• 5 augustus 2011
  • Redactie
  • 4

Lieke van Lexmond heeft één van de geheimen van de soap Goede Tijden Slechte Tijden aan het licht gebracht. Ze vertelt over het bellen in GTST. Een productie-assistent blijkt zijn telefoon uit te lenen zodat de personages met elkaar kunnen bellen.

“Belscènes zijn meestal dubbele scènes. Deze worden tegelijk opgenomen op verschillende sets. Als Charlie met Nick belt, dan bel ik ook echt met Christophe Haddad die op een andere set staat. Op deze set wordt ook gefilmd. Het is dus niet dat ik tegen een telefoon praat die niet aanstaat, zoals veel mensen denken.” aldus Lieke van Lexmond.

4 comments on “Lieke van Lexmond: “In GTST bellen we echt!”

  1. Ik denk dat ze alleen echt bellen, als wij op tv echt de andere kunnen zien/horen.
    Soms hoor je Lorena bijv. bellen met Maxime, maar zie of hoor je Maxime helemaal niet. Dus dan denk ik dat het niet echt is, of dat er een opnameleider ofzoo… aan de andere kant praat

Geef een reactie