Ferry Doedens moest vanwege de flexwet gedwongen afscheid nemen van de soap. Gelukkig was dit maar voor bepaalde tijd en vanavond konden we al zien hoe Lucas de serie gaat verlaten. Het personage ligt momenteel in een coma door het verliezen van te veel bloed.

Dat Ferry zou terugkeren was al enige tijd bekend. In RTL Boulevard vertelde Ferry dat hij ondertussen alweer bezig is met opnames en dat hij eind oktober weer op de beeldbuis verschijnt. Ook vertelde de acteur vanmorgen al dat hij wel een beetje in shock was door de verhaallijn die hij momenteel aan het opnemen is. Wij zijn dan ook heel benieuwd geworden naar zijn komende verhaallijn.

30 comments on “Ferry Doedens eind oktober weer te zien in GTST

  1. Ach rot tog op, als je het niet gelooft kijk er dan niet op 🙂
   Gtst fanclub werkt samen met GTST.NL en wou je ook zeggen dat die het niet goed hebben ? die verzinnen het, en maken het, dus hou op met zeuren en ga gwn genieten van gtst!! 😀

 1. Ik denk dat Lucas en Edwin uit elkaar gaan. Want Ferry had naar Raynor getweet iets van ‘stomme Edwin’ iets in die trant. Die tweet werd echter al snel verwijdert en vervolgens twitterde Raynor naar Ferry dat het maar goed was dat hij die tweet has verwijdert.

 2. @hierboven, het is een soap, ze gaan in real echt niet praten over hun ‘relatie’in de soap en gaan er ook niet over tweeten want is FAKE GEACCTEERD.

  1. Natuurlijk weet ik wel dat het een soap is. Maar ze hadden het als een soort van grap naar elkaar getweet en later werd dat ineens verwijdert. Het kan dus dat ze perongeluk iets over hun personages is de soap hebben verklapt.

 3. Ik vind het heel jammer dat we Ferri D even niet zien.
  Ik ben wel benieuwd of we hem dan wel in het ziekenhuis zien liggen. Net als een langere tijd geleden met Dennis (na de ruzie van hem en Ray). Hij verdween wel uit de serie, maar je zag hem wel liggen in het ziekenhuis…

 4. ferry was in schock na de opnamen. als het uit zou zijn met edwin en hem zou dat missch schokkend zijn maar het is eerder uitgeweest. die blijven bij elkaar denk ik. of een van hun gaat er met iemand anders vandoor… wil niet…. duurde al zo lang voor dat die twee bij elkaar kwamen. dus kom op zeg….. laat ze gewoon lekker samen zijn…

 5. ohh hou toch op met dat gespeculeer, je weet niet wat er gaat gebeuren, er is maar 1 ding wat zeker is, dat is dat lucas terug komt en of hij en edwin uit elkaargaan of niet dat is aan de schrijvers van gtst.

  al hooop ik ook dat ze niet uit elkaar gaan maar je weet het maar nooit.
  ze zijn echt wel een leuk stel, maar er zitten wel meer leuke stellen in gtst.
  rikki met sjoerd en nina en noud, dat zijn ook leuke stellen.

  wat wel zielig is, is dat lucas gewond raakte op de bruiloft van zijn zusje. die bruiloft was gelijk verpest ook.

 6. Lucas ontwaakt uit coma en edwin is bezig met die homo dokter(niet negatief bedoeld) zoiets zal t zijn of die homo dokter leert dankzij edwin meer over hem te weten en gaat zorgen voor een breuk en gaat zelf met lucas er vandoor

 7. Nou van mij mag Ferry Doedens (Lukas Sanders) Wel weer uit zn coma ontwaken !! Want ik mis hem wel heul erg nu in GTST….

  Ferry is een kanjer, Die heeel goed en grappig is in GTST !

  Xx Wilma

 8. Als we alles met elkaar gaan vergelijken, kan het misschien zo zijn dat: Ferry de opnames schokkend vind, omdat Edwin in de serie met die (homosexuele) dokter ervan doorgaat??

  Who knows….. We zullen het van zelf wel zin……….. In elk geval heerlijke drama is GTST

 9. Lucas komt morgen bij! maar edwin zoent met Ron dus nu wordt dat weer een drama maar Edwin moet echt terug naar Lucas! Ze zijn zo leuk samen! dus morgen GTST kijken naar Lucas(love)

 10. Lucas is back maar hoe dat is nog de grote vraag.
  Die ons alle bezig houd.
  Hoe is hij er aan toe als hij wakker is.
  En waar is Edwin mee bezig.
  Wel begrijpelijk dat je verliefd wordt op een ander als je denkt dat de ander niet meer uit zijn coma ontwaakt maar toch.
  Edwin en Lucas horen bij elkaar.
  Maar goed gtst zal gtst niet zijn.
  Als er weer veel spannende dingen staan te gebeuren.
  En niet alles gaat zoals het moet gaan.
  Daar is het natuurlijk soap voor.
  Maar toch.
  De rol van Kevin Hassing die Ron speelt is maar tijdelijk.
  Dus weet bijna zeker dat Edwin en Lucas wel weer bij elkaar komen.
  Denk dat Edwin over een tijdje gewoon spijt krijgt en weer naar Lucas rent.
  Het moet natuurlijk wel een beetje spannend blijven.
  En in gtst kan tenslotte alles.
  Ben erg benieuwd naar de verhaal lijn omtrent Lucas.
  Als ze maar geen hetero van hem gemaakt hebben.
  Dat zou het erg ongeloofwaardig maken.
  Lucas staat namelijk voor zijn homo zijn.
  Maar we gaan het allemaal zien.
  wat er gaat gebeuren.
  En voor alle Lucas en Edwin fans het komt vast wel weer goed.
  Kevin doet het wel erg goed.
  Dat moet ook wel even gezegd worden.

 11. jullie weten dat het weten soap is?? en dus niet echt…echt hoe serieus sommige hier praten…alsof het over je broer en zijn vriend gaat…

Geef een reactie