• 11 augustus 2011
 • Redactie
 • 25

Schrijver Kennard Bos deed een onthulling op Q Music. Hij wist te onthullen dat één van de nieuwe verhaallijnen van het nieuwe seizoen van GTST een zwangerschap zal zijn. Kennard geeft aan dat het nieuwe seizoen erg spannend zal gaan worden. Met een zinderende zomercliffhanger, zit de soap momenteel nog volop in de zomerstop. Vanaf 5 september start het nieuwe seizoen van GTST.

De geruchten rondom de zwangerschap lopen op. Dat er een personage zwanger wordt in GTST staat vast, maar wie? Is het Nina die zo zwanger wordt? Of ontstaat er een moeilijke situatie en wordt het één van de laatste verhaallijnen voor Charlie, die GTST in de loop van dit seizoen zal verlaten. Of misschien blijkt Rikki wel zwanger te zijn van Sjoerd, en is dat de rede waarom ze aan kwam de laatste weken… Maar ook Sjors en Lorena lijken allebei mogelijk zwanger te kunnen zijn, of Tineke/Tanya…die zwanger zou kunnen zijn van Jef!

Het blijft gissen, wie er zwanger is in GTST zien we vanaf 5 september weer iedere werkdag op RTL 4.

 

25 comments on “Zwangerschap in GTST

   1. Vlinder nina staat tussen die 2 in!! aangezien nina naar een begravennis gaat, het zal gek zijn als ze naar haar eigen begravennis zou gaan..

 1. Aan het gele blokje linksonder schat ik dat het de Grazia is? Ik ben echt zo benieuwd! Hoor graag in welk blad hij staat, want die wil ik wel kopen!!

 2. Oh en nog iets.. als Wiet dood zou gaan, wat moet maxime dan in hemelsnaam bij dat graf? (tenzij ze voor iemand anders op de begraafplaats aan t filmen is…)

 3. @Claudia, zou goed kunnen dat die foto/beelden voor een andere opname’s waren. Ze speelt namelijk ook een rol in de ontvoering van Freddy Heineken. Dus zou zo maar daarvoor kunnen zijn geweest.

  Cast-Foto staat inderdaad in de Grazia.
  Hij staat nu ook op GTSTCourant. (sorry voor deze site)

  Wiet gaat niet dood, wordt veroordeeld en is daardoor een tijdje afwezig. Degene die dood gaat, denk ik nog altijd aan Rosa, die krijgt toch die verlichting/decor op zich.
  Dat niet alle spelers op deze foto staan, komt denk ik dat die gastrollen/bijrollen spelen er niet op staan.

  Wat die zwangerschap betreft denk ik aan Rikki. Maar ook aan Maxime, door die verkrachting. Ze zegt wel dat ze onvruchtbaar is, maar het zou zo maar kunnen dat dit weer een van haar vele leugens is.

  1. daar heb je inderdaad gelijk in!!! na wat ik begrepen heb is janine de gene die dood is!! de gehele fam sanders was aanwezig op de begraafplaats

 4. pip vertelde net (rtlbv) dat ze er nog een hele tijd in bijft en later zeiden ze dat ferry had gezegt dat marly zijn ex collega is, dus 1 van die 2 gaat eruit!

 5. Ferry gaat er tijdelijk daarom zegt hij dat Marly zijn ex-collega is.
  Qua zwangerschap denk ik dat Rikki een grote kans heeft. Heb van onbekende bronnen gehoord dat het een tienerzwangerschap zou zijn. Dus Rikki maakt de grootste kans. Ook was Rikki dit seizoen al aan het klagen dat ze dikker werd, en veel te veel aankwam. En de pil kun je nooit helemaal vertrouwen. 😉
  Wie er dood is gegaan, denk ik zelf aan Rosa, maar ook weer niet want ze zou er nog heel lang in blijven, en was ook bij de castfoto’s aanwezig. Dus ik weet het niet.

  Verder nog een vraag voor anderen: Hoe zouden jullie het vinden als buiten gtst nog een andere soapserie op tv verschijnt. Graag een reactie alsjeblieft!

  1. de cast foto is gemaakt voor het nieuwe seizoen! dat maandag dus weer begint!! janine speelt er dan natuurlijk nog in.. alleen wiet is er niet op tezien en dat is wel gek!! maar we zullen het zien

 6. I tend to like Tahoma, and when I need something serif-y I go with Garamond. I also like good old Courier. It makes me feel nostalgic for the days of IBM typewriters.

 7. I think a problem might be that youre using philosophy and scientists are using . . . science. I dont think many scientists really give a crap about all of this deity/no deity stuff. Theyre taking their hypotheses and exploring them. What youre talking about philosophically is a bunch of mind mudpies (stealing from stephen kings dark tower series there, though he was referring to psychology). You can think about all of these prime mover questions until you succumb to apoplexy, but the major difference is you cant test anything you believe in. When its done it typically fails like the big study on intercessory prayer. Thats why what you have is called faith. The supernatural is beyond sciences realm of interest because its unfalsifiable. Unfalsifiability makes for poor scientific study.

 8. The decisive role in the formation of Luthers theology was Pauls letter to the Romans, particularly Romans 1:16-17. Luther concluded that justification is a gift of God, appropriated by faith. He is quoted as saying, Night and day I pondered until I saw the connection between the justice of God and the statement that the just shall live by faith. Then I grasped that the justice of God is that righteousness by which through grace and sheer mercy God justifies us through faith. Thereupon I felt myself to be reborn and to have gone through open doors into paradise.

Geef een reactie