Beluister GTST reportage van Vrijdagavondshow

In de Vrijdagavondshow op Aalburg FM werd er veel aandacht besteedt aan de soap Goede Tijden Slechte Tijden. In een speciale GTST rubriek was er een uitgebreid interview met één van de hardcore fans van GTST, Tibor Benschop. Maar ook was er plaats voor een primeur en voorproefje op het nieuwe seizoen van GTST.

De Vrijdagavondshow is een radioshow die elke vrijdagavond tussen 21.00 en 23.00 uur live wordt uitgezonden op de lokale omroep Aalburg FM. Echter is de show ook gewoon te volgen via de website vrijdagavondshow.nl. Via deze website konden luisteraars ook live luisteren naar de show.

Op de website van de Vrijdagavondshow kunt u de GTST reportage terug beluisteren. Klik hier om het fragment (nog eens) te beluisteren.

10 reacties

 1. Ik hoor niks !

 2. ik hoor niks!!!!!!!!!!!!!!

 3. jaaaaa morgen gaat gtst weer beginnen
  kan niet wachtenm
  heb er heel veel zin in

 4. ok de 1e 3 reacties: jullie namen zijn het zelfde als die van maxime, charlie en nina!!

 5. Joyce van Rijnberk

  ik hoorde niks?

 6. So cool GTST getting big in the US USA http://welovesoa.ps/GTST22 Ja!!

Geef een reactie