• 2 september 2011
  • Redactie
  • 4

Volg de Vrijdagavondshow live! De Vrijdagavondshow zal vanavond veel aandacht besteden aan het nieuwe seizoen van GTST. Zo is er een interview met één van de grootste fans van de soap, maar wordt er ook teruggeblikt op de bloedstollende zomercliffhanger en wordt er vooruit geblikt op het nieuwe seizoen dat maandag van start gaat. Naar verwachting start de GTST rubriek rond kwart voor 9.

De Vrijdagavondshow is live te volgen via de website www.vrijdagavondshow.nl, maar ook via de website van de lokale omroep waarop de Vrijdagavondshow wordt uitgezonden. Dit kan via www.aalburgfm.nl.

Het is mogelijk om de groetjes te doen, deze worden live in de uitzending meegenomen en gedaan. De Vrijdagavondshow is zo de ideale start van je weekend. Hieronder kun je de livestream vinden en live meeluisteren:

4 comments on “LIVE: Luister GTST special van Vrijdagavondshow!

Geef een reactie