• 13 augustus 2011
 • Redactie
 • 21

Na het zien van de castfoto van seizoen 22 was iedereen ervan overtuigd dat we Pip Pellens snel zien vertrekken uit Goede Tijden Slechte Tijden. De actrice was namelijk niet te zien op de castfoto en bezit geen individuele persfoto.

Echter zegt de actrice zelf dat ze helemaal niet uit GTST verdwijnt. “Ik zit nog heel lang in Goede Tijden Slechte Tijden, dus ga maar kijken!” vertelt Pip Pellens voor de camera’s van RTL Boulevard.

Toch lijkt de rol Wiet van Houten een uitgespeelde rol te zijn. Iedereen heeft immers gezien dat Wiet degene is die de chaos op de bruiloft van Noud en Nina veroorzaakte. Wiet zal dus zeker met justitie te maken krijgen en wellicht in een psychiatrische inrichting belanden. Hoe de actrice dan wel in GTST blijft is de vraag.

21 comments on “Pip Pellens: ‘Ik zit nog heel lang in GTST!’

 1. ik denk dat er ook opnames gemaakt worden in een psychiatrische inrichting waar zei inkomt. Zodat ze er toch in komt
  of misschien moet ze de gevangenis in, en worden er daar ook opnames gemaakt.

  1. Niet als ze de kijker willen laten denken dat ze niet meer terugkeert.

   Denk maar aan Ludo, die ook niet op de castfoto stond toen hij zogenaamd was doodgeschoten.

 2. Ik denk niet dat ze helemaal vertrekt. Denk dat ze nog wel een kleine rol heeft ergens in een psychiatrische inrichting. En dat het psychisch snel weer goed met haar gaat dat ze ook snel vrijkomt.
  En dat justitie zegt dat het niet haar schuld is maar dat het allemaal komt door de psychische problemen/geesten oproepen

  Ik denk dus dat Wiet er nog wel inblijft, vind het ook een leuk personage waar je veel mee kunt (ook vanwege familie en verleden enzo).

 3. ze gaat in iedergeval niet dood, want ze heeft in juli en juni gewoon opgenomen voor het volgende seizoen. en aan haar twitter berichten te zien gaat ze weer verder met opnemen! dus ik denk dat het wel waar is. wel jammer als ze er uit zou gaan!

 4. het kan ook zijn dat er gewoon meerdere fotos zijn gemaakt, ook een met haar erop en dat ze iedereen laten denken dat ze uit de serie gaat.

 5. ik denk dat ze gewoon uit de serie verdwijnt, maar nog steeds achter de schermen doorgaat met gtst. Ze zegt dat ze niet uit gtst gaat, maar ze staat niet meer op de castfoto, dus dan zal ze sowieso niet meer in de serie spelen. Dus misschien iets met regisseren, script, kleding of iets dergelijks.

 6. Regards for sharing Pip Pellens: ‘Ik zit nog heel lang in GTST!’ | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden with us keep update bro love your article about Pip Pellens: ‘Ik zit nog heel lang in GTST!’ | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden .

 7. Pingback: just dance 2
 8. Lucas raakt zwaar gewond gaat tijdje gtst uit en komt dan weer terug Wiet ook denk ik misschien gebeurt er nog iets ergs met charlie.

 9. ik denk dat ze we weggaat en an later over een jaar ofzo weer terug komt want nu gaat ze met haar studie bezig zijn.
  of ze blijft erin maar z=je gaat haar niej zovaak zien dat ze in een irichting terecht komt ofzo ik zeg maar

 10. Pingback: poland classifieds

Geef een reactie