• 22 september 2011
  • Redactie
  • 3

Volgens Aukje van Ginneken voegde een trouwring niks toe aan haar relatie met Sander Jansen, maar sinds een week is bekend dat Aukje toch wil trouwen.

“Ik wil heel graag dezelfde achternaam als mijn vriend en kinderen hebben. Dat klinkt wellicht ouderwets, maar ik ben nu de enige in huis die Van Ginneken heet. Daar komt nu dus verandering in.” aldus Aukje. Het aanzoek was romantisch gepland, maar vond uiteindelijk toch thuis plaats. “Hij wilde mij vragen op het balkon van de Sacré-Coeur. Maar net toen hij mij de grote vraag wilde stellen, begon een ander stel over het prachtige uitzicht tegen ons te praten. Voor Sander was toen het bijzondere moment weg.”

Op 11 november zullen Aukje van Ginneken en Sander Jansen in het huwelijksbootje stappen. Het stel heeft al twee kinderen, Fedde van vier jaar en Josje van 3 jaar. Aukje van Ginneken speelde jarenlang de rol van Charlie Fischer in Goede Tijden Slechte Tijden.

3 comments on “Aukje van Ginneken gaat ja-woord geven!

  1. Zij moet terugkomen als Charlie, als Lieke weggaat!! Al is de kans klein ik denk dat Charlie naar het buitenland gaat (met Nick of naar Barbara)

  2. Haar reactie van ik wil de achternaam van mijn vriend en kinderen heeft ze gejat van Renate Verbaan. Die zei dat in RTL boulevard.. Allemaal na apers

Geef een reactie