• 2 september 2011
 • Redactie
 • 4

Vanavond zal er veel aandacht worden gegeven aan het nieuwe seizoen van GTST in de Vrijdagavondshow. Zo zal er een zeer belangrijke primeur zijn in de grote Vrijdagavondshow. De Vrijdagavondshow wordt tussen 20.00 en 23.00 uur uitgezonden op Aalburg FM, maar is ook live via de livestream te volgen op www.vrijdagavondshow.nl.

Rond kwart voor 9 start de reportage over GTST. Er wordt terug geblikt op de zinderende zomercliffhanger, maar ook wordt er voor uit geblikt. Zo zal er een grote onthulling plaats vinden. Maar naast een primeur neemt de Vrijdagavondshow ook een interview af met één van de grootste fans van de soap.

De Vrijdagavondshow is vanavond vanaf 20.00 uur te volgen via www.vrijdagavondshow.nl.

4 comments on “Grote GTST primeur in de Vrijdagavondshow

 1. Jammer dat de spoilers voor de eerste afleveringen ook getweet worden.
  Ik mijd hier expres de artikelen die teveel verraden, maar als ik op (jullie) twitter kijk, zie ik ook gewoon geretweet staan wie er dood is. Erg jammer…
  Dat jullie het hier op de site zetten vind ik minder erg, zolang het niet levensgroot in beeld komt te staan en ervoor gewaarschuwd wordt.
  En de oproep tijdens GTST-live om alles nog een beetje voor jezelf te houden werkt ook niet als alles zelfs op twitter out in the open wordt gegooid.

 2. @Cindy
  Als jij met de laatste aflevering de zomercliff bedoelt heb je echt geen gelijk hoor.
  Ik zal niet zeggen wie er dood is, maar in de laatste aflevering is dat echt niet te zien geweest hoor.
  Misschien dat het in de eerstvolgende aflevering onthuld wordt, maar dat wil ik dan zien, en niet van te voren al op twitter lezen.

Geef een reactie