat lang niet alle tienermoeders t slecht doen 🙂 Tenzij ze ricky zo een tienermoeder laten spelen die het slecht doet.. maar ik gok van niet 🙂

 4. ik vind het supper cool dat je zwanger ben maar hoe oud ben je dan?? word je een tienermoeder? en sjoerd een tienervader? ben je wel echt zwanger? ik hoop in ieder geval het beste voor je hoor!!!!!!!!!!!!!!!

  leoje

 5. Eindelijk eens een tienertje dat ongewenst zwanger raakt, zal ze zich nu ook dan eens volwassener gaan gedragen? en ik ben erg blij dat die arogante Charly eruit gaat, ik vindt dat zo´n stom mens die Lieke van Lexmond!

 6. wat een super verhaallijn dat rikki zwanger is van sjoerd.

  ik denk dat sjoerd en rikki besluiten om het kind te houden en dat ze er goed voor zullen zorgen. sjoerd schrikt vast enorm, maar hij laat rikki en de baby vast niet in de steek.

  ik denk dat rik en anton eerst erg boos worden, maar dat bianca en charlie dan met ze gaan praten en dat het dan wel weer goed komt.

  ik ben benieuw of sjoerd en rikki:
  – gaan samenwonen.
  – gaan trouwen.
  – gaan werken.
  – hun school wel afmaken.

  1. ik denk niet dat het verhaal zo gaat lopen,
   sjoerd en rikki zijn nog geen 25 weken samen,
   het kind ik waarschijnlijk van sil, dat zou wel kloppen

 7. ik denk eerder dat Rikki in het ziekenhuis komt en als ze weer bij Sjoerd thuis is en dat ze dan flauwvalt en als Anton haar onderzoekt in het ziekenhuis dat ze dan ontdekken dat ze zwanger is.

 8. LEUKK dat Rikkie zwanger is:D denk echt wel dat rikkie en sjoerd goede ouders gaan worden ze zijn zo gelukkig met elkaar..!!! dit is echt het stelletje van gtst

 9. Marijke says:
  5 september 2011 om 11:34 pm
  Vergevorderde zwangerschap (shortie)….ik denk dat Sil de vader is

  Jaah ik zag dat ook idd..
  denk dus idd ook dat sil de vader is.. laura word dan dus oma, en sil mag misschien tijdens de bevalling over n tijdje ff vrij of zo.. SPANNEND

 10. ik denk dat rikkie helemaal niet zwanger is van sjoerd 😮 maar van sil!
  hun hebben het toen gedaan zonder bescherming en toen is ze aan de pil gegaan toch?
  sil zou wel terug komen in de serie misschien wel omdat ie papa wordt 😛 kan toch?

 11. Ik denk ook dat Sil de vader is. Hoop het niet want ik vind Sjoerd en Rikki echt een leuk stel.. Maar gtst zou gtst niet zijn………………

 12. ik weet bijna zeker dat het van sil is maar ik hoop van sjoerd (anders zou het ook een beetje lullig zijn) maarja het is wel typisch GTST

  p.s. wel raar dat gtst niet in het woorden boek staat het bestaat al 21 jaar XP

 13. hahaha echt super vett!
  najaa, hoe moet je dat in hemels naam doen, in een cel?
  ik bedoel Sil die zit toch al langer vast dan 25 weken!
  maar we zullen zien hoe t afloopt:P

 14. Het is van sil!

  Sil is half januari uit de serie gegaan. Dus als het half januari gebeurd is klopt het dat dat als ze 25 weken zwanger is. met Sjoerd heeft ze ook heel lang gewacht pas met het weekend weg in het huisje was de eerste keer met sjoerd 😉

 15. Voor degenen die niet kunnen rekenen: sil ging halverwege januari uit de serie. 25 weken is 6 maanden. Het is nu september. Januari was 8 maanden geleden. Tenzij er mensen zijn die in de waan leven dat je vanuit de cel iemand zwanger kan maken.. Is het vrij voor de hand liggend dat het kind van sjoerd is.

 16. Oké en tot de zomerstop dan? Nina en de rest hebben ook niet 2 maanden onder het puin gelegen toch ofwel? En in het huisje was de eerste keer met Sjoerd dus dat was Helma’s korter geleden met kusse word je niet zwanger

 17. eigenlijk kan het kind niet van sil zijn, maar ook niet van sjoerd. sil is namelijk al langer dan 25 weken uit de serie, maar rikki en sjoerd hebben pas 5 maanden verkering. bovendien hebben ze het ongeveer 3 maanden geleden voor het eerst gedaan. ik bedoel hier niet mee dat het kind van een andere jongen is, maar dat gtst niet zo goed rekening heeft gehouden met de tijd. het kind kan dus zowel van sil als van sjoerd zijn, maar ik denk van sjoerd.

 18. ik denk dat rikki zwanger is van sil. Het huisje is nog geen 25 weken geleden. en als rikki zwanger is van sil is het ook veel spannender anders is alles zo voor de hand liggent. maarja we zien wel! met gtst weet je het nooit !

 19. Ik vind het zo super spannend. Ik hoop dat het kind van Sjoerd is maar ik denk van Sil.
  Ik hoop dat we het snel te weten komenn !!

  Veel plezier met kijken van GTST iedereen!!

  xxx’

Geef een reactie