• 2 september 2011
  • Redactie
  • 2

Als sterren werden de acteurs en actrices van Goede Tijden Slechte Tijden afgelopen zaterdag ontvangen in het theater in Utrecht. “Het was alsof we wereldsterren waren!” vertelt Cynthia Abma. Dat GTST na zoveel jaar nog leeft in Nederland is dan ook een groot plezier van alle castleden.

“Anderhalf miljoen kijkers iedere werkdag. Dat het na 21 jaar nog steeds zo leeft.” vertelt Cynthia. “En het leuke is dat ik daar deel van uit mag maken.” De actrice is ontzettend trots op heel de cast en erg enthousiast over alle fans die voor de deur van het theater stonden.

Waarom Goede Tijden Slechte Tijden zo leeft in Nederland weet Joep Sertons ons te vertellen. “Iedereen speelt alsof het de eerste aflevering is. De inzet is fantastisch. De passie is groot. Je komt bij een club die wil werken voor nog betere soap. En dat wordt gewaardeerd door de kijker denk ik.” vertelt Joep Sertons.

2 comments on “Joep: ‘Je speelt alsof het de eerste aflevering is!’

Geef een reactie