• 5 september 2011
  • Redactie
  • 3

Vanavond namen de GTSTmannen het op tegen de musicalsterren in de eerste aflevering van het terugkerende Fort Boyard. Ruud Feltkamp, Mark van Eeuwen, Ferri Somogyi en Ferry Doedens deden hun uiterste best om te winnen van onder andere Kim-Lian van der Meij en Tommie Christiaan.

Ferry Doedens begaf zich voor het spel in een hok met vogelspinnen en schorpioenen. Ruud Feltkamp gaf al aan dat je Ferry daar niet voor moet nemen, maar toch was Ferry verplicht dit spel te spelen. Dit leverde hilarische momenten op. Op Twitter wordt er druk gediscussieerd over Fort Boyard en Ferry wordt hier een held genoemd.

Het GTSTteam liep een groot deel van de aflevering achter, maar uiteindelijk wisten ze toch de overwinning te behalen. Met maarliefst 100 dukaten meer, wonnen ze het eindspel.

3 comments on “GTSTteam wint Fort Boyard

  1. was echt vet nais proggramma vooral omdat hun mee deden.
    was ook grappig dat ferry somogyi slecht was in kwartet maaroke,
    ruud feltkamp blijft mn favo.(L)

Geef een reactie