• 26 september 2011
 • Redactie
 • 29

Lieke van Lexmond zal haar laatste draaidag van Goede Tijden Slechte Tijden hebben op 11 november 2011. Een prachtige datum om af te sluiten. In juni maakte de actrice al bekend te willen stoppen met de rol van Charlie Fischer.

“Ik geniet enorm van mijn laatste weken, maar ik vind het wel erg ontroerend.” vertelt de actrice. Lieke wil zich verder ontwikkelen en aangezien het erg lastig is om dingen te combineren met het acteren in een soap is de stop van Lieke een logische keuze. Lieke zelf hoopt dat haar personage wel blijft leven. “Het lijkt me geweldig om in de toekomst nog eens met de serie te mogen flirten.” aldus Lieke van Lexmond.

29 comments on “Lieke van Lexmond’s laatste draaidag op 11 november

 1. Jammer, geen recast dus!?

  Had graag Tamara of Aukje het stokje over zien nemen, vind het personage erg belangrijk voor de serie.

  Maar er bestaat ook inderdaad een tijd van komen en gaan…

 2. Gelukkig geen recast! Dat is zooo ongeloofwaardig!
  Ik hoop dat ze gewoon blijft leven en over een aantal jaar weer eens terugkomt. 🙂

 3. ik had echt gehoopt dat ze tot eind feb te zien was en nu helaas tot januari.
  Mijn favoriete persoon eruit mijn grote voorbeeld..helaas maar er is een tijd van komen en een tijd van gaan en hoop dat ze er gelukkig en tevreden meerdijk gaat verlaten(hopelijk wel levend)

 4. Echt niet leuk dat Lieke eruit gaat, charlie/lieke ga ik ook zeker missen. hopelijk komt er nog een vervanger of dat ze over een tijdje weer een comeback maakt zal ook mooi zijn.

 5. Ik ben blij dat lieke oprot ,en wiet gaat ook weg hopelijk pleegt Ze zelfmoord ik vindt haar niet echt een aanwinst voor gtst dus ben blij dat Ze oprot charlie is weer aan het liegen tegen rik nick wilt Ze dus mag Ze met hem vreemd gaan charlie en rik gaan toch uitelkaat dus wat maakt het uit he ?

 6. Het is helemaal niet leuk dat Charlie wegaat ze is hartstikke goed!!! Ik ben gek op haar. En tuurlijk loopt het niet verkeerd af tussen Rik en Charlie, die twee houden reuze veel van elkaar! En Wiet mag ook niet weg, door haar komt er juist wat actie in en word het spannend, het is nu ook hartstikke spannend, wat is Nick van plan? Komt Lucas nog bij? Hoe loopt het af met Rikki en Sjoerd?

 7. Ik heb zo’n vermoeden dat Charlie met Nick naar België gaat. Dat ze toch weer iets krijgen samen, aangezien haar reactie na die zoen met Nick (en natuurlijk dat zijn rol maar tijdelijk is).

  Of misschien gaat ze wel naar Curacao naar Barbara en Morris, dat zou ook nog kunnen natuurlijk.

  Al met al, ik weet het niet. Dus dat wordt flink kijken naar GTST en zien wat het nu is….

 8. Ik vind het ook altijd erg jammer als er weer een leuk personage gtst verlaat.
  Maar ik vind het ook altijd wel leuk als er weer nieuwe binnen komen in de serie.
  Of oude bekenden die weer terug de serie in komen is ook altijd leuk.

  grtz

  1. Het is helemaal niet leuk dat Charlie weaagt ze is hartstikke goed!!! Ik ben gek op haar. En tuurlijk loopt het niet verkeerd af tussen Rik en Charlie, die twee houden reuze veel van elkaar! En Wiet mag ook niet weg, door haar komt er juist wat actie in en word het spannend, het is nu ook hartstikke spannend, wat is Nick van plan? Komt Lucas nog bij? Hoe loopt het af met Rikki en Sjoerd?

 9. moeten jullie niet een keer gaan updaten ofzo!? Mis het gtstcourant onwijs!!!!!!!!

  Indd Jan gaat stoppen, heb alles al op mediacourant gezet dus ga hier niet veel over kwijt…

 10. Als er een ‘afscheids scene’ komt met Charlie en Rik zal dat wel heel erg emotioneel worden…ook al hadden ze de laatste tijd vaak ruzie, ondanks alles vond ik ze nogsteeds super samen..

 11. Ik vind het erg jammer dat lieke weggaat want ze acteerde erg goed!! jammer hoor kan het nog steeds niet geloven! hoor en nick mag van mij dood op de grond knallend neervallen

 12. lieke is echt de beste in gtst! ze is echt een groot voorbeeld voor mij! erg jammer dat ze eruit gaat, maarja er is een tijd van komen en gaan. ik ben eigenlijk wel blij dat niemand haar vervangt.

  en jammer genoeg verlaat de lekkerste hunk in maart ook gtst 🙁

Geef een reactie