Ferri Somogyi is verliefd!

In Goede Tijden Slechte Tijden zoent Ferri Somogyi wat af met Lieke van Lexmond, maar in het echte leven doet hij dat al even met Miss Overijssel 2010, Petra Smits.

Ferri is tot over zijn oren verliefd op de mooie dame. Ze leerden elkaar kennen via Twitter. “Ik dacht dat zij mij had toegevoegd, maar toen bleek dat ik haar had toegevoegd, waarom weet ik ook niet meer precies” aldus Ferri.

De twee twitterden wat over en weer en na een tijdje hebben ze elkaar dan toch ook in het echt gezien. “Het klikte en voelde zo goed. Na een tijdje hebben we elkaar ontmoet. Ze is prachtig, bloedmooi, intelligent, ik kan met haar lachen… Helemaal 100% mijn type, haha!” aldus de acteur.

7 reacties

  1. Dat meisje is super jong! kon hij net zo goed een relatie met lieke beginnen joh hahaha.

  2. Ik vind Ferri juist niet de type voor haar. Ze ziet er inderdaad te jong uit voor Ferri haha

  3. ieuw scheelt 13 jaar

  4. Liefde kent geen leeftijd!

  5. Ze passen super goed bij elkaar zij is een knappe meid en hij ook een knappe vent!!

  6. ze passen wel bij elkaar,maar ik had me wel eiamnd voorgesteld bij hem haha..

  7. Mijn moeder kent haar vader van miss overijssel

Geef een reactie