• 23 september 2011
  • Redactie
  • 10

Vanaf 20 september 2011 is de DVDbox van seizoen 4 van Goede Tijden Slechte Tijden te koop. De echte fans zaten natuurlijk al te trappelen voor het zover was, maar hij is er dan toch eindelijk echt.

De nieuwe box van GTST bestaat uit 20 disks en heeft een speelduur van ruim 79 uur. De prijs van de DVDbox ligt zo rond de €40. Overigens is de box vanaf 27 september pas bij Bol.com te bestellen.

In het vierde seizoen wil Arnie trouwen met Roos, gaat Helen Helmink een relatie aan met Koen en begint Laura een lesbische affaire met Tessel. Kortom, weer een grote portie met spanning, intriges en alles wat een soapliefhebber graag ziet.

Het vijfde seizoen zal overigens ook snel op DVD verschijnen. Deze staat gepland voor 15 november.

10 comments on “DVDbox GTST seizoen 4 op de markt

  1. Nou, hier in Tilburg is ie nog nergens in de winkel te zien. Misschien is er wel iets mis gegaan met de leveringen in Tilburg, of hij is echt pas de 27e in de winkel, net zoals bij Bol.com.

  2. Ik heb hem net binnen gehad 😀 mooie paarse box 🙂 ik ga vanavond gelijk de eerste aflevering kijken van seizoen 4!!
    De eerste 10 seizoenen zijn toch echt wel heel anders als gtst nu is hoor, ik vond het vroeger toch echt leuker/nostaligscher (ook al kijk ik nu natuurlijk nog steeds elke avond om 20 uur), maar met Arnie en Peter en Helen Helmink, Susan, Daniel, Robert, Roos, Mirjam die tijd was toch echt veel leuker, dan nu, met zeikerige Sjors, de ‘continue achter iemand aan zittende’ Ludo, de eeuwige vete tussen Maxime en Nick, de vervelende pubers Rikki en Sjoerd dat zijn toch echt dingen die op den duur vervelend worden. doe eens wat anders wat afwisseling zoals ze vroeger deden!!

  3. Ben nog maar bij de eind November op DVD box seizoen 3! Lang niet klaar met seizoen 3:O En ga morgen al seizoen 4 kopen! Als we de tijd hebben!

  4. heb hem meteen gekocht zodra hij uitkwam, heb hem nu al voor de helft gezien als ik hem eenmaal aanzet kan ik niet meer stoppen met kijken. ik was pas 9 toen gtst afgelopen zaterdag precies 21 jaar geleden is begonnen dus niet alles is uiteraard even goed blijven hangen.

  5. ik heb gtst seizoen 1 tot 5 ik heb seizoen 5 ook al afgekeken. ik wacht nu tot seizoen 6 uit komt. heeft iemand eenig iedee wanneer die uit komt?

  6. Ik vind het wel jammer, dat sommige afleveringen zo’n slecht beeld hebben. Maar daar over staat op de achterkant een waarschuwing geschreven. Met witte letters staat er: Door de gedateerdheid van het master materiaal kunnen er dropouts in bepaalde afleveringen voorkomen. En die heb ik genoeg voorbij zien komen.

Geef een reactie