• 14 augustus 2011
  • Redactie
  • 5

Marly van der Velden en Gigi Ravelli, die onder de naam Kuise Meisjes sieraden verkopen, hebben een schadevergoeding mogen ontvangen van winkelketen Expo.

De dames kwamen er een tijd geleden achter dat de winkelketen Expo dezelfde oorbellen verkocht als de meisjes verkopen, zonder hun toestemming. Marly en Gigi stonden op het punt een rechtzaak aan te spannen. De winkeleigenaar ging echter overstag en haalde de oorbellen uit de schappen. Ook heeft de winkelketen de dames een schadevergoeding van onbekende hoogte moete betalen.

5 comments on “Kuise Meisjes ontvangen schadevergoeding!

  1. En terecht natuurlijk! Ik draag die oorbellen zelf niet maar ken genoeg mensen die ze wel hebben, en ik vind ze ook erg mooi! 1 oorbel staat best goed!

  2. ik draag hun ketting en vind hem zelf heel mooi, geen gaatjes maar anders had ik ook zeker hun oorbellen gaan dragen! terecht dat die winkel ze geld geeft en hopelijk is dit een teken voor andere mensen die dit ook doen !

  3. ik vind het terecht ik heb zelf ook een oorbel van km (pink anchor) ze hebben ze zelf bedacht en ik vind niet dat je dan iemandanders idee mag stelen om er zelf beter van te worden en daarbij vind ik ook wel dat de echte km oorbellen veel mooier zijn dan de neppe
    xx femke

  4. ik maakte ze 20 jaar terug van echte bloemen natuurlijk gingen ze dood maar dit soort mode is maar voor een dag een daags vlieg dus ,kort geleden zag je er veel nu bijna geen. dat is nu mode ik vind ze noch steeds leuk.

Geef een reactie