Kan je niet langer wachten tot het nieuwe seizoen van Goede Tijden Slechte Tijden, dat morgen van start gaat? Wil je alvast een kleine preview zien van de aflevering van morgen? GTST.nl heeft de eerste shortie van het nieuwe seizoen online gezet en hij is te bekijken via deze link.

In de eerste aflevering is te zien hoe ernstig iedereen eraan toe is. Lucas raakt in coma en Edwin maakt zich ernstig zorgen. Rosa moet geopereerd worden aan haar lever en Lorena kan haar vriend Jack helemaal niet bereiken. Janine wordt geopereerd, maar het blijft een kritieke toestand. De komende dagen zullen uitmaken of Janine het overleeft.

Dan is er nog Wiet, die haar pistool aan Jack geeft en overgeleverd moet worden aan de politie. Jack wil haar opsluiten in een cel. Sjors maakt zich ernstig zorgen om haar zusje en Wiet wil de cel niet in. Dit alles staat ons maandag te wachten.

21 comments on “Bekijk alvast de shortie van maandag!

 1. hehe eindelijk doet deze site het weer!
  Wat was er aan de hand gtstfanclub?? Ik heb de hele week elke dag geprobeerd op deze site te komen maar hij deed het gewoon niet! Ik vind dat een erg slechte zaak zo vlak voor het nieuwe seizoen!!

  1. Ik heb geen problemen gehad. Het zal wel aan je internetverbinding gelegen hebben. Die van mij is soms ook vaag bezig bij bepaalde sites.

 2. Ik denk dat het zo gaat
  Gewonden:
  -Rosa (zwaargewond, leveroperatie)
  -Janine (Kritiek)
  -Lucas (coma)
  -Danny (Zwaargewond, heeft bloedtransfusie van Rik nodig)
  -Rikki (lichtgewond)
  -Tanya (zwaargewond/bewusteloos)

  Rosa zal het uiteindelijk niet overleven, donderdag wordt denk ik bekend dat ze is overleden (Lorena is ontroostbaar).
  Janine overleefd het (wordt vrijdag bekend, Nina krijgt een hoopgevend teken).
  Lucas blijft lang in coma en die zie je een tijd niet in beeld. (vanwege de flexwet).
  Danny overleefd het wel, maar moet revalideren in het buitenland.
  Rikki is lichtgewond, maar krijgt in het ziekenhuis te horen dat ze zwanger is.
  Tanya is bewusteloos en wanneer ze wakker wordt is ze haar geheugen kwijt, zo kan ze niks over Jef vertellen.

 3. nou anoniem dat heb je mooi verwoord. ook een echte gtst fan, heb ook wel zon vermoeden ja….. maar het is afwachten. het lijkt me logisch zo… pfff spannend..

 4. Bij deze mail hoop ik niet dat Jeanine dood gaat.
  Dat die maar Tania dood gaat, want Jeanine zou ik gaan missen maar haar niet.
  Sorry dit is mijn mening.
  Vele groeten van MARIE_THERESE

  1. Ik denk dat iedereen liever wilt dat Tanja dood gaat. Janine hoort bij gtst als zij dood gaat kijk ik geen gtst meer want dan gaat ludo er ook uit denk ik

 5. allemaal veel kijkplezier…. en probeer de shortie van morgen niet te kijken……. hoe moeilijk ook. nu vandaag zie je 3 min shortie van vandaag en zie je al heel veel. ik heb alleen beeld geen geluid gepakt blijft het nog extra spannend. maar goed….. have funn

 6. Ik heb de shortie van morgen ook al gezien. had ik eigenlijk niet moeten doen, maar ik kan mezelf niet inhouden!xD
  Alles belangrijke punten zijn daarin verklapt dus ik zou de shortie niet kijken als ik jullie was.
  Toen bij de cliffhanger heb ik ook gekeken en toen werd ook alles al verklapt, toen baalde ik best wel, en nu dus ook maja,,,

  JE moet sowieso de shortie van Donderdag 8 September niet kijken.. dan wordt denk ik bekend gemaakt dat Rosa dood is dus ik zou dan gewoon wachten tot de hele aflevering..(oke je weet het nu eigenlijk al maar dan heb je echt de bevestiging..) Ik weet nu al dat ik die shortie toch wel ga kijken XD ik ben gewoon te benieuwd..

  maja ik raad het andere mensen gewoon af, want door die shorties is de spanning van de aflevering zelf eigenlijk helemaal weg.

  Ze moeten die shorties gewoon niet meer gebruiken, is eigenlijk helemaal niet leuk.

Geef een reactie