Maandag 5 september is het dan zover, de start van een gloed nieuw seizoen Goede Tijden, Slechte Tijden. Hoe is het met Janine? Wie is er nog meer geraakt? Waar is Jef? Wat gebeurt er met Wiet? Heel veel vragen die vanaf dan beantwoord zullen gaan worden in alweer het 22ste seizoen! Lees hier wat er gebeurt in de eerste week:

Maandag 5 september:
Puinhoop, paniek en politiesirenes: wie zijn er ongeschonden uit de aanslag gekomen en wie niet? De familie Sanders is hard getroffen. Wiet vlucht na haar daad, maar wordt op de hielen gezeten. Sjors en Jack proberen te voorkomen dat Wiets situatie nog verder uit de hand loopt.

Dinsdag 6 september:
We gaan terug in de tijd: hoe is het Rik, Rikki, Danny en Charlie ‘vergaan tijdens de rampreceptie? Laura belandt in het ziekenhuis op zoek naar antwoorden over Jef’s verdwijning. Rik moet een levensreddende beslissing nemen.

Woensdag 7 september:
Jacks toekomst hangt aan een zijden draadje na een mededeling van zijn korpschef. Ook heeft Jack heel wat uit te leggen aan Lorena en haar moeder. Sjors probeert te achterhalen hoe het kan dat Wiet zover is afgegleden.

Donderdag 8 september:
Lorena is ontroostbaar. Rik vermoedt dat er dingen voor hem verzwegen worden. Noud kan er niet bij dat iemand Wiet nog zou willen helpen. Ludo voelt zich machteloos vanwege de situatie van Janine.

Vrijdag 9 september:
Tussen Lorena en Jack ontstaat een onoverbrugbaar meningsverschil. In het ziekenhuis probeert Bianca Edwin mee naar huis te krijgen. Nina kan Janines ellende nauwelijks aan, maar krijgt een hoopgevend teken!

40 comments on “Spoilers | De eerste week van GTST

 1. omgg nee nu gaan die 4 dagen nog langer duren .. heb super zin in gtst live maar daarna moet ik wel lang w8e voor de volgende afl.. 🙁

  neeee vind t niet leuk dat familie sanders hard is getroffen :O juist leukste fam! daar gebeurt teminste wat 🙂

 2. Rosa gaat dus dood dat is wel duidelijk! En daardoor is Lorena boos op Jack, omdat Wiet zijn pistool gebruikt heeft.
  Rik moet een levenreddende beslissing nemen, gaat over Danny.
  Tanya/Tineke is ook gewond door de bruiloft en daardoor gaat Laura naar het ziekenhuis, want ze wil Tanya spreken.
  Janine is zwaargewond maar overleefd
  Lucas is zwaargewond (coma?)
  Voor de rest is iedereen ongedeerd (Maxime ook denk ik).

 3. Nee niet familie Sanders als er maar niks met Maxime is 🙁

  ________________________________________________

  Lorena is ontroostbaar misschien is’t dan toch Rosa die overlijd?

 4. nee dat bekend dat lucas gewond raakt en
  hopelijk niet uit de serie gaat. Er staat Bianca probeert
  Edwin bij het ziekenhuis weg te krijgen. Janine
  overleeft het wel, ik hoop zo dat Lucas het ook
  overleeft !

 5. Als Rosa dood gaat en Jack waarschijnlijk 3 maanden uit Meerdijk weg gaat (vanwege schorsing) dan heeft Lorena toch geen connecties meer?
  (eerder zijn daardoor Dorothea en Vicky de serie uitgeschreven)

 6. joeppie yheeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!
  i♥GTST!!!!
  ben blijjjjj dat het weer begint!!!!!!!!!!
  ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  i (L) ittt

  1. Hoezo jammer? Er zijn een hele hoop mensen die het wel willen weten. En de personen die het niet willen weten moeten gewoon niet op dit bericht klikken.

 7. Van deze spoilers wordt je ook niet heel veel wijzer. Nou wordt ik nog nieuwsgieriger!!
  Ik ben zo benieuwd wie er allemaal gewond zijn geraakt en hoe erg dat is. Ik denk sowieso Lucas & Danny want zij gaan er allebei 3 maanden uit… Daarnaast ook Janine en er moet natuurlijk ook iets met die Tanya gebeurd zijn..
  Ik hoop zo dat er niemand dood gaat eigenlijk, ik vind de cast van nu namelijk echt super leuk…

  Spannend spannend spannend!!

 8. Denk net als Jesse dat Rosa niet zal overlijden. Gewoon afwachten wie er overlijd.
  Lucas is ook een optie, aangezien hij toch de musicalwereld in wil gaan.
  Charlie zal het niet zijn want zij blijft tot 2012 erin..
  Verder, het kan iedereen zijn.
  Maar aangezien Maxime gespot is op het graf van … tijdens een opname, zal het iemand zijn die vrij dicht bij dr staat.

 9. janine werd geraakt dat verklapt de erop volgende vraag ‘wie is er nog meer geraakt’?
  Jack wordt geschorst, en danny werd geraakt maar heeft een speciaal type bloed of orgaan dat rik aan hem moet afstaan, niemand overlijdt.

 10. Iedereen heeft het erover dat Marjolein Keuning (Maxime) opnames heeft gehad op een begraafplaats en iedereen denkt ook gelijk dat het voor gtst is..

  maar mensen denk na, het kan ook voor iets anders zijn, bijvoorbeeld die film Heineken ontvoering daar speelt Marjolein ook een rol in.

   1. Oh sorry dan had ik het verkeerd gelezen. Maar goed dan denk ik dat het Rosa is!

    Oja trouwens net bij RTL Boulevard versprak Cynthia Abma (Bianca in gtst) zich. Nu is het vrijwel zeker dat Pip (Wiet) eruit gaat.

    1. Het zal best kunnen dat zij eruit gaat, maar dat word vrijwel altijd bekendgemaakt. Zo ver we zeker weten gaat Charlie eruit.
     Denk er aan, dat Wiet op dit moment zich even moet richten op haar studie. Dit is laatst ergens ten spraken geweest, sorry weet niet waar.. Misschien iemand anders hier?
     En moet zij er zoazo niet even tussenuit gaan, vanwege die eene regel bij de tv..?;4

     Ik denk dat zij naar een inrichting moet..
     Maar we zullen zien!

 11. @ DSDSA Er staat ook dat Lorena ontroostbaar is. Dus dan kan het toch goed zijn dat Rosa dood gaat? (kun je niet lezen 😉 ? )

 12. de zomerstop duurt gewoon weg veeeell te laangg! nu we dit gelezen hebben zijn we nog nieuwsgieriger?!? help!!! we kunnen wel blijven denken hoe t verder gaat! ma de werkelijkheid gaan we pas zien als gtst weer begint! van mij mag t alweer beginnen!
  een leven zonder gtst zou ik me niet kunnen bedenken!
  nog anderhalve week!!! ma 1 ding is zekerss we kunnen blijven denken en verzinnen hoe t verder gaat! maarr de werkelijkheid gaan we echt pas zien als t wee begint!!!

 13. Lorena is ontroostbaar, dat kan natuurlijk ook betekenen dat er iets met (haar relatie met) Jack gebeurt.
  Of, misschien was Frederik in de tent en is hij overleden. Hoewel ze heel kwaad op hem is omdat hij haar niet wil erkennen als zijn dochter, is hij namelijk wel haar vader.

 14. En over Tanya/Tineke en Frederik gesproken: allebei dragen ze een geheim met zich mee (in het entree-interview met Ronald Top zei hij dat Meerdijk Frederiks duistere kant zal gaan ontdekken, dit is nog niet echt gebeurd en Tanya/Tineke weet duidelijk meer over de verdwijning van Jef)
  Ik denk dat die twee elkaar al langer kennen dan dat ze doen vermoeden, stiekem heb ik vanaf het begin dat ze allebei in de serie spelen al het voorgevoel dat ze het onder een hoedje spelen met elkaar..

 15. hey jullie vergeten allemaal nick!
  die zit ook maar tijdelijk in gtst. en hij zou ook weer snel vertrekken. zou hij niet eens dood kunnen gaan en dat maxime daarom bij het graf staat?

 16. Nick had nog opnamens die in oktober zijn opgenomen. Ik hoop dat er een aantal een nieuwe foto krijgen in de leader zoals Laura en Janine (die foto’s zijn er al 5 seizoenen)

 17. Ik bedoel niet in maar voor oktober is opgenomen. Ik denk dat Rosa dood gaat op het einde van de aflevering van woensdag 7 september. Of Tanya gaat dood en zegt voor haar dood op het einde (ook woensdag 7 september) dat Jef dood is, maar dat is niet zo.

 18. de fam sanders is de leukste familie ludo lekker gemeen lucas homo nina de heks en janine zo superlief janine geeft haar leven voor dat van nina

 19. rosa gaar dood. janine is hard getroffen maar gaat niet dood. lucas gaat ook niet dood. lucas gaat wel een tijdje uit gtst maar waarom weet ik niet. volgens mij is er ook iets met rikki..

 20. lucas gaat er 3 maandn uit, omdat die zijn contract niuet verlengt kreeg, maar na die 3 maanden komt die dus weer gewoon terug. die coma van em is dus een goed excuus,
  en janin blijft gewoon leven.
  EN rickie is zwangerrrrrrrrrrrrrrrrr

Geef een reactie