In RTL Boulevard was vanavond Gigi Ravelli te gast en de actrice maakte meteen een ‘Cynthia Abma’tje’, oftewel ze verklapte iets over het leven van haar personage Lorena Gonzalez.

Sinds Rosa is overleden staat de relatie van Jack en Lorena op springen. Lorena verwijt Jack dat hij Wiet steunt. De relatie zal dan ook snel op losse schroeven komen te staan. Maar Gigi verklapte vandaag dat Lorena over een tijdje met iemand zoent, waarvan je het niet gaat verwachten. En daarnaast verklapte Gigi dat er een nieuwe man in Meerdijk zal komen. Daar zet Lorena haar zinnen dan ook meteen op.

30 comments on “Exclusief: Nieuwe liefde voor Lorena?

  1. denk inderdaad ook dat lorena met nick zoent!
    de andere mannen die misschien nog zouden kunnen zijn Rik en Bing, maar die zijn allebei gelukkig met charlie en sjors haha!

  2. Ik denk dat ze met Rik gaat zoenen.

    En die ‘nieuwe man’ waar ze op valt, daar krijgt ze een korte relatie mee maar daarna blijkt dat het haar broer is.
    Zal dat kunnen? Of kent ze haar broer gewoon? Ik weet wel dat ze die heeft, maar of ze hem ooit gezien heeft??

  3. Er komt een nieuwe personage hij is rond de 21 jaar en hetrosexueel dat had ik iets van 1 à 2 maanden geleden gelezen op gtstcourant.

  4. ik denk dat lorena met ludo zoent, want dat verwachten de mensen niet zo gauw. nu lorena en ludo samen gaan werken om wiet achter de tralies te krijgen beginnen ze elkaar vast leuk te vinden. die nieuwe man van 21 word vast haar nieuw vriend.

Geef een reactie