• 14 augustus 2011
 • Redactie
 • 13

Liza Sips speelde voor langere tijd de vaste rol van Vicky Pouw in Goede Tijden Slechte Tijden. Op 15 mei 2009 was haar laatste draaidag bij GTST en niet lang daarna zagen wij Vicky vertrekken naar haar vader om nooit meer terug te keren. Volgens de schrijvers van de soap was de jonge actrice wel erg talentvol, maar was het personage niet genoeg verankerd in de soap.

Liza Sips had weinig moeite met haar vertrek uit Goede Tijden Slechte Tijden. Ze zette alles op alles om haar carrière voort te zetten en deed een presentatieklus. Sinds dit jaar schitterde ze op het witte doek in de film Penny’s Shadow. Aan talent ontbreekt het niet bij de mooie dame. Toch mist Liza het spelen in een soap wel.

Deze week was Liza een beetje ziek en dat zette haar aan om een aantal oude afleveringen van Goede Tijden Slechte Tijden te kijken. “Ik moet stiekem bekennen dat ik Vicky toch wel erg mis!” twitterde ze. Helaas voor de actrice zal het personage nooit terugkomen in de serie. Het was een gedwongen afscheid en dat leidt meestal niet tot een hereniging met Meerdijk. Liza Sips zal het dus moeten doen met het terugkijken van oude afleveringen van de soap.

13 comments on “Liza Sips mist GTST’s Vicky Pouw

 1. Ja idd ze speelde goed maar van mij hoeft ze niet terug te keren. Haar personage voegt niet zoveel toe aan gtst omdat geen familie van Vicky meer is.

 2. Ik vind ook dat Vichy terug moet keren!! Dus ik ga mailen naar GTSTRedactie om Vicky terug te vragen! Vond haar ook top. Kan ze Noud redden en vriendinnen worden met Nina en Wiet en Rikki en Sjoerd en Edwin en Lucas. Totdat ze hoort dat Wiet pysiche klachten heeft en de trouwfeest van Noud en Nina aangericht heeft wil ze niet meer vriendinnen zijn met Wiet. En komt de oma van Vicky weer terug naam kwijt. En Floris en Trudy. En kan de verhaalijn spannender worden. Volgens mij was Trudy toch beetje bitcherig tegen de paar mensen? En Floris was soms wel beetje gemeen en kan ook de held zijn. Dus zou het niet leuk zijn? En dat de oma van Vicky nog erger aan de dement lijdt en naar de verzorgingstehuis moet. En dan kunnen ze ook verzorgingstehuis bouwen miss wat voor Laura en Jef??

 3. Hoe komen ze van deze redactie er nu bij dat ze nooit meer terug kan keren omdat ze gewongen eruit moest. Bijna iedereeen die GTST verlaat moest gedwongen, alleen dat maken ze naar buiten toe niet bekend. Liza was wel zo eerlijk. Ik vind dat Vicky terug moet komen. Ik bewonder haar ontzettend.

 4. @gtstfites: Nou nee dat hoeft van mij niet. Er mogen best een aantal personages zonder familie inzitten maar niet teveel. Dan krijg je een serie met allemaal losse personages en dat is jammer. Verder vind ik ook dat er al genoeg ‘jongeren’ in gtst zitten: sjoerd, edwin, rikki, lucas, wiet, en ook nina&noud… dat vind ik genoeg.

  1. Nina, Noud, Lucas zijn volwassen.

   Noud: 1989
   Nina volgens de laatste revisering: 1988
   Lucas: in december dit jaar werd een feest gegeven omdat hij 21 of 20 werd.

 5. After reading your blog post I browsed your website a bit and noticed you aren’t ranking nearly as well in Google as you could be. I possess a handful of blogs myself and I think you should take a look here: http://dominateseowithwordpress.com You’ll find it’s a very nice tool that can bring you a lot more visitors. Keep up the quality posts

 6. Vicky moet zeker terug komen. Maar dan als babe, Als Charlie weg is is er namelijk helemaal geen mooie vrouw meer in gtst. Als Lieke vertrekt kan Liza mooi dit stokje overnemen!

Geef een reactie