• 23 augustus 2011
  • Redactie
  • 4

Marly van der Velden gaat voorlopig niet trouwen. Nadat de GTST-actrice in een interview aankondigde dat haar vriend de ware voor haar is, ontstond verwarring. Marly wordt nog steeds gefeliciteerd met haar in de media aangekondigde huwelijk.

De actrice, die nog niet eens verloofd is, zei tijdens het interview dat haar relatie met Mike zo goed gaat dat ze met hem in het huwelijksbootje zou willen stappen. “Daar is van gemaakt dat ik ga trouwen. Daar is tot op de dag van vandaag verwarring over, want het is niet waar”, vertelt de GTST-actrice aan Grazia. “We zitten meer in het stadium dat we elkaar ermee plagen, zo van: vraag me dan.”

Mocht Mike haar toch onverwachts vragen, dan zegt Marly wel meteen ja. “Dan kan het me totaal niet boeien dat ik 23 ben.” De actrice is naar eigen zeggen een stuk volwassener dan leeftijdsgenootjes. “Bovendien is Mike 31, dus voor hem ligt de keuze om te gaan trouwen nog wat meer voor de hand. Afwachten dus. Het kan volgend jaar zijn, maar ook best over twee of drie jaar.” Novum

4 comments on “Voorlopig nog geen huwelijk voor Marly van der Velden

  1. Wat een belachelijke reactie! Sorry,

    Een soap is altijd heftiger en extremer.
    Maar misschien heeft het wel een klein beetje te maken dat ze niet zo kort na dit gespeelde huwelijk zelf in het huwelijk treden.

  2. oh sorry hoor was niet serieus bedoeld hoor wist niet dat je kwaad werd. tuurlijk ligt het daar niet aan boeiend ze wachten nog even ze mag toch zelf weten wanneer ze trouwt, dat heeft echt niks met gtst te maken.

Geef een reactie