• 9 augustus 2011
  • Redactie
  • 5

Na het grote succes van de GTST Fanclub.nl, presenteren we vandaag één van onze nieuwe online concepten. De makers van de GTST Fanclub presenteren de nieuwe fansite Zie ze vliegen.com. Zie ze vliegen.com is de fansite van de nieuwe comedy van RTL 4. 

De makers van de TV Kantine presenteren deze nieuwe persiflageshow in de vorm van een comedy. De comedy is vanaf zaterdag 20 augustus 20.00 uur te zien op RTL 4. Zie ze vliegen is een Nederlandse versie van de Engelse comedy Come fly with me.

Op onze nieuwe fansite www.ziezevliegen.com kunt u het laatste nieuws lezen over de comedy, maar kunt u ook terecht voor video’s en foto’s.

5 comments on “Website Zie ze vliegen.com online!

  1. Vreselijk! Dat zulke creatieve mensen een exacte kopie maken van een succesvolle Engelse serie, ‘Come fly with me’ nu ook te zien bij de VPRO.
    Triest dat ze niet iets anders konden verzinnen!

  2. Dat gebeurt vaker dan je denkt hoor. Kees & Co, Het Zonnetje in Huis, Iedereen is Gek op Jack, SamSam, Mijn Dochter En Ik, Lotte… Allemaal gebaseerd op buitenlandse series. Zelfs GTST begon ooit als een kopie van de Australische soap The Restless Years.

  3. I agree with your Website Zie ze vliegen.com online! | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden, good post.

Geef een reactie