• 15 september 2011
 • Redactie
 • 13

Jef Alberts, één van de vertrouwste gezichten uit Goede Tijden Slechte Tijden, keert morgen weer terug in de soap. Vandaag nog verteld Tanya/Tineke tegen Laura dat hij dood is na een val. Laura wil morgen alles op alles zetten om hem te vinden en kan en wil het niet geloven.

De comeback van Jef Alberts komt morgenavond dan ook onverwacht als plotseling hij te zien is in een raar oerwoudachtig ziekenhuis. Een zuster vraagt hoe het met hem gaat, waarna we hem zwaar gewond op een bed zien liggen.

Jef Alberts, gespeeld door Bartho Braat, heeft voor drie maanden de set van GTST verlaten aangezien hij zich wilde richten op een musical. Wanneer Jef Alberts terug in Meerdijk zal komen is nog even afwachten. Ook is niet bekend hoe lang Tanya/Tineke nog te zien is in de soap.

13 comments on “Jef morgen weer terug in GTST

 1. Tanya/Tineke zal binnenkort wel weer verdwijnen. Wiet pleegt zelfmoord denk ik.
  En ik hoop dat Frederik ooit nog terugkomt, goede acteur die Ronald Top!

 2. Bij GTST gaan er wel een hoop (tijdelijk) uit.
  – Rosa Gonzalez (ontslagen)
  – Danny de jong (Flexwet)
  – Lucas Sanders (Flexwet)
  – Jack van Houten (Flexwet)
  – Wiet van Houten (ontslag genomen)

  Die er bijkomen:
  – Nieuw mannelijk personage (21 jaar)
  – Nieuw huishoudster?

 3. Ik denk helemaal niet dat Wiet weg gaat. Van begin af aan al gedacht dat ze er maar tijdelijk uit ging…

  Waarom zou ze anders dit weekend met alleen maar gtst crew leden een workshop hebben?

  Tweet van Ferry Somogyi: Ga zo kijken hoeveel t is! RT @everonhooi: @ferrisomogyi @ferrydoedens @Robin_Martens @GuidoSpek @MarlyvdVelden @pippellens kennen jullie het al voor dit weekend?? Vind moeilijk 🙁

 4. @ Gtstfites. vergeet je de exit van charly niet.

  Ik ben vooral benieuwd naar de verhaallijn van de familie Sanders,
  ën dan vooral Maxime/Nick

 5. ik denk dat tanja jef in het ravijn heeft gegooid zodat ze een baan kon krijgen in de koning. ze heeft zijn paspoort vast en zeker van te voren al uit zijn tas gehaald en later verbrand zodat het ziekenhuis geen contact kan zoeken met zijn vrienden en familie in meerdijk. ik begrijp alleen niet waarom ze zo verdrietig is over jef. zou ze toch echt van hem gehouden hebben???

 6. Mmmm, ik denk dat Tanya hem heeft zien vallen en bang was dat ze weer voor moord werd vastgezet (als ze het paspoort verbrand zegt ze toch : “Sorry Jef”, dus ik denk niet dat ze hem heeft geduwd..
  Ze mag van mij nog lang blijven want ik vind haar eigenlijk wel een dijk van een actrice.
  Charly mag van mij echt voorgoed weg, die rol heeft nu alles meegemaakt en alles wat er nog zou komen is belachelijk.
  Ik denk dat ze vertrekt met Nick over een paar maanden en dat was het dan (wèl weer jammer van Nick want ik ga echt gestrekt over Maxime die de zenuwen heeft nu, wat een genot om naar te kijken die twee).
  Ach ja, en verder wachten we het wel af en al met al vind ik het een geweldig begin van het nieuwe seizoen op helaas èèn minpuntje na…… wederom het gezeik van Bing om een kind, hoeveel jaar gaat die onzin nu nog duren hahahaha, ik zou zeggen tegen de schrijvers geef hem een kind , dan kunnen we verder met een nieuw verhaal tussen Sjors en Bing (of natuurlijk helemaal niet natuurlijk en weg Bing).

Geef een reactie