• 5 augustus 2011
  • Redactie
  • 1

Ruim 3 jaar geleden vertrok Wilbert Gieske uit Goede Tijden Slechte Tijden om zijn geluk te beproeven in het theater. Momenteel staat hij nog steeds op de planken, maar samen met zijn vrouw is hij ook een nieuw avontuur begonnen. De twee zijn een bed and breakfast begonnen.

De onderverdieping van hun woning van ruim 55m2 hebben Wilbert en zijn vrouw omgetoverd tot een prachtige logeergelegenheid, die ze The Amsterdam Amstel Apartment noemen. Het verblijf heeft een slaapkamer, keukentje met eettafel, een badkamer en een apart toilet. Voor een nacht voor twee personen betaalt men €150, maar er is een minimum van twee nachten. Het huis bevindt zich direct aan de Amstel, vlakbij Carré en is dus voor veel mensen de ultieme plek om te overnachten.

“Er zitten hier Duitsers, maar er komen ook Finnen, Brazilianen, Fransen. Dat is goed voor je talen. Hier worden mensen heel even gelukkig!” vertelt Wilbert Gieske. Voor boekingen kunt u terecht op www.amsterdamamstelapartment.nl.

1 comment on “Wilbert Gieske start bed and breakfast

  1. Betekend dit ook dat er voorlopig geen comeback inzit? Wel erg jammer, ik zie hem graag terug!

    Ook wel super mooie kamer! Ik denk dat iedereen naast dat het een super mooie ruimte is ook wel graag in het huis van ‘Robert’ Wilbert slaapt 😛

Geef een reactie