• 17 september 2011
 • Redactie
 • 7

Het nieuwe seizoen van GTST is een hit! Gisteren keken maarliefst 1,8 miljoen kijkers naar de soap Goede Tijden Slechte Tijden. Met een marktaandeel van 29,9% zijn dit aantallen waar iedere tv-maker van droomt. RTL heeft het zeer goed gedaan op de vrijdagavond, zo scoorde de finale van Holland’s Got Talent ook 2,5 miljoen kijkers.

GTST staat op de tweede plaats in de Kijkcijfer Top 25 van Stichting Kijkonderzoek. GTST is ongekend populair. Ook onze GTST Fanclub blijft aanzienlijk stijgen in de bezoekersaantallen. GTST is ook dit seizoen een hit!

7 comments on “1,8 miljoen kijkers voor GTST!

 1. GTST is een hit! Mee eens,

  Maar echt jammer dat de gtstcourant niet meer werkt, door de migratie van weblog. Dat is naar mijn weten echt de beste fansite geweest.. Ik denk dat deze site in bezoekersaantallen stijgt omdat de courant er niet meer is. Deze site ziet er qua lay-out wel beter uit, moet ik toegeven.

  Dus een tip voor gtstfanclub om je bezoekers te houden (die netzoals ik van gtstcourant komt): Maak iedere dag een topic aan, waarover je kunt praten over de aflevering van die dag. Dat was de grootste reden waarom ik iedere dag op de gtstcourant kwam. Deze site komt met wat nieuwtjes en dan weer niks. Snap je.

 2. Ik ben het met de persoon eens die het over een topic heeft waarin je kunt praten over de aflevering.
  Daarbij vind ik het ook vreemd dat toen de GTST Courant nog wel bestond, ik steeds niet op de site ko nkomen omdat ik dan op deze site kwam.
  Ik vraag me af of er iets vreemds aan de hand is en er meer speelt.
  Voor de rest vind ik dit ook een leuke site.

 3. Gtst courant werkt nu niet doordat web-log een migratie onderging. Gtstcourant is nu wel online: gtstcourant.weblog.nl (zonder streepje) maar deze is nu echt slecht. Ik vrees het ergste, dat die niet meer fatsoenlijk online komt.

  Ik ben echt benieuwd wat er nu met jef is gebeurd trouwens. 🙂

Geef een reactie