• 31 augustus 2011
  • Redactie
  • 1

Ruud Feltkamp heeft de Hittegolf Award van 2011 gewonnen. De ruim 37.000 lezers van het tijdschrift Hitkrant, dat ieder jaar met dezelfde wedstrijd komt, stemden op de hunk uit Goede Tijden Slechte Tijden.

Ruud zelf was blij verrast dat hij de prijs in ontvangst mag nemen. Naast Ruud waren ook Ferry Doedens, Jan Kooijman, Raynor Arkenbout en Guido Spek genomineerd. Zij moesten het echter afleggen in één van de eerdere rondes.

Dit jaar was de zesde keer dat de Hittegolf Award werd uitgereikt. Ruud bedankte op Twitter al zijn fans voor het stemmen op hem.

1 comment on “Ruud Feltkamp wint Hittegolf Award

  1. Terecht dat hij heeft gewonnen,, hij was echt de knapste van alle genomineerde..
    Maar hopelijk wint hij dit jaar weer,,Mijn stem heeft tie al binnen

Geef een reactie