Gisteren was Goede Tijden Slechte Tijden het best bekeken programma op de Nederlandse televisie. Met 1.620.000 kijkers en een marktaandeel van 26,3% stond GTST bovenaan de lijst van TV-programma’s. Zelfs boven het Journaal dat meestal meer kijkers trekt.

Dat GTST gisteren zo goed werd bekeken kwam door het afscheid van Rosa Gonzalez. Rosa overleed gisteren aan de gevolgen van de schietpartij in de tent op het feest van Noud en Nina. Het was een hele emotionele scène. Hiermee kwam er een einde aan de rol van Elly de Graaf, die ze ruim 11 jaar speelde.

3 comments on “Goede Tijden Slechte Tijden best bekeken programma

  1. Ik vind het zo jammer dat de personage Rosa er mee stopt na zoveel jaren. Zij was voor mij hét gezicht van Huize Sanders. Niemand kan Rosa/Elly vervangen. Ik vind dit een hele grote fout van de schrijvers.

  2. Terecht aantal kijkers voor het mooie afscheid van Rosa.
    Ik verwacht ook vanavond dat de serie veel kijkers zal trekken.

  3. Aan de ene kant is het heel jammer dat Rosa doodgaat, maar aan de andere kant.. er moest eigenlijk wel iemand doodgaan. GTST is GTST en dus moeten er wel eens mensen overlijden. Vooral na die bruiloft, het zou raar zijn als er alleen maar gewonden waren dan was het niet zo dramatisch. Dit hoort nou eenmaal bij de soap, en zeg nou eerlijk, ze kunnen toch beter Rosa dood laten gaan dan Janine/Lucas/Danny?! Dat zal helemaal niet leuk zijn, vooral Janine. Als zij doodgaat is gtst nooit meer hetzelfde.

Geef een reactie